Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(103)
Raspunsuri - Pagina 4
clauclau spune:
Lyvy, nu vreau deloc sa nasc mai repede de luni. Mai ales ca am aranjat la spital sa stau in rezerva cu o prietena care naste tot luni acolo. O sa fim amandoua, ceea ce conteaza tare mult..., plus ca o sa stam impreuna si la terapie intensiva ( si ea face tot cezariana). Practic o sa nastem una dupa alta, cred ca ea inainte si apoi eu , pe la 12.
Plus ca luni cand am fost la controlul ala cu emotii, a venit si ea la spital ca nu-l simtise pe bebe de ceva ore bune si ne gandeam ca nastem mai devreme, dar tot amandoua. Noroc ca eram impreuna si a trecut mai usor si bine ca ne-am intors pana la urma acasa linistite. Asa ca vrem sa se intample luni clar! ( dar trebuie sa vrea si bebeii nostri la fel).
Ali, da, cel mai bine e sa mergi la doctor! Sanatate multa, te asteptam inapoi pe crenguta cu vesti bune despre tine.
POZE
CLAU
38 + cu
Rebecca
AMR 5 ZILE!!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
Nicoleta spune:
Apropo de somn, aseara pana pe la 5 m-am delectat cu un vis plin de... sobolani
(era pe acolo si un prof din facultate, de folclor, un fel de Bau-Bau al anului I.... eu nu am avut probleme cu el... in vis facea experimente pe noi-studentii, care eram intr-o tabara de folclor... ciudat si scarbos visul). Apoi de la 5 si ceva am visat ca aveam un bebe grasan... si mergeam sa il iau acasa dupa 5 zile dupa ce il nascusem... Ciudatenii!!!
Nicoleta
31+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)
zozela spune:
Mami!Felicitari pentru noile achizitii!!
Ariel ma bucur ca sunteti bine!
Vali cum petreci azi?!
Io una numai am stare si incep galeria:
Hai Vali!!
Stela mi-e teama ca-l calmeaza prea tare si pe urma numai vrea cupilu' sa vina!!
Pupici multi si..pregateste-te pentru maine cu sampania si tortuletul!!![]()

Ali ai grija de tine!
Te asteptam cu vesti!
Eeehee Livi..daca n-ar fi fost No-Spa-ul si Uscosinul..
Puup
Da Clau si eu cred la fel..Si-a pus caputul pe-acolo..si ma impunge de zor..Mi-ar parea rau s-o comit tocmai acum..Am avut grija atat timp si acum..
Macar 2sapt.sa mai stea cumintel!Pup mamica draga si..spor la downloadat!!
Woow ce draguut!!
Acum am vazut povestea vostra-Stela!!
Abia astept sa vad si continuarea!!![]()
Ela..
in 35+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos-Camera mogaldetei
deeapui spune:
Ela, ia vezi ca statusi cam mult la calculator..mai treci in pat daca nu vrei bataitza...Hai ca tre sa te faci bine sa plecam la vanatoare de cadou pt doctoritza ![]()
Deea
27+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena
lyvy spune:
Am pus pozici cu burtoi la 38 sapt, facute aseara!!!!
Sunt pe pag 3 la albumul principal!!!!
Livi
+38
Iris Miruna
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
natynic spune:
Neata!
Ali, du-te mami la spital dar nu cred ca e nimic serios; nu vezi ca nici un muschi si nici un matz nu va mai stau niciuneia cum trebuie??
FELICITARI PENTRU VENIREA PE LUME BEBELINA REBECCA - DE- MONICA!! SA FII FRUMOASA, DESTEAPTA, MULT-IUBITA SI PUTERNICA!
Stela, tu n-ai fost niciodata internata in pavilionul A, acolo unde vei naste, de-aia nu stii standul...E un stand marisor cu foarte multe produse de bebe si pt mamici, la etajul 2 (unde-s bebeii, deci nimeni nu-l rateaza
) si au in special produse Sanosan, cele pe care le agreeaza neonatologia giulesteana pe motiv ca nu dau deloc alergii-asta ca sa-ti raspund si la a doua intrebare, cu ce se recomanda. La intrebarile despre sterilizarea la rece ti-a raspuns complet Raluca si asa se face, asa faceau multe mamici in spital (mai ales cele de prematuri, care alaptau; ca, iti dai seama, in spital n-ai cum sa fierbi sau sa umbli cu sterilizatorul cu aburi asa ca era extrem de practic pt ele: sterilizat pompa cu recipientul de lapte, muls, inchis capacul, dus la copil sau congelat). Ca sa nu mai zic ca in reanimare la prematuri ASA se sterilizeaza tot, deci iti dai seama ca e ok. Pe principiul asta sterilizezi si acasa-ma rog, daca da Domnul si alaptezi la san scapi de toata complicatia asta, deci nu te stresa prea rau cu achizitiile. La neagra nevoie, gasesti acolo la stand tot: solutie steri de la Chicco, biberoane diverse, pompe diverse, etc. Sigur putin peste pretul de afara dar nu exagerat.
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
zozela spune:
quote:
Originally posted by deeapui
Ela, ia vezi ca statusi cam mult la calculator..mai treci in pat daca nu vrei bataitza...Hai ca tre sa te faci bine sa plecam la vanatoare de cadou pt doctoritza
Va puup!!Ela..
in 35+ cu
!! Varsta mogaldetei
Photos-Camera mogaldetei
natynic spune:
N-am terminat...
Zoze, stai cuminte, nu stiu unde te scoate Deea dar ma bazez pe ea sa-ti poarte de grija! 
Ariel, esti cumva Rac? ca racii au probleme la luna plina...
Stelutzo, maine e sampania?? Nu pe 25?-eu asa credeam...
Totusi nu inteleg de ce a trimis-o pe Ioana acasa...astept povestile dar sper sa nu aud ca are legatura cu "politicile" Elias-ului (n-avem locuri, etc)-nu de alta dar pt ea chiar nu e de joaca sa se plimbe toata ziua intre Campina si Bucuresti, ar fi putut sa o retina chiar daca nu nastea azi. Ei, asta e, macar o avem noi pe crenguta. ![]()
...si iar imi amintesc ca pe ea pariasem ca va naste prima dintre randunici si mor de ras de ce a iesit pana la coada...
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
delphin spune:
Neatza la
si noi mamici
!
Monica, bravo pt. grasunica de Rebeca
! Recuperare grabnica si asteptam vesti si poze!
Ioana, te asteptam sa ne povestesti ce si cum...David are caracter!
Naty, sa fie intr-un ceas bun, noua titulatura...ne pare bine sa te avem alaturi de noi!
la printzesuca ta dulce!
Papacico...asa asa...spor la bucatareala cu noua achizitie...eu am o pove cu mixerul lui bb si am ajuns la urgentze pt. o radio la un deget...apoi cum Seb e "mancacios" nevoie mare, m-am reprofilat pe borcanase din comertz...pana la varsta de 2 1/2 nu a reusit niciodata sa manance un borcanas intreg!Dar tie i-ti doresc curaj!
Stela...pudra mai poti avea nevoie in cazul in care se mai irita din cauza caldurii, deci e bine sa o ai in casa chiar si pt. tine...apoi ar fii pt. masaj dupa baitza, ulei de amande dulci...ma rog, nu stiu sub ce denumire se gaseste in Ro, dar la raionul de cosmeticale bb sigur este.
La capitolul cosmeticale bb eu merg pe Nivea si Corine de Farme, e chestie de preferintza cred.Sunt mai sensibila la mirosuri tari...
Pt. buric...curatzarea si tratarea buricului, am luat eozina in sray ca sa nu ma mai murdaresc pe degete si ca dezinfectant...tot un spray care nu ustura.Feshele speciale pt. buric...am luat ca sunt scrise pe lista de la spital...i-mi amintesc ca la Seb am folosit una singura cred ca de doua ori, pana l-am adus acasa de la spital...
Am mai luat si o unghiera micuta pt. unghiutze...am mai prevazut o pereche de manusi micutze ca sa nu se zgarie pe fatza...manusi pe care la Seb le-am inlocuit cu succes cu o pereche de sosetzele...
apropos...vazut incaltzari dulci foc in poze...
Revin mai tarziu...ma duc sa ma prega, caci e miercuri si e zi de biblioteca la noi...va pupacesc pe toate si un gand bun la Zozelici cu sclipici si la Clau.Sper sa treaca contratctiile
.
si eu aseara am fost cam nelinistita...bb meu misca destul de mult si acum ma doare cand misca...i-mi trage niste unele in coaste si cam peste tot...in plus il simtzeam tare jos...+ contractii jos si dureri de spate...am tras repede cu No spa+pastila minune "la orizontala"+ fraza minune"nu nasc azi" si se pare ca a mers!M-am trezit Fresh!
cat am mai scris...cine sa aiba chef sa citeasca atata...acu inteleg de ce vorbesc eu singura!
pozici
bb2
burticutza
Olgutzika spune:
Neataaaaa!!!
Stela, ma depaseste tot ce tine de Chicco! Uite inca un motiv pentru care ne lipseste Roxana
! Eu am luat tot de la Avent...
Mihutza, tu ce mai faci? Ce iti fac labutzele?
Alina, eu nu am apucat sa iti spun cat de mult imi place camera de Vladut
!!!
Bubu, spune-mi si mie cum folosesti cadita. Ca am vazut la Carrefour suport pentru a o folosi pe cada de adult...Cu toate ca astea clasice mi se par suficient de mari cat sa nu mai am nevoie SI de suport...Am fost coerenta?
Cris, cand ii spui lui Tutu ca nasti la Medlife? Ce ai hotarat? Eu nu am luat sapun si nici pudra pentru bebe. Am luat samponel pentru par si corp, si lapte de corp pentru masaj, si bepanthene. Sapunelul se pare ca usuca pielea, pudra asemenea. Bepanthene-ul cred ca e suficient pentru vindecarea eventualelor iritatii, sau pentru prevenirea lor...Iar dupa ulei, raman unsurosi asa, lapticul de corp chiar intra in piele. Am luat de la Klorane tot. Si nu stiu nimic de baie la o saptamana...fetele mele le-au facut baitza de cum au ajuns cu cupii acasa, avand grija sa ocoleasca zona buricelului, caruia ii "faceau curatenie" separat. Iar cu sacul de dormit ai siguranta ca nu se dezveleste, si sta bine la caldurica. Nu am luat, si ma oftic, ca am vazut la Baby Expo la Feretti niste minunatii...
Naty, saru'mana
!!! Remarcat titulatura
!!
Gudinde
!
Sovi, nu mi-am luat perna de alaptat, o sa folosesc cu siguranta insa una din lada de zestre
.
Trimit ce am scris pana acum, cu precizarea ca nu am terminat capitolul vechi!! Revin, ca a venit o prietena in vizita.
Pup!
Olga
37+ cu
Ioana-Sofia