Gravidute si mamici de CLUJ - 57

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Andreea, cele Junior sunt mai mici decat cele maxi.Happy maxi sunt cele mai mari.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

MAMI ALEXIA - Scuze, ale noastre sunt "midi", dar sunt marimea 3 intre 5-9 kg.Si noi ne impacam tare bine cu ele.Am incercat si "Huggies" dar mi s-au parut tare aiurea - curge tot prin ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

quote:
Originally posted by redai

mai fetelor cererea e facuta deja, probabil la asta se lucreaza acum.
Soso poate mi-ar face bine.Dc e ca un drog pt mine,mai rau decat iti imaginezi.probabil de acum ma voi ocupa mult mai bine de alte lucruri mult mai importante.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

www.hi5.com/friend/video/displayViewVideo.do?videoId=7575382&ownerId=158238046" target="_blank">Stam in picioare la 7 luni

Sa o ajutam pe Ramyteo

e clar ca tu stii cel mai bine ce si cum ,mie sincer imi pare rau ca pleci ....pt mine Dc nu e nici pe departe un dorg ,mai degraba as zice o modalitate placuta de ami petrece timpul ,sincer pe mine chiar ma relaxeaza!!!!ti-am trimis PM cu adresa mea de mess!

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

imi pare rau ca s-a ajuns aici...

loredana - eu totusi mai sper sa te razgandesti!

Oana-Alina si Maria-Teodora

comoara din viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

ce liniste pe aici!

Oana-Alina si Maria-Teodora

comoara din viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Fetelor mai ales mamicile a caror bebelashi au probleme cu ochisorii este o emisiune (pe Etno) cu DR ,MONICA POP (prorectorul facult de medicina )este cunoscuta ca fiind cel mai bun dr oftalmolog
nr de telefon de la cabinet 021 3192753

LORE :( imi pare tare rau ca pleci ,tu stii cum e mai bine ,oricum mai vb pe mess
ANCA draga am avut mereu grija de dantura dar uite si tu ca tot apare cate ceva ,bine ca nu ma doare
si nu stiu cum se face ,NU imi este deloc teama sa merg la stoma :)
draga de tine ,de frica ai lesinat?

Fetelor acum chiar ca merg la facut clatite

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Alex, Alex cum ma innebunesti tu pe mine, acum musai sa fac si eu clatite, ca v-am tot auzit pe-aici...Mersi de info. M-am uitat, o stiam pe tanti, tot de la tv. Interesant.

Flory, iti dau dreptate.

Oana, aici suntem, doar ca eu am pus spanacul la fiert si ma apuc imediat de baita.

Victo, cu mare placere. oricand.

Loredana,draga mea, de ce te inversunezi tu asa? Nu o mai lua personal, sfatul meu. E doar o discutie...si virtuala, pe deasupra. Cu niste personaje virtuale, nici macar nu le cunosti, poate ca nici problemele lor nu sunt reale. Stii ca am auzit si astfel de cazuri? Exact aici, pe DC...N-am avut rabdare sa citesc tot, dar am spicuit ceva. Mi s-a parut amuzant. Nu stiam ca sunt si astfel de discutii pe aici. De ce nu privesti si tu totul cu detasare? Si chiar sa ai puterea sa razi...Alte lucruri sunt importante si merita atentia si energia ta. Acestea chiar nu merita. Sunt doar pareri.Ale unor oameni pe care poate nici nu i-ai intalnit vreodata! Hai, mami, capul sus!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Spor la clatitutze GABI draga eu am mancat de mi am facut plinu pe 1 sapt
da chiar ca slaba activitate azi:(

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Loredana nu fi nervoasa,incearca sa gandesti pozitiv ca ai sa vezi ca totul se va rezolva.Te ro ramai,daca chiar nu vrei da-mi un buz pe mess id-ul meu e balaceanu_loredana@yahoo.com ,si asta nu numai pt lore pt voi toate.
Va

Loredana-Bianca mama de Alexandra (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

capitol nou

mami de irina

Mergi la inceput