Minunatele Scorpiute (53)
Raspunsuri - Pagina 8
nastasie spune:
laura, si eu am mai vorbit cu gabi.era bine ultima oara.ocupata din cate stiu.
va ofer si eu cate un martisor, un ghiocel de 1 martie.o primavara cat mai calduroasa.
adriana&razvan 01.11.2004
Dodo-pui spune:
Buna dimineata minunatelor,
Indiferent daca te simti plina de energie sau lipsita de puteri, acum iti aperi perfect interesele daca iti impui sa te mentii in limitele peste care de obicei nu treci.
Este insa puternica tendinta exceselor. Castigi prin farmec, dar poti pierde prin agresivitate. Un succes rapid s-ar putea transforma destul de repede intr-un balon de sapun. Nu-i provoca pe altii, nu raspunde cu aceeasi moneda si evita tot ceea ce prezinta risc pentru sanatate.
O duminica frumoasa va doresc.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
monica-elizabet spune:
scorpiutelor
sa aveti o Duminica placuta
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Dodo-pui spune:
Buna dimineata minunatelor,
Asigura-te de sinceritatea celorlalti, nu actiona impulsiv, nu pune la suflet esecurile sau obstacolele: la nevoie, ai forta care iti permite sa iei totul de la capat. Evita tot ce comporta risc.
Fii cumpatata si impune-te prin inventivitate si decizie. Ai insa o puternica tendinta spre excese, de aici pot aparea probleme de sanatate, indepartarea celor care te considera prea dura sau lasi calea libera celor care iti sunt ostili. In cuplu, persoana iubita iti trezeste anumite suspiciuni, insa se vor doevedi a nu fi motivate.
O saptamana cat mai buna va doresc.
Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan
Anina_n spune:
Buna, fetelor !
In ciuda vremii de afara, sper ca primavara v-a cuprins sufletele, deja ! Sa aveti o primavara vesnica in suflete si minunata, asa ca voi ! Pentru voi !
Am o zi plina, poate reusesc sa revin, inainte de ora 16.
O zi cat mai faina, va doresc !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
Dodo-pui spune:
Mutumesc pt felicitare Nina .
O saptamna cat mai buna si tie si o primavara frumoasa .
Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan
Ana68 spune:
'Neata dragelor si va doresc si eu o primavara minunata!
Laura,Gabi e bine,prospera ca om de afaceri,se plimba,se distreaza,e o persoana foarte activa,atat ea cat si sotul ei.Abia astept sa ajung in Sibiu sa ma revad cu ei.
Multumesc de urari,tuturor,pentru concursul lui Alex.Sambata a fost si Alex a castigat mentiune,locul 18 din 155 de copii.Dezamagirea lui este foarte mare,caci s-au intamplat acolo multe "minuni" d-ale sistemului romanesc de invatamant,ale shpagii si pilelor.Gretos,scarbos si...sincer,m-am scarbit cumplit.Nu poti scuipa contra vantului,asa ca de unul singur nu poti face nimic.Nu vreau sa intru in amanunte...poate mai incolo,caci sunt oripilata de ceea ce inca exista pana si la astfel de concursuri.Ideea e ca multi copii sunt nedreptatiti de altii cu spate si pile barosane,si nu neaparat elevii,cat profesorii care ii pregatesc,ei sunt cei pilosi.Alex a muncit,pe rupte si tocmai de aceea dezamagirea lui a fost foarte mare.Iaca primul lui prag serios de care s-a lovit.L-am incurajat,l-am laudat si l-am pupat cum am stiut noi mai bine.Doamna lui la fel.Asta e viata!
No,va doresc o saptamana excelenta si mai vorbim!Pupici la toate!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Dodo-pui spune:
Ana felicitari pt matematician si la cat mai multe rezultate ff bune pt el.Nu conteaza premiul important e ca el este ffffbun,si cu ajutorul lui DD si al vostru poate avea un viitor stralucit.
Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan
monica-elizabet spune:
Buna scorpiutelor,
Ana, felicitari pentru Alex si eu toata copilaria mea am suferit din cauza sistemului tampit de pilaraie... si cand am ajuns profesoara si am notat un elev(al unui sus-pus) dupa cum merita mi s-a spus sa nu fac valuri...iote ca le-am facut si macar nota mea dintr-o comisie de 5 si tot il scadea si-l aducea cat de cat cu picioarele pe pamant.
e bine ca tu il intelegi si sti care este adevarata lui valoare.
Laurici, o sa mai creasca si teo o sa o dai la gradi si totul o sa intre in normal...
Gabi multumim de horoscop
ninuta, multumim pentru felicitare
noi azi am inceput scoala, astept impresii de la alex cand vine acasa
va pe toate
sa aveti o saptamana minunata
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
aldaesme spune:
Salutare intr-o noua saptamana de...lucru.
Va rog mai intai sa ma scuzati, va urma un mesaj pe care l-am scris si la burtoasele de mai-iunie, da' am o lipsa de timp ceva de speriat.
Ana La Multi Ani! multa fericire si multa putere de munca lui Alex, felicitari pentru toate realizarile de pana acum si Bafta mare in continuare!!! Eu sunt suflet alaturi de el si oi fi cat oi putea de mult cum ti-am mai spus!!! Scuze de intarziere!
Mira Condoleante!!! Scuze de intarziere!
Dolce daca visul e mare si adevarat eu zic sa il urmaresti si s aincerci sa il pui in aplicare...de rgeula dupa aia urmeaza satisfactii exceptionale!
Nina pupici multi si multu de felicitare. Sa nu ma certi da' de data asta nu am timp de pus retelele, de altfel cred ca nu va sunt necunoscute.
Restul toate, dar absolut toate va pup cu mare drag si va multumesc de diversele urari si de rabdare si de iertare
Si acu' mesaj copiat (tot al meu, dar copiat):
Din ciclul doctori asa cum si-ar dori oricine.
Dupa cum am scris acu' 100 de pagini . Am fost ultra racita, am tusit ca bezmetica, n-am dormit nopti, am baut ceaiuri si luat siropuri am primit si concediu de boala pentru prima data de cand ma stiu Cu toata astea saptamana trecuta vineri, cand a fost musai sa merg la servici inca tuseam de daramam peretii si prin urmare sufeream de o lipsa acuta de somn. Asta m-a facut sa mai trec odata pe la medicul meu de familie, desi nu prea ma dau in vant dupa mersul la doctor. Vineri avea program pana la 16 din pacate eu cu fundul intr-o sedinta si in alta, abia pe la 15.30 am reusit sa scap de la munca ceea ce a insemna ca la 16 eram inca in autobus inspre cabinet. L-am sunat pe Johan (doctorul) initial voiam sa ii spun ca il ratez si sa ii cer un sfat cu ce sa fac. Johan insa auzind ca sunt pe drum spre el a zis sa vin linistita ca ma asteapta cat o fi. Am ajuns pe la si un sfert la el, m-am plans, mi-a oferit inca o saptamana de concediu de boala, asta ca sa imi refac somnul si a purces spre controlat. In prima saptamana nu imi daduse sirop impotriva tusei, a fost sirop care sa ma ajute sa scot infectia din plamani insa unui singur om dupa ce mucusul ar fi trecut i-ar fi trecut si tusea, noi fiind doua...nu a functionat la fel. M-a ascultat deci Johan in toate directiile, m-a puricat cu intrebari despre cum e tuisea, cand e mai serioasa, ce ma doare, ce nu ma doare...etc...Dupa o vreme, cand eram ferm convinsa ca o sa imi zica (cum imi spunea un anumit doctor, nu spun unde,) "ce te vaiti fata ca nu ai nimic" el spune defapt "Dar nu e asa ca ai si refulx stomacal?". Eu zic ca da am, dar nu foarte deranjant si e normal pentru gravide ...nu?! Si imi spune doctorul, "da, e normal, insa esofagul tau e foarte iritat din cauza tusei de cand ai fost racita...deh acum sunteti doua pe un sistem imunitar iar refluxul ala stomacal iti provoaca tuse". La care eu replic..."da' cum iti spun nu e foarte deranjant si il simt rar de tot si in general dupa masa" Iar el "Asa il simti tu, insa refluxul ala e destul de permanent si pe tine te face sa tusesti si o simpla scapare din stomac, una care nici macar nu ajunge pana sus si daca nu ai fi iritata nici nu ai stii ca ai avut reflux in momentul ala". Acu', ce sa fac si eu, il cred pe cuvant. Imi da reteta pentru niste pastilute de rumegat, pe care da, are voie sa le ia si gravida si mama care alapteaza, presupun ca se gasesc si in Romania, le spune "Gaviscon", zice sa iau cate doua intr-o tura, maxim de patru ori pe zi. Ei bine cred ca am luat de doua ori pe zi cate doua odata. Vineri pe sambata am mai tusit intr-o singura repriza serioasa noaptea, sambata nu am tusit aproape deloc, sambata pe duminica am mai avut o repriza mica dar de data asta nu a fost necesar sa ma trezesc si sa imi fac ceai sau din astea iar azi noapte am dormit neintoarsa si netusita... Asa ca, al meu doctor cu pastilute de stomac m-a facut sa imi treaca tusea...absolut genial
Din ciclcul de am mai facut in uikend, femeile cu pofte sa nu citeasca
In uikend as fi ramas singura acasa fiindca al meu sot a plecat la schi cu colegii de la companie. Toate bune si frumoase insa mie singura nu imi place asa ca mi-am invitat o colega Katrien sa stea de sambata pana duminica si sa o invata sa produca una alta, ca de mult isi dorea sa invete sa faca strudel si bavarois, ba intr-o zi i-am data ciorba taraneasca sa guste si voia sa faca si din aia. Prin urmare sambata asta am produs, trei strudeli cu mere (stafide si nuci), doua portii de bavarois de zmeura si o ciorba (oala mare) taraneasca pe vacutza. Iar duminica am trimis-o acasa cu un strudel, un bavarois si un termos cu ciorba iar dupa cateva ceasuri m-a sunat mama ei sa imi multumeasca ca i-am invatat copilul sa gateasca. Copilul (cu zece ani mai tanara decat mine) a avut un caiet si un pix (nu ca eu nu am pixuri acasa) si a notat cu lux de amanunte tot ce am facut, inclusiv improvizatiile. A fost un uikend absolut exceptional. Ieri dupa ce mi-a plecat colega am produs o rulada de ciocolata cu visine pentru prietena mea care a nascut saptamana trceuta marti (s-a deschis sezonul) si la care ma duc azi la spital in vizita cu rulada dupa mine .
Va doresc din suflet o Primavara Exceptionala, sanatate multa, sarcina usoara in continuare si multe, multe zambete,
Esme