Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

quote:
Originally posted by MIKYCRIS

fetele,eu sunt de servici in noaptea asta asa ca fac si tot fac pt voi ca sa aveti atunci cand va treziti.si cum am ramas datoare de cinste luati si serviti cat vreti!
21+

MIKYCRIS

Eu nu ma servesc da imi pun deoparte
Mai lasa ca e mai bine poate ca sunt doua ca sunt fete o sa fie secretoase pe voi o sa va dea la o parte daca era baietel se parau si se bateau intruna asa ca...sa fiti sanatosi cu totii.

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Ha, ha, ca dau un ceai la ora asta.
cafeua o astept de la voi peste cateva ore.
Nu aveam somn si m-am gandit sa fac un ceai sa dau la toata lumea
pe toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Neata!

Si acum sa va povestesc cum a fost ieri: am ajuns acolo pe la 19 si ceva, fuuuuuuuuull de lume.....am zis ca revenim, am sunat-o pe doctora si am intrebat-o daca e ok sa vin pe la 21 si ceva, a zis ca e ok ca acum e multa lume. Ne-am plimbat prin oras, ne-am dus la o pizza si ne-am intors la spital, din fericire nu mai era nimeni. I-am dat bip ca am ajuns si a venit abia dupa o jumatate de ora, saraca arata asa de obosita, a zis ca are un salon plin cu gravide( cred ca s-au inteles sa nasca toate deodata )
Mi-a facut eco, Diana era in diagonala, capul in drepata si picioarele in stanga, nu s-a intors cu capul jos, doctora a zis ca ea nu stie ca nu asa se iese de acolo?!
E sanatoasa, capul si picioarele is mai mari cu o saptamana, a zis ca are picioare lungi, placenta cu grad de maturare 0/1.
O sa fac o minunatie de fata......
Mi-a zis ca ceva o tine sa nu se intoarca, dar nu stie ce, placenta e sus, cordonul e ok, doar ca spatiul e cam stramt, si poate de aia nu se poate intoarce. Mi-a dat sa iau NO SPA sa se mai relaxeze uterul, poate poate se intoarce. I-am zis ca tot mai des mi se intareste burta, dar fara sa ma doara si-a zis ca poate si din cauza asta. Peste 2 saptamani mergem iar la control, sa vedem ce noutati avem si de la 36 de saptamani incep monitorizarea plus un set mare si gras de analize.
Cam asta a fost.

31+ cu Diana

AMR 9 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Onyxg eu am ramas mai repede acasa ca mi-am luat concediu medical si de la 1 martie imi da prenatalul, dar in general poti ramane din saptamana 31-32.
Mikycris felicitari pentru bebelina!!!!

31+ cu Diana

AMR 9 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Neata fetelor,

Va dau o ?

Razvan al meu azi noapte a facut febra, cred ca ii mai dau niste masele, ca raceala i-a trecut, mai tuseste foarte putin, i-am dat nurofen si i-a trecut, dar a fost foarte agitat, s-a frichinit pana spre ora 01:00, l-am luat cu noi in pat, n-a vrut sa stea, l-am pus inapoi in patut si pana la urma a adormit pana la 07:00 cand l-am trezit sa manance, sa plecam. Sa vedem cum o sa fie azi.

Eu mai am treaba, dar sunt pe receptie, sa ma icitesc ce-ati scris si revin, vorbim.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MIKYCRIS

fetelor am venit de la eco si bb e perfect sanatos si e O BEBELINA!!!
katiapam trece si la mine daca e pe asa -carut roz si numele DILARA.
21+

MIKYCRIS

MIKYCRIS, felicitari pentru coditele roz! Ce ma bucur! Sa fiti sanatoase amandoua si sarcina usoara in continuare! Multumim si pentru cinstea pe care ai facut-o, dar nu trebuia sa te obosesti prea tare cu bebelina la purtator.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kitzy

Neata!

Si acum sa va povestesc cum a fost ieri: am ajuns acolo pe la 19 si ceva, fuuuuuuuuull de lume.....am zis ca revenim, am sunat-o pe doctora si am intrebat-o daca e ok sa vin pe la 21 si ceva, a zis ca e ok ca acum e multa lume. Ne-am plimbat prin oras, ne-am dus la o pizza si ne-am intors la spital, din fericire nu mai era nimeni. I-am dat bip ca am ajuns si a venit abia dupa o jumatate de ora, saraca arata asa de obosita, a zis ca are un salon plin cu gravide( cred ca s-au inteles sa nasca toate deodata )
Mi-a facut eco, Diana era in diagonala, capul in drepata si picioarele in stanga, nu s-a intors cu capul jos, doctora a zis ca ea nu stie ca nu asa se iese de acolo?!
E sanatoasa, capul si picioarele is mai mari cu o saptamana, a zis ca are picioare lungi, placenta cu grad de maturare 0/1.
O sa fac o minunatie de fata......
Mi-a zis ca ceva o tine sa nu se intoarca, dar nu stie ce, placenta e sus, cordonul e ok, doar ca spatiul e cam stramt, si poate de aia nu se poate intoarce. Mi-a dat sa iau NO SPA sa se mai relaxeze uterul, poate poate se intoarce. I-am zis ca tot mai des mi se intareste burta, dar fara sa ma doara si-a zis ca poate si din cauza asta. Peste 2 saptamani mergem iar la control, sa vedem ce noutati avem si de la 36 de saptamani incep monitorizarea plus un set mare si gras de analize.
Cam asta a fost.

31+ cu Diana

AMR 9 saptamani!!!

kitzy, ma bucur ca sunteti bine amandoua si tu si bebelina si mai ai un picut de rabdare, mai are timp sa se mai intoarca cum trebuie.

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

Poze de la Viena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

dau si eu cafea dubla, ceai si sucuri ca am lipsit 2 zile si iar ati scris o tona.ieri am alergat cu treaba, azi sunt mai lejera.
urez si eu bun venit noilor mamici.
gina, imi pare rau ca a facut febra.poate nu mai face.oricum ei ziua nu prea fac, mai mult seara.pupici.
in rest nimic nou, e asa frumos la cta azi.maine si poimaine au anuntat 16 grade asa ca am unde sa-l duc pe razvan la plimbare daca e frumos.iar luni anunta astia 19 grade.ce marfa.

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

neata fetele!
am venit si eu la o .
kitzy sa fiti sanatoase si tu si bebelina.las ca isi face ea treaba acolo si o sa fie bine.mersi pt felicitari.
gina imi pare rau ca Andrei al tau a avut febra,vb ta-ior da maselele.mersi pt felicitari
lulu,ramy pai mai fetelor,eu am crezut ca toata lumea doarme si de aceea nu am mai intrat azi noapte.dar v am lasat cate ceva sa va serviti.
sotul meu vad ca ma pedepseste pt ca e o bebelina in loc de bebeloi.
mai asta e chior?se comporta cu mine de parca as fi invizibila
21+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Va pup pe toate fetele si sanatate multa la toate si la prichindei.

Mikycris--mai ia si tu si dai batuta

Teo
Perlute
o viata...

Mergi la inceput