PRIETENE FARA TITLU (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA da' ce-ti veni cu scoala in franceza,ca la voi in zona se vorbeste engleza,nu? Cu meritatul normal ca merita ,daca as gasi asa ceva in Arad,as face un efort financiar,numai sa o dau ... pai o limba straina,inot,gimnastica,muzica si restul! Deci la voi la scoala trebuie sa faca direct trei activitati din astea extra? Si le fac la scoala? Da' asta cu muzica nu e cam aiurea? Daca n-ai ureche muzicala sau voce,nu tot degeaba e,chiar de incepe la 3 ani?
Oricum e grozav ca asa li se le pot depista de mici talentele!

Ce bine ca maine e iar vineri (chiar daca am de mers iar la dentist)
Am plecat si eu la nani,noapte buna!

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

buna,
sunt si eu pe aici.
Pupi la voi.

Anca 26 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Saluti si eu sunt dar cu de la mail-urile de dimineata Noroc cu gasca de sonatzi din zona ca radem en gros.

Diana mea s-a trezit pe la 4,30 si n-a mai adormit,a stat in pat ,a mai baut laptic,a mai vorbit ... Eu am am atipit,ca i-a tinut taica-su companie.Cand am plecat, la 7 , era treaza de-a binelea si taaare vesela.Presupun ca dupa aia s-a culcat si ca la ora asta doarme tun.

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

........mai apar si eu
DEea ma tot minunez de fetita ta!! ce cuminte si intelegatoare e!!
DEnisa si aici exista scoala Montessori, ce ma incanta e ca pot sta copii pana dupamasa adica le da si pranz si pot face lectii, dar e ff scumpa. Se bazeaza mult pe inclinatiile copiilor, muzica, sport desen.
..........si mai lasa slabitul, ca esti foarte bine. Eu socotesc 1kg/copil si ma consolez de cele 3 kg in plus.
Ingrid cum mai e Diana?

V-am pupat,sa aveti un sfarsit de saptamana minunat!

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Helou si de la noi ,
Noi aseara am avut cosmar pana la 1 jumate . A adormit singura inainte de 10 , dar dupa juma de ora s-a trezit urland si se tot tragea de pampers si zicea caca . O durea pasarica ear toata rosie , nu am mai stiut ce sa-i fac ca efectiv urla si se scarpina incontinuu si acolo , voai sa isi scoata pampersul . In final i-am dat cu o crema ccu corticoizi , stiam ca cu asta ii va trece in cateva ore , cel mai rapid . Am venit si la desene , ne-am perindat prin toata casa , doar - doar mai uita . In final a adormit pe la 1 jumate de obosita , dupa ce mi-a dat cu tastatura in cap , ca voia sa o aiba cu ea in pat . Dupa ca patul e de o persoana si dormim amandou ain el , acum dorm si cu papusi si cu tastatura
MIra si Denisa cand va aud cu kg in plus
Super cuminte Daria, da cred ca si barbatu-miu ar vrea o papusica asa cuminte , asa ca Denisa nu esti singura . Ghinion , ca are o fetita- baietoi
Eu am pus ciorba de fasole, dar vad ca nu am pastarnac , asa ca fugim sa cumparam acum .
Acina, Moni

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

ANA vai saracutza,poate pe langa dermatita mai ii ies si masele,de-i asa rosie.Si Diana mea mai e ,nu foarte tare,dar e. Abia astept sa ii iasa ultimele trei ... de fapt nici nu m-am mai uitat sa vad cum sta.Acum e cu mami.Mami mi-a facut si ciorba de fasole uscata
Eu sunt deja acasa si m-am apucat sa mai lucrez si aci.Ca mai un pic si trebuie sa decolez la dentista ...
Sa vad intai ce-mi face si daca sunt ok, mergem la tobogan diseara.
Merg sa pap ca tot mi-am amintit de fasolea aia

Mergi la inceput

Ana of mai ce chin pe Clara , de la masele i se trage puseul asta pe pielicica.
Eu sunt pe aici cu treaba, din pacate , dar termin euuu.
Soramii i s-a pus pata sa-i ia fetei carut de vara si scaunel de masina, adevarul e ca de scaunel chiar ar fi nevoie .Dar daca are pata pusaaa. trebuie sa merg cu ea sa luam sambata, deci mi-a facut program.
Si sotul meu care ma anunta suav aseara ca duminica mergem la maica-sa.
Hai pupici, revin eu.

Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Acina , ia-ti niste sandvisuri la tine sa nu faci foame acolo .
Eu sunt turbata de nervi . Aseara am spalat 2 genti cu care am fost in ro , le-am pus la uscat pe terasa , si mi-a disparut una din ele. La 10 era ca am fost sus sa duc niste haine si la 12 nu mai era . Si fix aia care era intr-un colt indepartat , nu era imediat la intrare ca cealalta . Dar deh era mai mare si noua . Asa un disgust am .......... Si tocmai ieri vb cu o vecin asi zicea ca sapt trecuta i-au disparut niste haine, si ieri la pranz usa de la intrare era larg deschis si caruciorul lui Clara era afara . Ea l-a vazuty si l-a bagat . Cine naiba o fii..... , am o banuiala , dar ......... ciudat .

Mergi la inceput

Ana , pai sa stii ca nu e o idee rea asta cu sandvisurile...
Aoleu se fura si pe acolo...
Apropo voi stiati ca azi e vineri?

Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Da , stiam ca e vineri , tu nu ?

Mergi la inceput