Gravidute & Mamici de Iasi (27)
Raspunsuri - Pagina 20
ella10 spune:
salutare!
Am reusit sa mai intru si eu un pic, doarme Bianca.
Addiana nu mai stiu cum sa denumesc un album, asa stiu cum sa intru si ce sa fac dar nu stiu cum sa-i dau un nume albumului.
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
kriss79 spune:
salut
Acum am ajuns la calculator..desi tre sa pun o masina de haine..
Any, saracuta de ea..ce lovitura si ce spaima cred ca a tras..pupici
Alina, nu ma supar, cum sa ma supar? si eu am vazut la cineva pe forum..si am facut si eu una..asteptam paginuta cand e gata.aaa.acum am vazut-o, cand am ajuns spre final de citit..
Simo, drum bun! sa veniti sanatosi!
Diana, eu am vazut si am pe calc i now pronounce u...samd..e simpatic!Si Razboiul lui Charlie e interesant..e cu razboi, nu e comedie..daca asta cauti..e despre razboiul rece, dar are actori super..![]()
Te-ai nascut in Brasov si ai copilarit in Brasov? haha..sotul s-a nascut in Bucuresti, si pana in cls 9 a copilarit in Brasov..intr-a noua a venit in Iasi cu parintii..si apropo, a terminat Negruzzi in 1993..daca tot vorbisem de licee..si de atunci sta in Iasi, dar mergem f des la Brasov(bine, inainte sa nasc), caci are rude multe acolo si un apartam unde mai statea noi la inceput, dar acum e inchiriat..in Tractorul, daca stii ..
mmm..salata de vinete, da, vreau!!
Raluca, im pare ca nu ai dormit..dar aia cu guta care ti-a dat elan..ai fost taareee!!![]()
Irina(tuscut), saracuta, ii iese asa repede dintisor..pupam fetita mofturoasa!
Acum despre noi..
Azi am fost plecata de dimineata..la soacra am lasat-o pe fata..si am mers sa casc gura vreo ora si ceva prin carrefour, treb. sa iau si un cadou de casa noua pt. cumatrii nostri la care mergem sambata, la finuta adica.. Dupa aceea am mers la pediatru si i-a facut vaccinul de 4 luni, nu a zis nici pas:))f curajoasa fata mea! dar..trist e ca tre sa incep sa ii dau completare lapte praf Humana 30 ml la fiecare masa..cf dr. treb sa aiba aproape 6 kile..dar ea e fotomodel, nu ca mama
In rest e ok..
Dupa aceea..se facuse deja 14 si ceva..am plecat spre copou, unde ne/am plimbat pana pe la 15 si ceva..ca incepuse sa planga de foame..nu mai vroiam sa isi ia iar masa in parc ca altadata(diana stie)..asa ca am plecat la soacra iar, am alaptat-o si eu am luat sacosele cu mancare (ce sa fac, eu nu-s gospodina ca voi
) si tulea acasa..Acum doarme..v-ati dat seama..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 4 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
addiana spune:
ella, cand dai la upload (pe webshot) ai 4 pasi, la 1 sa selectezi pozele, si la 2 sa alegi albumul si tot acolo ai "create a new album". sau daca ai deja puse pozele intr-un album fara nume... pe pagina cu toate albumele, in coltul fiecarui album este un creionas pentru edit, intri acolo si o sa te descurci! 
kriss noi nu am mai ajuns azi in copou. la pranz am stat pe langa bloc, ne-am reintalnit mai multe mamici din zona si am stat la o barfa! fetele au iesit cu carucioarele! si aici trio de carucioare! iar pe la 5 am ajuns iar la porumbei cu o prietena!
dar deja se lasase rece!
nu fi suparata ca trebuie sa-i dai completare! e bine ca ai reusit sa o alaptezi exclusiv pana acum! de-acum daca mai plange in parc o s-o poti hrani linistita cu biberonul!![]()
am stat si eu in tractorul, cunosc cartierul, si am mai stat si la fostul icim (parca se transformase in discoteca)- intrarea in cartierul racadau. abia astept sa mergem si noi...
Celia spune:

La mai multe lunite pentru :
Bogdan Constantin de Gabiarama
Andrei de Emma
Darius Andrei de Ramonik.
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
mihamora spune:
Tuscut bine ai revenit!Pepam Iustina draga, sa ii iasa dintisorul repede.
Raluca - dar ce harnicuta ai fost tu asnoapte, macar ai vazut luna?
Iulia -M-am uitat si la pozicile lui Stefy , e tare dragalasa.
L-am vazut pe Andrei cel scump, multumim Emma
Alyna - ce mare si frumos s-a facut David, frumoasa pagina
Monica - nici mie nu imi place deloc sa spal vase , mai bine nu fac mancare decat sa spal vase, in ultimul timp vad ca le spala sotul dimineata.Si de cand tot zic ca imi iau masina de spalat vase...
Kriss - lasa ca si tu esti gospodina, iar de gatit ai timp sa te apuci mai tarziu, pupam fetita curajoasa.
Am iesit si noi astazi la plimbare putin, am stat la terasa la Mc D.
Si am facut papica, am incercat si eu ideea Celiei cu carnat in fooietaj, au iesit ok.
Oana - sunteti bine?
Miha - vino sa ne spui ce faci, si cum e in casuta noua.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
Celia spune:
Diana , deci ai ceva ani petrecuti cu dl.sforaie , doar 5 cu acte...
Ralu, nu am activat aseara ca am avut-o pe Andreea maraici.Imi pare rau ca te-au stresat vecinii cu muzica....
Michelle ,nu am gatit decat niste sanwich-uri pentru mine si baiat ca tati a fost pe la Vaslui si nu a servit masa acasa...
Cristina , tie si Amaliei -sa va fie de bine plimarea de astazi pe V.Lupu .
Irina , bine ai revenit. Pupam micuta sa-i treaca supararea , sa nu mai fie maraita.
Kriss,pupam dlceata Alessia curajoasa, sa treaca fara urmari vaccinul.
Am iesit si noi , familion complet astazi in Copou, a fost frumos.
Simo, drum bun, distractie placuta la munte si sa veniti sanatosi.
Oana , sanatate multa si te asteptam pe aici.
Miha , te asteptam...
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
mihamora spune:
La multi ani Bogdan Constantin, Andrei, Darius Andrei ! 

POZE 
mihamora spune:
Licurici si Anasol ce mai faceti?
POZE 
kriss79 spune:
am deschis cap nou..dar dureaza pana il modereaza cred..
La Mai Multe Lunite Bogdan Constantin, Andrei si Darius Andrei!!
Erau in Copou o gramada de mamici cu carucioarele!ma uitam atenta la mamici, dar nu am recunoscut pe nimeni..dar poate m-am inselat..cele pe care v-am cunoscut face to face..sigur nu!
Acum sa vedem cum e..ca nu am pregatit niciodata lapte praf..e cam naspa, cine incalzeste apa, prepara laptele daca suntem singurele..ca eu ii fac baie..nu am timp sa merg jos sa incalzesc apa..daca ii fac inainte de baie..poate e prea rece dupa..mai ales ca il dau la sf mesei..daca il fac dupa baie..nu mai are ea rabdare..ca e flamangioasa...greu! dar vom gasi noi formula!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 4 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)