Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by anka.san

De la cate lunitze/ saptamani sunt atrasi bebelusii de centrele de activitatzi?

Noi avem 2 luni. O fi prea devreme?

Anka, Sorin si Andrei (17.12.2007)

poze Andrei

Nu-i devreme ! Lui Andrei ii place al lui

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Buna!
Dany, si eu tot de pe bebesulul tau am dat comanda, dar inca nu a venit. Sper sa vina azi sau maine, cel tarziu.
E tare frumos afara...voi cum ii imbracati pe bebei acum? CA eu i-am pus tot salopeta groasa si mi se parea ca i e cam cald, dar nu prea stiu cum sa il imbrac.
Am fost la dr. si a zis ca nu e cazul de echo, asa ca eu n-o sa o fac.
Stiti cumva de cand ot sa il pun pe bebe in port bebe? Ca eu nu am wrap, am doar pot bebe de la chico.

Pupicei la bebei!

fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by creem

Buna!
Dany, si eu tot de pe bebesulul tau am dat comanda, dar inca nu a venit. Sper sa vina azi sau maine, cel tarziu.
E tare frumos afara...voi cum ii imbracati pe bebei acum? CA eu i-am pus tot salopeta groasa si mi se parea ca i e cam cald, dar nu prea stiu cum sa il imbrac.
Am fost la dr. si a zis ca nu e cazul de echo, asa ca eu n-o sa o fac.
Stiti cumva de cand ot sa il pun pe bebe in port bebe? Ca eu nu am wrap, am doar pot bebe de la chico.

Pupicei la bebei!

fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9

Eu il scot in landou in parc imbracat asa :

-body cu maneca lunga, sosete, salopeta de bumbac sau catifea, caciula si salopeta de fas. Cand era ger ii luam si o paturica acum nu o mai iau.
La munte fata de cele de mai sus ii mai puneam si o bluzita + pantalonas.

In casa : body cu maneca scurta/ lunga si salopeta de bumbac.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Nici eu nu fac ecografia de sold.Eu chiar am mers regulat la ortoped datorita problemelor avute.Sunt si alte metode de a depista daca e vreo problema de bazin.Si daca apare ceva suspect se face.La ultimul control s-a uitat foarte bine la bazin si la coloana si a zis ca nu e nici o problema si vom mai merge la 6 luni ... dar asta tot pentru picioruse

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Noi ne-am intors de la medic asa cum am plecat...adik fara prea multe raspunsuri in ceea ce priv.problema lui bb; cert este ca un diagnostic a cazut si anume stenoza pilorica de care se temea medicul pana sa-l palpeze.
Urmeaza zilele aste sa facem o eco abdominala sa vedem dc totusi e ceva in neregula la stomacel.

Fetelor ce-am vazut acolo,la spital ,mi s-a facut si mai rau....atatia copilasi bolnavi,unul mai bolnav ca altul...si erau si bb f.micutzi de cateva zile...offf,nici nu vreau sa imi aduc aminte.
Iustin al meu a stat cumintel la mine in brate , curios si poate putin incordat parca ar fi stiut unde se afla.

papam putin si apoi iesim si noi la o plimbare scurta.

POZE

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

am terminat acum de citit din urma si am vazut ca vorbeati de eco la sold.eu i-am facu aniei 2 eco una la 1 lina si una la 3 luni,chiar daca la nastere nu s-a vazut nimic in neregula , neonatologul a spus ca e bine sa se faca,in cazul in care este vreo problema ,decsoperita la timp se poate corecta cu 2 pemparsi,nu intotdeauna.

da cineva LACTANA 1? voiam un pret.mi-a recomandat medicul,a spus ca este foarte bun pentru constipatie si cel mai apropiat de laptele matern.

Anya-Dumitra si Matei

oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)http://community.webshots.com/user/oana_r_76?vhost=ania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

matei voma in jet de 3-4 ori/zi pana am inceput diversificarea.

Anya-Dumitra si Matei

oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)http://community.webshots.com/user/oana_r_76?vhost=ania

Mergi la inceput

quote:
amy, mihuta, cat costa wrap-ul si de unde il pot achizitiona?

Pussi,eu l-am cumparat in urma postarii unui anunt de catre Mihaela(mariussimiuc)...cum ca o prietena de-a ei tot de pe forum(nu Adita)ar avea de vanzare 2 wrap-uri.
Eu am dat 50ron pe el.Dc. vrei iti dau un PM cu numele ei de utilizator si vb cu ea,dc nu intra la sectiunea Wrap in Romania si vb cu Adita si parca mai sunt 2 fete care confectioneaza wrap-uri.

Cu cateva zile in urma ti-am admirat tustele....ai 2 fetitze superbe....iar poza ``gata de drum`` (din cate mi-amintesc) e bestiala.S-a uitat si tati cu mine la poze si el a ramas la fel de incantat ca si mine de micutze.
Sa va traiasca!

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oana_r

matei voma in jet de 3-4 ori/zi pana am inceput diversificarea.

Anya-Dumitra si Matei

si noi aveam de gand sa incepem diversificarea...dar nush dc fac bine ...sa vedem intai eco si apoi cred ca incepem si noi.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Pussi, asa cum spune Amy, eu am dat tot 50 Ron + taxe postale (5 ron). Eu l-am luat de la Adita. Primul a fost prea elastic pentru noi si mi l-a inlocuit cu unul din material tesut, nerigid.

In concluzie, cum imbracam bebelusii primavara ? Sau mai bine zis, exista salopete de exterior mai subtiri ?
Eu am scos-o pe Sophia in body, un fesulet si salopeta de exterior, pe care am tinut-o mai mult deschisa pentru ca mi s-a parut cald. Ca sa nu mai spun ca noi avem carucior 2 in 1 adica scoica +sport, asa ca a stat in scoica... Chiar si asa iar am remarcat ca era cel mai putin imbracat copil, fara fular, 2 caciuli sau paturica...

mami de Sophia

Mergi la inceput