Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (10)
Raspunsuri - Pagina 7
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by MIKYCRIS
fetele,eu sunt de servici in noaptea asta asa ca fac si tot fac![]()
![]()
pt voi ca sa aveti atunci cand va treziti.si cum am ramas datoare de cinste
luati si serviti cat vreti!
21+
MIKYCRIS
Eu nu ma servesc da imi pun deoparte
Mai lasa ca e mai bine poate ca sunt doua ca sunt fete o sa fie secretoase

Teo

Perlute
o viata...
adriana_m spune:
Ha, ha, ca dau un ceai la ora asta.
cafeua o astept de la voi peste cateva ore.
Nu aveam somn si m-am gandit sa fac un ceai sa dau la toata lumea
pe toata lumea.
kitzy spune:
Neata!
Si acum sa va povestesc cum a fost ieri: am ajuns acolo pe la 19 si ceva, fuuuuuuuuull de lume.....am zis ca revenim, am sunat-o pe doctora si am intrebat-o daca e ok sa vin pe la 21 si ceva, a zis ca e ok ca acum e multa lume. Ne-am plimbat prin oras, ne-am dus la o pizza si ne-am intors la spital, din fericire nu mai era nimeni. I-am dat bip ca am ajuns si a venit abia dupa o jumatate de ora, saraca arata asa de obosita, a zis ca are un salon plin cu gravide( cred ca s-au inteles sa nasca toate deodata )
Mi-a facut eco, Diana era in diagonala, capul in drepata si picioarele in stanga, nu s-a intors cu capul jos, doctora a zis ca ea nu stie ca nu asa se iese de acolo?!
E sanatoasa, capul si picioarele is mai mari cu o saptamana, a zis ca are picioare lungi, placenta cu grad de maturare 0/1.
O sa fac o minunatie de fata......
Mi-a zis ca ceva o tine sa nu se intoarca, dar nu stie ce, placenta e sus, cordonul e ok, doar ca spatiul e cam stramt, si poate de aia nu se poate intoarce. Mi-a dat sa iau NO SPA sa se mai relaxeze uterul, poate poate se intoarce. I-am zis ca tot mai des mi se intareste burta, dar fara sa ma doara si-a zis ca poate si din cauza asta. Peste 2 saptamani mergem iar la control, sa vedem ce noutati avem si de la 36 de saptamani incep monitorizarea plus un set mare si gras de analize.
Cam asta a fost.
31+ cu
Diana
AMR 9 saptamani!!!
kitzy spune:
Onyxg eu am ramas mai repede acasa ca mi-am luat concediu medical si de la 1 martie imi da prenatalul, dar in general poti ramane din saptamana 31-32.
Mikycris felicitari pentru bebelina!!!!
31+ cu
Diana
AMR 9 saptamani!!!
gina_butnaru spune:
Neata fetelor,
Va dau o
?
Razvan al meu azi noapte a facut febra, cred ca ii mai dau niste masele, ca raceala i-a trecut, mai tuseste foarte putin, i-am dat nurofen si i-a trecut, dar a fost foarte agitat, s-a frichinit pana spre ora 01:00, l-am luat cu noi in pat, n-a vrut sa stea, l-am pus inapoi in patut si pana la urma a adormit pana la 07:00 cand l-am trezit sa manance, sa plecam. Sa vedem cum o sa fie azi.
Eu mai am treaba, dar sunt pe receptie, sa ma icitesc ce-ati scris si revin, vorbim. 

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker 
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul) 

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!) 
Poze de la Viena 
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006 

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by MIKYCRIS
fetelor am venit de la eco si bb e perfect sanatos si e O BEBELINA!!!
katiapam trece si la mine daca e pe asa -carut roz si numele DILARA.21+
MIKYCRIS
MIKYCRIS, felicitari pentru coditele roz! Ce ma bucur! Sa fiti sanatoase amandoua si sarcina usoara in continuare! Multumim si pentru cinstea pe care ai facut-o, dar nu trebuia sa te obosesti prea tare cu bebelina la purtator.

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by kitzy
Neata!
Si acum sa va povestesc cum a fost ieri: am ajuns acolo pe la 19 si ceva, fuuuuuuuuull de lume.....am zis ca revenim, am sunat-o pe doctora si am intrebat-o daca e ok sa vin pe la 21 si ceva, a zis ca e ok ca acum e multa lume. Ne-am plimbat prin oras, ne-am dus la o pizza si ne-am intors la spital, din fericire nu mai era nimeni. I-am dat bip ca am ajuns si a venit abia dupa o jumatate de ora, saraca arata asa de obosita, a zis ca are un salon plin cu gravide( cred ca s-au inteles sa nasca toate deodata )
Mi-a facut eco, Diana era in diagonala, capul in drepata si picioarele in stanga, nu s-a intors cu capul jos, doctora a zis ca ea nu stie ca nu asa se iese de acolo?!
E sanatoasa, capul si picioarele is mai mari cu o saptamana, a zis ca are picioare lungi, placenta cu grad de maturare 0/1.
O sa fac o minunatie de fata......
Mi-a zis ca ceva o tine sa nu se intoarca, dar nu stie ce, placenta e sus, cordonul e ok, doar ca spatiul e cam stramt, si poate de aia nu se poate intoarce. Mi-a dat sa iau NO SPA sa se mai relaxeze uterul, poate poate se intoarce. I-am zis ca tot mai des mi se intareste burta, dar fara sa ma doara si-a zis ca poate si din cauza asta. Peste 2 saptamani mergem iar la control, sa vedem ce noutati avem si de la 36 de saptamani incep monitorizarea plus un set mare si gras de analize.
Cam asta a fost.31+ cu
Diana
AMR 9 saptamani!!!
kitzy, ma bucur ca sunteti bine amandoua si tu si bebelina si mai ai un picut de rabdare, mai are timp sa se mai intoarca cum trebuie.

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

Poze de la Viena

nastasie spune:
dau si eu cafea dubla, ceai si sucuri ca am lipsit 2 zile si iar ati scris o tona.ieri am alergat cu treaba, azi sunt mai lejera.
urez si eu bun venit noilor mamici.
gina, imi pare rau ca a facut febra.poate nu mai face.oricum ei ziua nu prea fac, mai mult seara.pupici.
in rest nimic nou, e asa frumos la cta azi.maine si poimaine au anuntat 16 grade asa ca am unde sa-l duc pe razvan la plimbare daca e frumos.iar luni anunta astia 19 grade.ce marfa.
adriana&
razvan 01.11.2004
MIKYCRIS spune:
neata fetele!
am venit si eu la o
.
kitzy sa fiti sanatoase si tu si bebelina.las ca isi face ea treaba acolo si o sa fie bine.mersi pt felicitari.
gina imi pare rau ca Andrei al tau a avut febra,vb ta-ior da maselele.mersi pt felicitari 
lulu,ramy pai mai fetelor,eu am crezut ca toata lumea doarme si de aceea nu am mai intrat azi noapte.dar v am lasat cate ceva sa va serviti.
sotul meu vad ca ma pedepseste pt ca e o bebelina in loc de bebeloi.
mai asta e chior?se comporta cu mine de parca as fi invizibila
21+
MIKYCRIS
ramyteo spune:
Va pup pe toate fetele
si sanatate multa la toate si la prichindei.
Mikycris--mai ia si tu
si dai batuta![]()
Teo 
Perlute
o viata...