Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (10)
Raspunsuri - Pagina 20
mariaanna spune:
Salutare!
Katia, vezi ca se termina acus capitolul!
Da ' cam rar vii? Cu ce esti prinsa?
Gina, Anca,
Mariaanna
anisiap spune:
gataaa facui si ecomorfo totul e bine bb intreg are toate degetele si la maini si la piciore botic dragalas e cu capul in jos si nu raspunde la provocari cand infigea doc degetele in burta mea cred ca de l stratul de sunca protector ihh
cu procesu no ca s a amanat pe 28 iar si sunt suspecta mi a facut ex plangere ca am batut copilul de data asta eu si ca sufera de o boala dermatologica incep sa rad ca proasta si sa ma intreb cine il va baga in seama 
katiapam spune:
Mariaana-sint pe aici ![]()
sint prinsa cu lenea ![]()
Anisiap-multa sanatate tie si bbelinei ma bucur ca e bine
iar cu procesul sper sa se rezolve cit maui repede,Tudor e tot in Ro?
tu pe unde ai umblat dupa cartonas? cred ca v-ati inteles intre voi ![]()
toate pe verde
simpaticoaselor ![]()
Anca-ziceai ca vrei si tu du-te scrie cite ceva la subiectele hot ![]()
eu am avut emblema rosie acum nu ma bag la subiecte ca iti pun avertisment una doua dar de multe ori lipsesc ca am vazut si eu faze nepotrivite care meritau etichete
ticker 
mamicą
de
GIULIA
mai dire mai
MIKYCRIS spune:
buna dimi fetele!![]()
am venit si eu la o
. sper ca mai aveti facuta ![]()
noi am intrat in sapt 22 de sarcina si ne miscam din ce in ce mai greu
.bebelina e tare miscatoare si se joaca cu surioara ei Delia de fiecare data cand burtik e atinsa
.
eu azi ma simt cam ametita,o fi de la vreme? voi cum va simtiti?
22+
MIKYCRIS
gina_butnaru spune:
quote:
Originally posted by anisiap
gataaa facui si ecomorfo totul e bine bb intreg are toate degetele si la maini si la piciore botic dragalas e cu capul in jos si nu raspunde la provocari cand infigea doc degetele in burta mea cred ca de l stratul de sunca protector ihh
cu procesu no ca s a amanat pe 28 iar si sunt suspecta mi a facut ex plangere ca am batut copilul de data asta eu si ca sufera de o boala dermatologica incep sa rad ca proasta si sa ma intreb cine il va baga in seama
Ma bucur ca sunteti bine si tu si bebe. Sarcina usoara in continuare!

Iar de proces, imi pare tare rau! Sper sa iasa bine pentru tine!

Mama lui Razvan-Andrei
Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"