PRIETENE FARA TITLU (3)
Raspunsuri - Pagina 8
monica70 spune:
Buna dimineatza!
Nimeni la o cafea (cam tarzie)?
Abia astept sa vina Diana de la teatrul de papusi,sa vad cum a fost si la "Cenusareasa".
Pana atunci ma bine dispun,cu muzica din Arizona Dreams:
http://www.youtube.com/watch?v=sG2Vj86B2hg
Na ca m-a sunat mami,acum au iesit.Au stat iar in fata in randul doi ,a rugat-o pe aia si i-a dat asa.Da' zice mami ca Diana e tare figura,efectiv a stat nemiscata cu ochii atintiti la scena si n-a schitat nici macar un zambet,de concentrata ce era! Va vine sa credeti??? Diana care nu sta locului o clipa???
Am crezut ca doar prima oara a fost asa, ca era o noutate ... dar se pare ca e efectiv data pe spate de teatrul de papusi 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
mirela10 spune:
eu sunt super ingrijorata ,dani s-a trezit azi noapte pe la 4.30 si zicea ca-l doare capul,el niciodata nu s-a plans.si nu a adormit pana pe la 6.tot gemea usor si daca vroiam sa plec din camera plangea.va dati seama cum m-am dus azi la munca.
apoi m-a sunat mama ca se mai plange de durere de cap,mai mult ceafa.am observat ca-i e greu sa lase capul pe spate,il doare.ii dau paracetamol alternat cu nurofen.nu are febra,e cam marait ,ii curg balele rau si e cam somnorici dar banuiesc ca si de la siropul antihistaminic.
asa am inima stransa...sa vad cum e si noaptea asta,sa nu aterizez pe la urgente,daca nu maine ma infiintez la pediatra,dupa masa.nu-mi aminte de nik,tot ma gandesc la prostii...
DENISA,imi vine sa ma mut in canada,ca tot e bun si un an de stat acasa decat 16 saptamani cum este aici.pup alexutzu la nasuc.
MONI,pana la urma o mai dai pe dia la gradi?
DEEA,pai va indica daria cum sa faceti,sa contribuie si ea la reforma baii cu ceva,pai nu?
INGRID,sa-ti fie de bine prajitura?diana mananca prajituri?dani nu prea le are cu dulciurile,rar mananca cate o bucatzica de cioco,sau o praji mica...
ANAM,ce mai face clarita,cum mai sunteti cu maselutza?
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (30) si dani(21.12.2005)
Denisam spune:
[quote]Originally posted by mirela10
eu sunt super ingrijorata ,dani s-a trezit azi noapte pe la 4.30 si zicea ca-l doare capul,el niciodata nu s-a plans.si nu a adormit pana pe la 6.tot gemea usor si daca vroiam sa plec din camera plangea.va dati seama cum m-am dus azi la munca.
apoi m-a sunat mama ca se mai plange de durere de cap,mai mult ceafa.am observat ca-i e greu sa lase capul pe spate,il doare.ii dau paracetamol alternat cu nurofen.nu are febra,e cam marait ,ii curg balele rau si e cam somnorici dar banuiesc ca si de la siropul antihistaminic.
asa am inima stransa...sa vad cum e si noaptea asta,sa nu aterizez pe la urgente,daca nu maine ma infiintez la pediatra,dupa masa.nu-mi aminte de nik,tot ma gandesc la prostii...
DENISA,imi vine sa ma mut in canada,ca tot e bun si un an de stat acasa decat 16 saptamani cum este aici.pup alexutzu la nasuc.
MONI,pana la urma o mai dai pe dia la gradi?
DEEA,pai va indica daria cum sa faceti,sa contribuie si ea la reforma baii cu ceva,pai nu?
INGRID,sa-ti fie de bine prajitura?diana mananca prajituri?dani nu prea le are cu dulciurile,rar mananca cate o bucatzica de cioco,sau o praji mica...
ANAM,ce mai face clarita,cum mai sunteti cu maselutza?
Sanatate multa Mirela,sper sa fie doar maselele.
Denisa
'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
Denisam spune:
Hello,
Fetelor,vreau sa va zic ca Try-Anda si sotzul sunt niste oameni deosebitzi,copiii ce sa mai zic ca ALex m-a lasat masca de cat e de frumos, cate stie si cum s-a jucat cu Emma(nu am stiut ca avem copii),iar Adrian nu i-am auzit glasul- a papat si dormit,super asa-ba nici nu vroia sa mai plece iar Emma a zis ca il primeste sa doarma cu ea
,atentzie -in PATUL EI

In rest sunt zombii,si astept strumfii sa se trezeasca sa le dau sa manince si sa plecam la un loc de joaca cu nasii.
V-am pupat!
Denisa
'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
monica70 spune:
Hop si eu!
MIRELA ce sa zic, tu stii ce scrie la reactii adverse de la medicamentele alea - daca scrie ceva de genul asta,poate asta e cauza.Daca nu scrie si e tot asa ,mai bine fugi la urgente,e mai bine.Si Diana s-a mai plans de durere de cap,dar avea stare buna in rest si ea arata in frunte sau in crestetul capului ... si eu nu i-am dat nimic de durere atunci.
DENISA ma bucur ca v-ati simtit bine,mai ales copiii - am vazut pozele,se pare ca Emma a fost suuuper incantata de partener
Distractie placuta in continuare!
Si noi am fost la nasa,unde a fost taaare cuminte Diana.Inainte ne-am oprit intr-un parc la tobogane si hinte,dar dupa ce s-a dat odata pe fiecare a vrut sa plecam.Se pare ca nu ii mai place decat la toboganele alea faine pneumatice ![]()
Azi mi-a zis odata DAGA MAMI
, se tot lingusea p-aci
!
Voiam sa va mai zic cu operatiunea pampersi.Continuam sa ii dam pe ea doar cand doarme sau cand iese afara din casa.Si n-a dat nici un rateu,adica se cere si la pishu si la kk.In schimb,daca e cu pampersul pe ea (se mai nimereste) ... nu se cere deloc,ii da drumul in el fara remuscari 
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
acina spune:
Buna fetele,
Ce zi frumoasa e azi...
Noi suntem relativ bine , am fost la soacra-mea in we am mancat numai dintr-o supa care arata bine si i-am dat si copilului din ea.Din fericire nu a avut urmari.Deci chiar a fost ok.
Andrei a stat numai pe afara , nu a fost chip sa-l tin prin casa , ca sa fiu sincera era mai frig in casa decat afara, iar azi noapte mi-a facut un acces de tuse, aproape pana la voma, din fericire nu a vomitat.L-am linistit si i-am dat obligatoriu 2 picaturi de ulei esential de eucalipt, asa ca toata noaptea a respirat bine.
La serviciu schimbari mari , noul sef s-a trezit azi cu 3 demisii ...si inca nu s-a terminat.
Hia pupicei tuturor si ne mai citim.
Anca
26 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
monica70 spune:

Buna dimineata!
Mi-am pus muzica faina si acum e chiar buna si p-aci dimineatza! Ca venisem cam fara chef azi ... doar e luni!
ACINA aoleu si la voi la serviciu e palpitant se pare 
Cum e uleiul ala de eucalipt? Trebuie sa caut si eu pe nat sa vad ... Diana nu mai tuseste,dar e tot cam fonfanita.In schimb tuseste husbandu',iar mami aproape ca nu mai are voce
Si Diana mai mult cu ei sta ... Eu ce sa mai zic,ca a inceput de dimineatza sa ma doara ... urechea stanga !!! Ce naiba am ,nu stiu ...
miraklucker spune:
......eu sunt necajita, nu mai am calculator acasa. Mi l-a aranjat sora-mea sambata de tot...........cica nu era problema soft ci de hard, un ventilator...............acum nu mai merge deloc. Ea saraca a tot incercat dar a trebuit sa plece si m-a lasat asa. Ufff, trebuie sa vad unde -l pot duce sa-l repare ca sunt pe nicaieiri fara.
Altfel suntem bine, a fost o vreme splendida in weekend. SAmabata am stat numai pe afara, iar ieri am fost....la ski.
Acina cum i-ai dat uleiul de eucalipt??? eu le pun in cateva pic in apa si in lampa sa miroase in camera.
Denisa frumos ca v-ati distrat. eu o stiu pe Try de la prematuri.
...eu nu sunt asa bine dispusa ca Moni.....doar e luni dimineata (poate imi trebuie si mie niste muzica buna
!!) sunt si cam racita ma doare capul si tusesc......
V-am pupat.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
acina spune:
Mai fetelor, eu am evitat sa-i dau lui Andrei pana acum eucalipt, ca e destul de tare dar, i-am pus 2 picaturi intr-o lingurita in care am pus un pic de miere.oricum nu mi-a placut cum tusea si plangea.
Deseara am de gand sa-i dau din nou, tot asa .Stiu ca nu i-a placut dar e spre binele lui.
Moni dupa ce a plecat dir de vanzari in octombrie, a plecat tipa in licul careia am venit eu,din ian a plecat dir general, saptamana trecuta si-a depus demisia unul dintre baietii de la service....
Azi 3 trei demisii, secretara si inca 2 mecanici, femeia de serviciu era si ea pe aici , ca vrea sa plece...Bine ca intru in concediu in 3 luni si pana ma intorc eu se stabilizeaza situatia, sper...
Anca
26 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
monica70 spune:
MIRA pai pune niste muzica sa-ti revi.Nasol cu PC si cu durerea de cap ... bine macar ca va distrarati la ski!
Eu mi-am facut un cornet din hartie,am luat bricheta si i-am dat foc,dupa ce mi l-am bagat in ureche ... tratament babesc.Acum pute a fum p-aci
,desi am efectuat in baie operatiunea. Numa' bine ca si asa colegul a zis ca nu suna la astia cu gazul
,decat daca e foc/fum, ca e responsabil contra focului
(e o scurgere de gaz si caldura ioc la calorifere,ne incalzim cu aerul conditionat
)
ACINA si la voi e scurgere ... da' de personal
Pe cand te intorci,or fi toti necunoscuti in ritmul asta!
Vai ce n-am chef de lucru,am chef de dans