Sapt Fin nr 146/luni 11 feb - suplimentul?

Sapt Fin nr 146/luni 11 feb - suplimentul? | Autor: Ioana75

Link direct la acest mesaj

Salut,

Am o rugaminte: daca are cineva suplimentul despre scandaluri celebre ce a aparut in nr 146 al Saptaminii Finaniciare (aparut pe 11 februarie), il rog sa se uite daca este ceva despre Ceaikovski (si daca da, sa-mi spuna ce). Multumesc!

De fapt rugamintea mai mare este daca stiti de unde se pot cumpara ziare/reviste care nu se mai gasesc la chioscuri dupa ce a aparut numarul urmator.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chris25ss spune:

poti suna la redactie. in general toate ziarele/revistele nevandute se intorc in red. respective

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Ioana, eu am cumparat Sapt. Financiara din 11.02.2008, cea care contine cartea "Cele mai mari scandaluri ale istoriei".
Acum am cartea in fata si de la cuprins pot sa-ti zic asa:

Melancolia maestrului: viata furtunoasa a lui Piotr Ceaikovski (10 pagini)
Subtitluri: O rana cumplita
O influenta formidabila
Viata timpurie
Compozitorul tulburat
Depresie si moarte

Daca te intereseaza mai multe amanunte, spune-mi si citesc acolo, apoi iti pot face un rezumat.
Eu am inceput sa citesc cartea, dar abia vreo 60 de pagini am parcurs pana acum, din lipsa de timp.

In alta ordine de idei, dupa ce am pus mana pe aceasta carte, am vazut ca este de la editura Litera international si am intrat pe site-ul lor sa vad ce oferte mai au. Uite link pentru carte www.litera.ro/carte.php?nume_carte=_Cele_mai_mari_scandaluri_ale_istoriei_0519" target="_blank">Cele mai mari scandaluri
Acolo am gasit si cartea aceasta, la un pret de 199.000 (parca asa era). Sapt. financiara + cartea au fost 70.000 lei.
O poti comanda on-line la editura, sau prin telefon.

Sau, mai poti incerca direct la redactia Sapt. Financiara. Ori pe site, ori la un telefon mai sigur...
Cum iti spunea si Chris mai sus, retururile se intorc in redactii, de obicei.

Foto Ralu

Mergi la inceput