Gravidute & Mamici de Iasi (27)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Buna dimineata! Eu credeam ca intru sa dau cafeaua promisa si apoi sa citesc ce-ati mai facut aseara si cind colo cafeaua era demult facuta.
Raluca imi pare rau ca n-ai dormit.Sper ca o sa doarma si ascultatorii lui Gutza.
Somn usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

ralu multumim petru cafea si pentru ciorba si pentru pui cu smanta! da' snitele mai sunt?

eu am dus-o pe denisa la gradinita si trebuie sa ma gandesc ce sa fac de papa...

neatza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

quote:
Originally posted by Delphinas

buna seara mamici si burtici! sunt o din vaslui si am o mare rugaminte la voi. ce parere aveti de dr holicov monica? nu sunt asa multumita de dr mea de la vaslui si as vrea sa vin la iasi sa fiu supravegheata de un alt dr. o cunostinta a mea a mers de curand la ea si a fost mai mult decat multumita de ceea ce a auzit.
please help me!!!!

8+ o mazarica mititica

mazarica mea

poze

Eu sunt pacienta ei de cativa ani,practic a fost singurul meu ginecolog si am fost multumita de ea.E o persoana deosebita ,e moderna ,e altfel..E adevarat k e singura care permite prezenta tatalui in sala de nasteri ,dar ea in general cam incurajeaza la cezariana.Asta e singurul lucru pe care as avea sa i-l reprosez.

Cristina CEA MAI FERICITA Amalia Maria(15.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Neata la toata lumea!
Vroiam sa scriu mai mult ,dar s-a trezit puiul flamand rau si doar ce a mancat pe la 8 .Nu stiu cum sa o dezvat sa pape asa des.Astept sfaturi de la mamici cu mai multa experienta.
Pupici!

Cristina CEA MAI FERICITA Amalia Maria(15.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Cristina sfatul unei mamici cu experientaeste lasa copilul sa manince.Macar acum cit maninca lapte ca destul ca e fata si va avea griji toata viata cum maninca.Macar acum las-o.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Nonna76

Cristina sfatul unei mamici cu experientaeste lasa copilul sa manince.Macar acum cit maninca lapte ca destul ca e fata si va avea griji toata viata cum maninca.Macar acum las-o.

subscriu... toata ziua mananca asa des? la mine fetele dimineata mancau mai des iar spre seara mai rar.

mi-e lene sa fac mancare....azi branza cu smanatana si mamaliguta... fara carne (chinul barbatului)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by mihamora
Emma - Andrei ce mai face? Da si tu pozici , sa vedem cum a crescut baiatul.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

cum am putin timp ma conformez.

emma

Mergi la inceput

si azi e frumos afara! uraaa... eu as merge in copou pe la 12 si ceva cand o iau pe denisa de la gradinita. sau ajung iar la zburatoare!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralnied1

Emma, e super daca au Kaufland, Billa, Carrefour si Selgros... de astea ma interesa in special...
Inseamna ca nu e foarte scumpa chiria, din cate inteleg...
Fratele meu aflase ceva de genul ca un apartament cu 3 camere, mobilat, era 200 de euro... Deci o garsoniera sau apart. 1 camera, cum ar avea el nevoie, se gaseste si in jur de 100 de euro, cred...
A... si inca ceva... cand isi cauta un apartament, ce zone sa evite, daca imi poti spune? Adica de alea rau-famate, marginase...
Si inca ceva (stiu ca te terorizez, da's la momentul adunarii de date :)) si nu stiu pe cine sa intreb, daca tot te-am prins pe tine, e si mai bine :D Sper numai ca nu te superi prea tare pe mine...)... ai idee unde e sediul unitatii militare si cam ce cartiere sau strazi ar fi aproape de aceasta, sa poata inchiria acolo?

Foto Ralu

nu ma supa rnu.

sunt cartierele mari: centru, gara (unde stau eu si vis a vis de blocul meu e o unitate militara), viziru, vidin. bineinteles ca ar fi de preferat cartierele din centru si gara chiar, cele din viziru si vidin sunt mai indepartate, dar nu stiu exact cat de rele sunt. sunt mai rele ca celelealte dar in lipsa de altceva sunt ok daca sunt mai la strada.

nu stiu ce fel de unitate este si pe unde e ca habar n-am. tiam zis eu am una vis a vis de blocul meu care bloc e vis a vis de gara.

emma

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralnied1

quote:
Originally posted by aeperju

huh? oare tre sa-mi dai un miel?

emma

te=ai scos pentru Paste...

Foto Ralu

yep. sunt aranjata!!!! hihihi