PRIETENE FARA TITLU (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineatza!
Nimeni la o cafea (cam tarzie)?
Abia astept sa vina Diana de la teatrul de papusi,sa vad cum a fost si la "Cenusareasa".
Pana atunci ma bine dispun,cu muzica din Arizona Dreams:
http://www.youtube.com/watch?v=sG2Vj86B2hg

Na ca m-a sunat mami,acum au iesit.Au stat iar in fata in randul doi ,a rugat-o pe aia si i-a dat asa.Da' zice mami ca Diana e tare figura,efectiv a stat nemiscata cu ochii atintiti la scena si n-a schitat nici macar un zambet,de concentrata ce era! Va vine sa credeti??? Diana care nu sta locului o clipa??? Am crezut ca doar prima oara a fost asa, ca era o noutate ... dar se pare ca e efectiv data pe spate de teatrul de papusi

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

eu sunt super ingrijorata ,dani s-a trezit azi noapte pe la 4.30 si zicea ca-l doare capul,el niciodata nu s-a plans.si nu a adormit pana pe la 6.tot gemea usor si daca vroiam sa plec din camera plangea.va dati seama cum m-am dus azi la munca.
apoi m-a sunat mama ca se mai plange de durere de cap,mai mult ceafa.am observat ca-i e greu sa lase capul pe spate,il doare.ii dau paracetamol alternat cu nurofen.nu are febra,e cam marait ,ii curg balele rau si e cam somnorici dar banuiesc ca si de la siropul antihistaminic.
asa am inima stransa...sa vad cum e si noaptea asta,sa nu aterizez pe la urgente,daca nu maine ma infiintez la pediatra,dupa masa.nu-mi aminte de nik,tot ma gandesc la prostii...

DENISA,imi vine sa ma mut in canada,ca tot e bun si un an de stat acasa decat 16 saptamani cum este aici.pup alexutzu la nasuc.
MONI,pana la urma o mai dai pe dia la gradi?
DEEA,pai va indica daria cum sa faceti,sa contribuie si ea la reforma baii cu ceva,pai nu?
INGRID,sa-ti fie de bine prajitura?diana mananca prajituri?dani nu prea le are cu dulciurile,rar mananca cate o bucatzica de cioco,sau o praji mica...
ANAM,ce mai face clarita,cum mai sunteti cu maselutza?

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (30) si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

[quote]Originally posted by mirela10

eu sunt super ingrijorata ,dani s-a trezit azi noapte pe la 4.30 si zicea ca-l doare capul,el niciodata nu s-a plans.si nu a adormit pana pe la 6.tot gemea usor si daca vroiam sa plec din camera plangea.va dati seama cum m-am dus azi la munca.
apoi m-a sunat mama ca se mai plange de durere de cap,mai mult ceafa.am observat ca-i e greu sa lase capul pe spate,il doare.ii dau paracetamol alternat cu nurofen.nu are febra,e cam marait ,ii curg balele rau si e cam somnorici dar banuiesc ca si de la siropul antihistaminic.
asa am inima stransa...sa vad cum e si noaptea asta,sa nu aterizez pe la urgente,daca nu maine ma infiintez la pediatra,dupa masa.nu-mi aminte de nik,tot ma gandesc la prostii...

DENISA,imi vine sa ma mut in canada,ca tot e bun si un an de stat acasa decat 16 saptamani cum este aici.pup alexutzu la nasuc.
MONI,pana la urma o mai dai pe dia la gradi?
DEEA,pai va indica daria cum sa faceti,sa contribuie si ea la reforma baii cu ceva,pai nu?
INGRID,sa-ti fie de bine prajitura?diana mananca prajituri?dani nu prea le are cu dulciurile,rar mananca cate o bucatzica de cioco,sau o praji mica...
ANAM,ce mai face clarita,cum mai sunteti cu maselutza?

Sanatate multa Mirela,sper sa fie doar maselele.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello,

Fetelor,vreau sa va zic ca Try-Anda si sotzul sunt niste oameni deosebitzi,copiii ce sa mai zic ca ALex m-a lasat masca de cat e de frumos, cate stie si cum s-a jucat cu Emma(nu am stiut ca avem copii),iar Adrian nu i-am auzit glasul- a papat si dormit,super asa-ba nici nu vroia sa mai plece iar Emma a zis ca il primeste sa doarma cu ea,atentzie -in PATUL EI
In rest sunt zombii,si astept strumfii sa se trezeasca sa le dau sa manince si sa plecam la un loc de joaca cu nasii.
V-am pupat!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Hop si eu!
MIRELA ce sa zic, tu stii ce scrie la reactii adverse de la medicamentele alea - daca scrie ceva de genul asta,poate asta e cauza.Daca nu scrie si e tot asa ,mai bine fugi la urgente,e mai bine.Si Diana s-a mai plans de durere de cap,dar avea stare buna in rest si ea arata in frunte sau in crestetul capului ... si eu nu i-am dat nimic de durere atunci.
DENISA ma bucur ca v-ati simtit bine,mai ales copiii - am vazut pozele,se pare ca Emma a fost suuuper incantata de partener Distractie placuta in continuare!

Si noi am fost la nasa,unde a fost taaare cuminte Diana.Inainte ne-am oprit intr-un parc la tobogane si hinte,dar dupa ce s-a dat odata pe fiecare a vrut sa plecam.Se pare ca nu ii mai place decat la toboganele alea faine pneumatice
Azi mi-a zis odata DAGA MAMI , se tot lingusea p-aci !

Voiam sa va mai zic cu operatiunea pampersi.Continuam sa ii dam pe ea doar cand doarme sau cand iese afara din casa.Si n-a dat nici un rateu,adica se cere si la pishu si la kk.In schimb,daca e cu pampersul pe ea (se mai nimereste) ... nu se cere deloc,ii da drumul in el fara remuscari

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna fetele,
Ce zi frumoasa e azi...
Noi suntem relativ bine , am fost la soacra-mea in we am mancat numai dintr-o supa care arata bine si i-am dat si copilului din ea.Din fericire nu a avut urmari.Deci chiar a fost ok.
Andrei a stat numai pe afara , nu a fost chip sa-l tin prin casa , ca sa fiu sincera era mai frig in casa decat afara, iar azi noapte mi-a facut un acces de tuse, aproape pana la voma, din fericire nu a vomitat.L-am linistit si i-am dat obligatoriu 2 picaturi de ulei esential de eucalipt, asa ca toata noaptea a respirat bine.
La serviciu schimbari mari , noul sef s-a trezit azi cu 3 demisii ...si inca nu s-a terminat.
Hia pupicei tuturor si ne mai citim.

Anca 26 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Mi-am pus muzica faina si acum e chiar buna si p-aci dimineatza! Ca venisem cam fara chef azi ... doar e luni!
ACINA aoleu si la voi la serviciu e palpitant se pare
Cum e uleiul ala de eucalipt? Trebuie sa caut si eu pe nat sa vad ... Diana nu mai tuseste,dar e tot cam fonfanita.In schimb tuseste husbandu',iar mami aproape ca nu mai are voce Si Diana mai mult cu ei sta ... Eu ce sa mai zic,ca a inceput de dimineatza sa ma doara ... urechea stanga !!! Ce naiba am ,nu stiu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

......eu sunt necajita, nu mai am calculator acasa. Mi l-a aranjat sora-mea sambata de tot...........cica nu era problema soft ci de hard, un ventilator...............acum nu mai merge deloc. Ea saraca a tot incercat dar a trebuit sa plece si m-a lasat asa. Ufff, trebuie sa vad unde -l pot duce sa-l repare ca sunt pe nicaieiri fara.
Altfel suntem bine, a fost o vreme splendida in weekend. SAmabata am stat numai pe afara, iar ieri am fost....la ski.
Acina cum i-ai dat uleiul de eucalipt??? eu le pun in cateva pic in apa si in lampa sa miroase in camera.
Denisa frumos ca v-ati distrat. eu o stiu pe Try de la prematuri.

...eu nu sunt asa bine dispusa ca Moni.....doar e luni dimineata (poate imi trebuie si mie niste muzica buna!!) sunt si cam racita ma doare capul si tusesc......

V-am pupat.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Mai fetelor, eu am evitat sa-i dau lui Andrei pana acum eucalipt, ca e destul de tare dar, i-am pus 2 picaturi intr-o lingurita in care am pus un pic de miere.oricum nu mi-a placut cum tusea si plangea.
Deseara am de gand sa-i dau din nou, tot asa .Stiu ca nu i-a placut dar e spre binele lui.
Moni dupa ce a plecat dir de vanzari in octombrie, a plecat tipa in licul careia am venit eu,din ian a plecat dir general, saptamana trecuta si-a depus demisia unul dintre baietii de la service....
Azi 3 trei demisii, secretara si inca 2 mecanici, femeia de serviciu era si ea pe aici , ca vrea sa plece...Bine ca intru in concediu in 3 luni si pana ma intorc eu se stabilizeaza situatia, sper...

Anca 26 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

MIRA pai pune niste muzica sa-ti revi.Nasol cu PC si cu durerea de cap ... bine macar ca va distrarati la ski!

Eu mi-am facut un cornet din hartie,am luat bricheta si i-am dat foc,dupa ce mi l-am bagat in ureche ... tratament babesc.Acum pute a fum p-aci ,desi am efectuat in baie operatiunea. Numa' bine ca si asa colegul a zis ca nu suna la astia cu gazul ,decat daca e foc/fum, ca e responsabil contra focului (e o scurgere de gaz si caldura ioc la calorifere,ne incalzim cu aerul conditionat )

ACINA si la voi e scurgere ... da' de personal Pe cand te intorci,or fi toti necunoscuti in ritmul asta!

Vai ce n-am chef de lucru,am chef de dans

Mergi la inceput