Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(103)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

In legatura cu venitul Ioanei acasa - eu am un fix cu depasitul sarcinii de 40 sapt, eu una refuz categoric sa depasesc 40 sapt...Iar despre doctora Cristian care este doctotita Ioanei,nu am ce comenta la adresa dumneaei,nu o cunosc decat un pic din vedere...insa cand am fost cu prietena mea acum 2 sapt la Elias sa-i faca cerclajul,la un moment dat am stat cu ea intr-un salon in care se afla si o pacienta a d-nei doctor, gravida in sapt 39,cu cerclaj facut...avea tipa respectiva niste dureri groaznice,simtea cum i se despica uterul..trebuia sa suporte durerile astea desi avea programare la cezariana in ziua aceea(cel putin asa-i spusese doctora); sotul ei fierbea tot cand o vedea cum se strange de durere, nu mancase nimic toata ziua si se facuse deja ora 15.00...cand la un moment dat a venit o asistenta si i-a spus ca d-na doctor a fost de garda 2 zile si plecase deja acasa(dupa ce chiuretase toata dimineata)...nu stiu ce-o fi facut biata fata pana la urma,ca noi am plecat pe la ora 17.00 si ea era tot in stand by...
...eu am asa o ciuda pe toata chestia asta de la Elias..am senzatia ca nicaieri nu a atata mancatorie ca acolo...sau poate ma insel...

Ali vezi ce faci la doctor, te asteptam cu vesti!

MamiP sa stapanesti sanatoasa achizitiile!

Naty chiar ca esti doctora de inimi, si la propriu si la figurat.. .Un pupic virtual si Iuliei din partea mea

Clau ce misto sa nasti in aceeasi zi cu prietena ta! Doamne Ajuta sa mai stea bebe acolo pana pe 25.

Livi ai o burtica foarte frumoasa! Si nu mi se pare mare pt 38 sapt! Si lucrusoarele sunt foarte frumoase!

Ca sa nu mai zic Olguta si de toata colectia de incaltaminte-m-ai dat pe spate , ce sa mai-sunt super!

Apropos de lucrusoare, am luat ieri cele cateva lucrusoare care le mai aveam de la Alexia, le-am pus langa cele cateva pe care le-am cumparat zilele trecutre si le-am bagat la spalat! Acum astept sa-mi vina cheful sa le calc si abia apoi fac si eu poze si vi le arat.
Am comandat si eu pe net pompa electrica de la Primii Pasi, sper sa nu primesc vreun telefon de la astia sa-mi spuna ca nu mai e pe stoc ca ma las pagubasa cu comandatul pe net. In ultima luna,m-audat inapoi de vreo 3 ori.
Iar la carucior ,m-am hotarat la cel de la CAM ca al Kyei,le-am spus sa ma anunte cand il au pe stoc, evident il voilua numai daca isi pastreaza pretul de 10 mil si ceva. Daca nu, ma reorientez..

Cam atat pt aceasta ora, ma imbrac si plec s-o duc pe Alexuta in parc ca e frumos afara.

Pup toate randunicile si cele nenominalizate

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol30+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

By the way... eu am ceva numere de telefon..de-ale zuzicilor.
De-ale voastre n-am niciunul, sa va anunt ce si cum. Si nici parola la cont comun n-am.
So... cine se ofera cu un numar de telefon... pe PM?Ca sa am unde trimite un sms.

Pupici.

PS: Ce bataita imi iau de la jumatatea mea... daca ma gaseste la computador.... iarasi.

bebe de Honey
Pozici de tot felu'

40+ sapt Andrew - John

Vali

AMR : Pana Joi,21 Februarie 2008 !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

naty, nu ai sughitat? m-a sunat acum 20 min. o prietena cu care nu am mai vorbit de multicel...a aflat ca sunt gravidutza si m-a sunat sa ma felicite si sa-mi ureze cele bune. acum 9 ani a nascut o fetitza dulce, maria, la numai 26 de saptamani de sarcina. avea 770 gr., era mica minuscula, avea manutele ca niste creionase....acum manutele acelea tin in ele creioane! merge la scoala, e clasa a 2 a si e perfect sanatoasa! nu a fost bolnavioara niciodata, vorba mamicii ei luptatoare " a avut doar Giardia". m-a apucat tremuratul cu telefonul in mana cand am auzit-o povestindu-mi de micuta si scumpica maria, care acum e mare si frumoasa! Dumnezeu e mare si are grija de puiutzii lui si asa cum e slopganul de la sectiunea de forum despre prematuri "esentzele tari se tzin in sticlutze mici"....

alexutza 4 ani + si 32 +Teodor Mihai
http://bd.lilypie.com/WaYCp2.png
http://community.webshots.com/user/paveliucalina
Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

felicitari monica pt puiutul de randunica...
hai ca incep sa apara si fetitele...

bubu, ce burtica frumoasa...eu o am acum la 34 de sapt cat o ai tu la 30...bine si puiul meu la 30 de sapt avea 1500g, pe cand al tau vad ca are 1700g...deci e mai doloscan...manca-i-ar mama pe toti!

naty, super titulatura intr-adevar..ma bucur ca ti-ai mai putut tine un pik in brate randunica.

cred ca roxana a nascut cel mai usor dintre toate fetele de pana acum...bravo....la mai mare...adik sa nasca toata lumea la fel de usor!

_
34+ cu RADU
AMR 6 saptamani!!!

Pozele mele!

Mergi la inceput

honey, ti-am trimis pm cu nr meu de mobil...oops, ti l-am dat fara prefix, dar te descurci tu:))) si adresa si parola de la mailul nostru, acolo gasesti la contacte nr. la mai multe fete.
cat despre luna plina, fruntea sus mamico, ca nu are treaba cu tine!!! mai ales ca azi ii dispare efectul si cu toata diferenta de fus orar nu are cum sa te afecteze!! oricum, in astrologie se tine cont foarte mult si de ascendent. hai curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ariel, . Chiar mi-ar fi placut sa citesc lucruri frumoase la sectiunea "esentelor tari", insa pe langa astea mai sunt si povesti triste si...pur si simplu n-am putut. dar imi creste inima de cate ori aud de un exemplu minunat, fost prematur. Si sunt destule exemple.
AOLEU, mai fetelor, daca va puteti inchipui, ma cheama la mine la spital pt o chestie pe care nu sunt altii in stare sa o rezolve. Sa zica mersi ca inca n-am copilul, ca dup-aia nu mai calc eu acolo!

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Mersi de numere, Ariel, Ursuleata. Ramane sa va dau de stire, cand se va intampla marele eveniment.

Ahhh... apropo de zodiac.... tot...google-ind... am dat si peste cel chinezesc. Care, anul asta... e in Anul Sobolanului. Si...cica e de bine.
Bebeii nostri la fel, vor fi norocosi si iubitori....he he.

Pupicei.

bebe de Honey
Pozici de tot felu'

40+ sapt Andrew - John

Vali

AMR : Pana Joi,21 Februarie 2008 !!!

Mergi la inceput

ali, nu cred ca putin calciu iti face probleme. eu am avut stari de rau nasoale saptamana trecuta , cu sufocari si lesinuri, tensiunea era ok, luasem magneziul, dar tot imi era rau...si cand am inceput sa simt crampele in picioare ca niste ghiare, apoi senzatia ca ma strange ceva de gat si cel mai nasol, cand mi s-a blocat maxilarul, mi-am adus aminte de crizele mele de spasmofilie si tetanie musculara de acum 2-3 ani si am dat fuguta la farmacie si mi-am luat dolomit (preparat natural cu ca si mg) si am inceput sa iau zilnic, iar atunci am bagat de urgenta un plic de ca de la additiva (se absoabe foarte repede)....dar dupa ce am vb cu dr. mea la tel. mi-a zis sa iau fara probleme, ca rau imi face in cantitati mari si daca e intravenos....oricum l-am luat cu un no-spa, preventiv:)))
dupa 2 zile am inceput sa-mi revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Am pus si eu poze facute aseara!!!!!
Ariel sper sa faca nimic calciul ala oricum daca ma mai apuca o data nu mai iau

_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de 2
Alina32+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele

AMR-8 Saptamani pana la

Mergi la inceput

honey, bebeii nostri deja sunt norocosi ca ne au pe noi ca mamici:))) nici ca se putea mai bine!!! mi-am adus aminte de iubita mea alexutza, acum 1 an, cand vorbeam cu ea despre ingerasi si despre Doamne Doamne, draga mea draga, mi-a zis ca "atunci cand ea era sus in cer la D.D. ne-a ales pe noi sa-i fim mami si tati"....am zis ca lesin instantaneu!!! copilul meu cel minunat mi-a facut atunci cea mai frumoasa declaratie de dragoste pe care am primit-o vreodata! acum astept cu nerabdare multe altele (mai ales ca mi-a zis ca are surpriza pt mine de la gradi de 8 martie) de la ea si de la puiutul care va veni curand.
m-a luat o melancolie, mai ales ca ascult si edvin marton, care ma unge pe suflet efectiv cu muzica lui:)))

Mergi la inceput