Gravidute si mamici de CLUJ - 57

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

Tulai vai si eu care vroiam sa-mi iau ceva anul asta la vara,prin FLORESTI sub padure.Sau un DUPLEX ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Geany si Alex preturile nu sunt asha de mari daca iei apartamentul/casa din stadiul de proiect.Adica in momentul in care se toarna fundatia sau asha ceva.Dai un avans si pe parcurs ce se ridica mai dai bani sau ii dai restul la sfarsit.Castigi astfel pana la 30-35% din valoarea lui finala.daca nu vreti sa va mutati repede in noua casa acesta este sfatul meu.

Geany despre vaccin, vb de cele obligatorii.In Ro s-au intalnit multe cazuri cu probleme la copii vaccinati cu cele gratuite.Asha ca parintii cu posibilitati materiale aleg sa faca un vaccin cumparat care are putine reactii adverse sau deloc si care contin aceeai compozitie.

Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad

www.hi5.com/friend/video/displayViewVideo.do?videoId=7575382&ownerId=158238046" target="_blank">Stam in picioare la 7 luni

Sa o ajutam pe Ramyteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Salutam fetele
Alex, eu pun laptic de-al meu la congelator, ca stiam ca o sa am nevoie cind plec la cursuri. Il pun in recipiente Avent, transparente cu capac albastru, sta f bine, 3 luni cica.
Cind il incalzesti il pui in bain-marie, in apa calda. Dar eu stiu ca la frigider sta 48 de ore maxim, ai putea sa il pastrezi asa si nu ingheata macar.
Gabi, cum e Sara?

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Hop si eu sa semnez condica. Hai ca mai rasare soarele si pe strada mea...
Multumesc de grija. A venit doctorita si a ascultat-o la plamani, nimik, gatul curat. Deci, secretiile doar aspirate si ser fiziologic. Atat. Ceea ce as si face, daca m-ar lasa. De cand cu interventia la ochi, nu ma mai lasa sa-i fac nimik, nici ser in nasuc, nici picaturi in ochi, ce sa mai zic de aspirat. Ba chiar azi a plans cand a vazut-o pe doctorita, si ea era toata numai un zambet. A traumatizat-o experienta aia. Una peste alta, ma bucur ca e bine, ochisorul pare mult mai bine. I-a examinat gingiile, nu mai avem mult si vom fi iepuras. Cam atat despre noi. Mi-a spus sa trecem la Nan 2 si sa continuam schema de diversificare ca e foarte buna.

Am citit asa...pe diagonala..So...incerc sa mai si raspund.

Lore, Infarix am facut la 2 luni, nici o recatie, nici macar plans. Pentaxim la 4 luni, maraita toata ziua, dar nu febra. Infarix facem si la 6 luni.
Geany, ideea cu vaccinurile platite e ca acestea au ceva componente in plus, importante parearea mea. Argumentele le-am auzit, bagat la cap, dar, cum nu e domeniul meu medicina, mi-e greu sa reproduc.Ce e absurd, de ce nu intra acestea in schema vaccinurilor gratuite daca tot sunt mai bune. Na...
Sis, va pup cu drag pe amandoua!

Cu imbracatul la 8 martie, eu nu-mi fac planuri niciodata, sunt spontana la capitolul acesta. As prefera insa sa nu fie exagerat de elegant, am de gand sa fiu mai comoda.

Alex, si eu am descoperit 2 carii, desi sunt foarte atenta la capitolul acesta.O sa m ainteresez de apartament. pe mine am intereseaza casuta, la bloc nu ma mai mut, dar pentru Cluj nu avem bani, poate Floresti, ceva.

La discutii despre diversificare nu ma bag, ca nu sunt de acord cu multe chestii pe care le-ati zis pe aici...

Va pup cu drag! O zi frumoasa sa aveti si voi si puiutii.

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

hihi, lasa ca si co m-a corupt, ghiciti ce face masina mea de paine acu? invarte aluat de gogosi

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

GABI asa ma gandeam si eu ,mai bine o casa decat sa maidam banii pe un apart asa de scump
LORE f buna ideea ta ,mai ales ca nu vrem sa ne mutam asa de repede
o sa ma intere sa vad ce se poate face

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

GEANI la Floresti sunt preturi mai bune
DIANAvai de capu nostru daca tot asa papam unde ajungem ?
dar vb aia SANATOASE SA FIM
AM PLECAT sa pregatesc aluatul de clatite

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

hello::
Sunt super happy ca e Sara scumpa bine mii de pupici si inimioare

(( alex + diana= 2 bolunde:(( voi chiar nu aveti nici o mila??? eu am mancat un marut, am plin frigiderul de kiwi si mere, iaurturi si alte chestii subtiri, iar voi clatite, gogosi:((laudaroaselor si mai am si de invatat:( eu am zis langosi si gata, m-am oprit, voi ieri clatite, azi gogosirusineeeee!!!

deci, sa reluam claltite cu ce? gogosele cu ce?

alexutza, eu nu am congelat laptic,ca nu a mai fost cazul, numai la frigi am tinut max 2 zile, in biberon, dar nu cu tetina pe ele, ci cu capacelul lor, cel putin astea de la avent asa au. le-am incalzit in incalzitorul de bibe.

Co +Carina Alysa
http://b1.lilypie.com/tm33p2/.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Sa nu dati cu rosii: eu vreau sa incep diversificarea numai de la 6 luni si vreau sa incep cu cereale ...
Tu fetelor, m-ati innebunit de cap cu clatitele, si eu cica trebuie sa slabesc ca se apropie botezul.... ioi...
Sa vedeti cum il pun eu deseara pe sot sa faca urgent clatite, e specialitatea lui si ca sa va fac pofta va zic si cu ce: cu Nutella hi hi :)

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

redai-chiar buna idee,oricum cand o sa ajung in CLUJ am sa ma interesez

Fetelor aici nu am platit nici un euro pe vaccinuri, si eu cred ca si la noi ar trebui sa fie la fel,daca nu-s bune care sunt acum, sa le schimbe,ce face ministrul sanatati,? Nu se plateste destul la sanatate,ar trebui sa le fie rusine aici tot e gratis,si acum vor sa introduca si dentistul tot gratis,(la copii pana la 16 ani e gratis dentistul)si pentru cei care lucreaza si prt.cei care nu,la nastere nu dai nici un sfant nici la epidural la nimic,in fine nu va mai spun nimic ca numa va fac sange rau.

Dpopgogosi nu stiu sa fac,

GABIce bine ca SARA e mai bine
Pana la urma ne mutam la taracu preturile astea.

Mergi la inceput