cursuri de inot Bucuresti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

quote:
Originally posted by monaraus

anemona, si noi facem 4 ani in iunie. Tinem legatura, poate intram in acelasi grup.Mona, sigur, suntem si vecine, caci si eu stau tot pe langa Cora Poate am plimbat fetele impreuna si nu stim. Noi facem 4 ani in iulie si sper sa ne cunoastem si sa inotam sau chiar sa ne jucam impreuna. Mergeti la gradi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:


Si eu asi dori ca din vara sa-l inscriu pe Dany la cateva cursuri de inot. Am auzit ca se fac cursuri la Lia Manoliu si vad ca si voi stiti la fel. Intrabarea mea este daca stiti cam cat costa o sedinta si daca stiti cumva daca il pot duce numai sambata si duminica, ca asa imi permite programul si mai ales daca tin cursuri in aceste zile. Dany a facut deja 4 ani in ianuarie si cred ca o sa-l primeasca de la vara.Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Am avut incercari si cu cresa si cu gradi, dar am renuntat din cauza imbolnavirilor... Acum vrem sa incercam din nou in mai. Deocamdata avem bona care o plimba pe Antonia mai mult pe afara. Voi la gradinita sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Cursurile de inot la Lia Manoliu sunt de 3 ori/sapt. Eu il duceam pe-al meu pui lunea, miercurea si vinerea de la 18.30 - parca. Era afisat ca sunt primiti copii doar de la 5 ani in sus, dar al meu fiind mare...l-au primit de la 3 ani. Cotizatia era de 1 milion si-un pic pe luna (12 sedinte). De un an eu nu l-am mai dus, asa ca s-or mai fi schimbat unele-altele. Cel mai bine ar fi sa mergeti dupamiaza pe la Lia Manoliu si sa vorbiti exact ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:


Anya, merci ptr. lamuriri Voi merge intr-una din zile la fata locului sa ma interesez.Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia2000 spune:

Draga monaraus,
In ce sector locuiesti?Pentru ca eu am fetita la o gradi particulara in sectorul 4(in apropierea spitalului Budimex) si face inot de acum trei ani. De doua ori pe saptamana, dimineata. Ii duce cu microbuzul gradinitei la bazinul Lia Manoliu unde fac cursuri cu o doamna deosebita , cu multa experienta. S-ar putea sa accepte si copii din afara gradinitei.Nu stiu sigur dar poti pune o intrebare. Uita-te pe site-ul lor pentru detalii. Cauta cu google "gradinita prichindel". Atentie, cu ch, nu cu k.

Iulia


quote:
Initial creeata de monaraus

Fetita mea implineste 4 ani la vara si as vrea sa inceapa niste cursuri de inot. Mi-ati putea recomanda ceva? Mii de multumiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana33 spune:

buna,
ati putea incerca Micii Campioni dar cred ca e cam departe de voi. Centrul este deschis in Bucurestii Noi, strada Strabuna. Noi mergem acolo de aproape 4 luni si se cunosc rezultatele. Fiecare copil are instructor personal care este si kinetoterapeut, se lucreaza cu copilul tinandu-se seama si de personalitatea lui, ca parinte poti asista la lectii, sunt seriosi, primesc si copii mici (fetita mea are 2 ani si 7 luni) iar in bazin - din cate am vazut - nu intra mai mult de 3 copii. Important de stiut este foarte curat. Nu vreau sa le fac reclama, dar eu chiar sunt incantata de ei. Se merge pe abonament (ex. 160 euro pe luna - 4 sedinte, cam scump ce-i drept).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

"....la bazinul Lia Manoliu unde fac cursuri cu o doamna deosebita , cu multa experienta"

Iulia....ai cumva numarul doamnei de la bazin? Noi stam la 10 min de bazin si ar fi pacat sa nu o duc...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006


Mergi la inceput