Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(103)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mussara2000 spune:

SALUTARE.
In primul rand vreau sa felicita noua mamica
Felicitari Monica pentru printesa ta Rebeca sa creasca mare si sanatoasa
Noi de diminiata am fost la spital pentru ca aveam dureri f. mari si medicul si pe noi ni-a trimis acasa si a zis sa venim numai cand vom avea contractii regulate pana atunci acasuca, asa ca am ajuns-o din urma pe Ioana, cred ca baietii se dau asteptati cu colaci.
Va pupacim pe toate.

38 SAPTAMANI CE PUTIN PANA LA INTALNIREA CU IULIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

AM UITAT:

Stela am vazut povestea voastra, foarte frumoasa! Si voi sunteti niste frumosi, iar tu, mai ales in rochia de mireasa esti o papusa...

I-am facut si eu Alexutei si clipuri asemanatoare, foarte frumoase au iesit..

POZE(burtica,Alexia,diverse)
Antonia

Nicol30+ cu Antonia si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Bitza, nu poti sa-i zici randunoiului sa-ti aduca de undeva in drum spre casa?

Cristina 30+
http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Stelutza, am vizionat si eu "povestea", abia astept continuarea! La biserica Sf. Anton v-ati cununat, ca sa pare? noi tot acolo

Underqueen, felicitari pt. controleala in parametri!

Mussara, cumintita acasica...bb se lasa asteptat!

Cris, tie ti-a dat ampicilina la 8 ore, din aia de 500mg??

Oana 30+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Bubu, eu pe 10 martie am rendez-vous cu Tutu himself!
Da, 1 la 8 ore de 500. Am terminat tratamentul deja, ma cam mananca sa astept 10 zile si sa repet analiza, sa nu stau pana la 36 de sapt.
Mai ales ca Mendez mi-a dat de facut din nou analize de sange in sapt. 32-34, inceputul lui martie, a zis el.

Nicol, asa e, special v-am spus, sa vedeti unde am eu sala.

Am pus si 2 pozici cu Albumul bb-ului pe care l-am cumparat eu din Carrefour, la hainutze de bebe.

Cristina 30+
http://md.lilypie.com/LYuFp2.png
http://community.webshots.com/user/ccris_ccris?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

cris.F dragut albumul,dupa coperta.Nu am mai vazut asa.E dragut?Gen Cartea bebelusului?
bubule,asta nu e contractie..Se ridica si el!Schimba pozitia sau gadila-l cum fac eu pana se potoleste!!.
Da,la Bis Sf Anton.Acolo e preotul nostru duhovnic.Si voi..hihi.Cand?Noi in 2004.
nicolms.
Mah,fetelor,m-am abtinut da nu se mai poate..M-am tot gandit unde sa se duca randunoiul sa-mi ia si mie papanasi,dar nu stiu unde.Plus ca dureaza si pana ii face.Stiu ca e de asteptat.Asa ca..

Stela 30+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Hei, Mussara, bag seama ca tizul fetei mele e pe aproape. Incepem galeria, asa timid?
Cris, eu stiu de bine de Roxana Bohaltea; si e si cumsecade. Dar tu cati doctori ai??? Si cu amplicilina...sper sa n-am dreptate, dar eu o consider apa de ploaie la streptococul B (si doctorita mea e de aceeasi parere). Dar fiecare cu organismul propriu, poate e de ajuns!
Bitza, exista ceva de mancare ce nu stii sa faci?? Bubule, o ajuti tu cu pofta de papanasi?
Stela, ce zici, mai faci Teodorei un fratior?
Si eu cred ce zicea delphin, ca in subconstient mamele de mai multi copii au intotdeauna un preferat, chiar daca nu o vor recunoaste never, in functie de ceva ce le-a "atins", de un context anume poate; dar asta nu inseamna ceva rau, poate doar daca preferinta devine evidenta. Ma uit la soacra-mea (ca la mine in familie e plin de copii unici ): sta de o viata cu baiatul cel mare si familia lui dar preferatul ei, lucru afirmat deschis intotdeauna, a fost si ramane randunoiul meu, baiatul mic vesnic rebel, care a plecat demult pe cont propriu, pe care l-a nascut la 7 luni si a stat la incubator, in vremuri foarte grele, care cand era mic i-a dat f multa bataie de cap si totusi ii seamana cel mai mult...asta e, oameni suntem!

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

mstela-f frumoasa povestea voastra...am vazut filmuletul si pozicile...

rami26 + 32 sapt

http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ia sa strig io oleaca: LUUUNYYYYY!!!

Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Aoleo, Naty...eu sper sa moara streptococul de la ampicilina...

Steluta, ce parinte aveti voi? ca si noi tot acolo! In 2001 am facut noi nunta!

Cris, pai si eu o sa repet mai devreme de 36 de sapt, ca oricum dureaza 7 zile lucratoare rezultatul si ma ia cu emotii la cat astept! Eu o sa ma duc dupa tine la Tutu la control, adica pe 14 martie, la 34 de sapt

Oana 30+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput