Gravidute si mamici de CLUJ - 57

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

of tu fetelor am fost la stoma ca sa mi scoata nervul de la masea si mi a facut doua anestezii care din pacate nu si au facut efectul asa ca iara mi a pus pansament si trebuie sa ma mai duc sapt viitoare :(

LORE cine te a suparat asa rau :)
BIANCA nu am putut vedea filmuletzul
ELENA felicitari pt micutzul zambaretz

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

PUFULETZ de acord cu tine
mamarutza mea e la fel se plictiseste de centrul de jucarii in maxim 10 min iar cu balansoarul aceeasi poveste ...prin urmare trebuie sa petrec multtttt timp jucandu ma cu ea
dar o fetiza are mama nu ?si o iubescccccccccccccccccc de nu mai pot pai cum sa no rasfatz ?...deocamndata ,cand o sa inceapa sa priceapa mititica trecem la alte strategii :)

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Pufu al meu sta si singurel.dar urla incontinuu si atunci prefer sa ma joc cu el.Nu plange.Urla de ma dor urechile.Asha ca ne jucam foarte mult.Jocul preferat e sa fuga tati cu el in brate si si eu dupa ei sa ma fac ca ii pap.

Alex un individ care a facut troaca de porci toate femeile numai ca nu a fost in stare sa-si tina nevasta langa el.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

www.hi5.com/friend/video/displayViewVideo.do?videoId=7575382&ownerId=158238046" target="_blank">Stam in picioare la 7 luni

Sa o ajutam pe Ramyteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

LORE,DA RAU TB SA TE FI ENERVAT ALA DE L-AI FACUT SARACU IN TOATE FELURILE!!!!!!!!!
UNDE ,UNDE SA CITESC SI EU....(AM TIMP CAT DOARME SORANA!

Alex,imi pare rau pt durerea ta de maselute,vaaai cand ma gandesc ce frica mie mie de dentist,ultima data am lesinat,si m-au intors cu scaunul cu capul in jos...si ma tin ca-s mare si tare!!!!!!

mami-alexia,poti cumpara de prin magazine pampers si la bucata(astea de cartier cam au) incerci cu unu-doua sa vezi daca e ok.asa e din pacate sunt tare scumpe...abia astept si eu sa scapam de ele,vb lui nasumeu "se pisa,kk pe banii mei"!

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

Fetelor imi pare foarte bine ca v-am cunoscut.Ipocrizia acestui individ deja este prea mult.Ca sa nu mai fiu tentata sa ii raspund renunt la cont.Ati fost si sunteti ca o familie pentru mine.Sa stiti ca va iubesc mult si imi cer scuze daca am suparat pe cineva.
Cum am mai zis,am cerut moderatorilor sa mi se stearga contul.Cine mai vrea sa vb cu mine, imi stiti adresa de pe mess.
Va pup si promit ca va citesc in continuare.
de 8 martie o sa venim si noi.

Poze David Vlad

www.hi5.com/friend/video/displayViewVideo.do?videoId=7575382&ownerId=158238046" target="_blank">Stam in picioare la 7 luni

Sa o ajutam pe Ramyteo

Mergi la inceput

dor de pui.Asha se numeste subiectul.

Poze David Vlad

Sa o ajutam pe Ramyteo

Mergi la inceput

haiiiiiiiiiiii mai lore da-l incolo nu te supara pt ala ca nu merita,teeeeeeeeeeeeeeee rogggggggggggg ,nu pleca,pleaseeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

vezi Lore,ca deja il ataca moderatorii,eu zic sa te mai gandesti!!!!!!chiar nu merita,am citit putin e "dus" individu!

SOSO (20 dec 2005)

Mergi la inceput

mai fetelor cererea e facuta deja, probabil la asta se lucreaza acum.
Soso poate mi-ar face bine.Dc e ca un drog pt mine,mai rau decat iti imaginezi.probabil de acum ma voi ocupa mult mai bine de alte lucruri mult mai importante.

Poze David Vlad

Sa o ajutam pe Ramyteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

MAMI ALEXIA - Eu cand i-am luat Dariei Happy 3, am vazut ca mai erau inca un numar (cred ca 4)Happy Junior parca asa ceva, in orice caz erau de la 9kg - 15kg.Trebuie sa te uiti ca mai este sigur si un numar mai mare. Noi tot Happy folosim.

Mergi la inceput