PROLACTINA MARE LA BARBATI

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Gabi prolactina poate creste si pe baza de stres. Si eu si sotul meu avem prolactina cel putin dubla.
Am facut si cateva experimente: o luna fara agitatie, fara stres, cu mancat sanatos, culcat la timp, plimbat si ... la urmatoarea analiza am iesit ok.

Asta ca sa te mai incurajez :-)

Pe de alta parte, da, hiperprolactinemia la barbati poate da oligospermie; si poti sa te bucuri, pt ca e una din cauzele cel mai usor de tratat :-)

Mult succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

rraa , tu cat timp ai urmat tratamentul cu dostinex?
si cate pastile luai pe saptamana ?

O vesnica aspiranta
Lupta pentru bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rraa spune:

marinik am luat 3 ani,la inceput 2 patilute pe saptamana si apoi o pastila pe saptamana(cam 1 an),dar am mers periodic la control,cam la 6 luni si imi luau sange sa vada cat e prolactina si imi iesea mai mica,decat normal(ca eram sub tratament)...si am fost acum ,in ianuarie la Parhon si mi-a intrerupt de tot tratamentul....cu dostinex si peste 3 luni o sa merg iar la control,sa vad ce-mi va spune atunci!dar sa nu av faceti griji,numai s amergeti al control,caci daca e luata problema din timp va fi bine,o sa trebuiasca sa iei mai mult timp tratament,asta depinde doar de ce analize iti vor iesi...daca mergi al spital,o sa'ti faca investigatii,sa vada de la ce e prolactina marita.....si mie ,cand am descoperit prolactinomul,toata lumea imi spunea ca e pe baza de stres,intr'asdevar si eu am observat asta9in sesiune imi era valoarea mai mare decat in timpul cursurilor,de exemplu)dar prolactina marita mai poate fi si din cauza unui adenim hipofizar....asa ca v'ar recomanda sa mergeti la un control....si sa nu disperati,asta e viata,mai joaca si hormonii feste,dar acum tehnologia a evoluat si cu ajutorul lui Dumnezeu va fi bine!sper sa aud numai de bine,de la voi!multa ,multa sanatate!apropo,u cum ti'ai dat seama ca ai prolactina mare?cum de ti'ai facut analiza la PRL?pupici pt toti si multe imbratisari!

Mergi la inceput