uter retrovers
buna seara, am 23 de ani si sunt insarcinata in 5 saptamani; cand am fost la control la ginecolog mi-a spus ca am uterul retrovers si ca exista riscul sa pierd sarcina dak nu urmez intocmai instructiunile lui... mi-a dat sa iau niste pastile printre altele iar eu stiam ca o femeie insarcinata nu are voie sa ia pastile... ce credeti este posibil sa pierd sarcia sau ca aiba copilul malformatii?... Si inca ceva , eu am mai fost la un alt ginecolog pt ca aveam dureri in timpul si dupa actul sexual iar la menstruatie aveam niste dureri groaznice de burta si mijloc ... insa doctorul care m-a consultat nu mi-a spus ca am uterul retrovers ce redeti ar trebui sa mai consult un medic?(cu toate ca acest medic care mi-a spus ca am uterul retrovers este unul dintre cei mai buni medici din oras).
Multumesc anticipat!
Raspunsuri
rox_dox spune:
dragalasa..si eu am uterul retrovers...
asta inseamna ca ramai mai greu insarcinata...
ca dovada, dupa cum am inteles, ai reusit sa ramai.
referitor la pastilutele pe care ti le-a recomandat dr, se poate sa fie ceva pt sustinerea sarcinii..si in acest caz n-ar fi nici o problema in a le lua... si eu am luat la inceputul sarcinii tot pt a sustine sarcina, si iata ca am reusit sa ajung la 34 de saptamani de sarcina...asa ca nu-ti face probleme...
cum se cheama pastilele respective?
_
34+ cu
RADU
AMR 6 saptamani!!!
Pozele mele!
doradora spune:
eu am uter retrovers;am ramas insarcinata din a 2a luna de incercari, iar fata mea s-a nascut la 39 de saptamani implinite, fara nici un medicament.
chris +
alexandra
bebeii nostri
Clopotzel spune:
Symona_cl , eu am uterul retrovers...mai bine zis il aveam ptr ca acum sunt in 15 saptamani si la ultima ecografie am intrebat cum este si mi/a zis ca si/a revenit.
Ce pastile ti/a dat sa iei?
m_monique spune:
si eu aveam uter retrovers (acum nu mai stiu cum e) si am ramas insarcinata dupa 6 luni de incercari.
si mie la inceputul sarcinii mi-a dat tratament de sustinere si a fost ok. am nascut la 40 de sapt un copil mare (4200 g) si sanatos.
symona_cl o femeie insarcinata nu are voie sa ia pastile fara acordul medicului. tratamentele de sustinerea sarcinii se fac deobicei in primul trimestru, si nu afecteaza negativ fatul.
Andrei (16.12.2006)
Liliann spune:
si eu am uter retrovers, am ramas prima data insarcinata dupa 1 an de incercari, a doaua oare dupa 2 luni, mi-a dat de fiecare data sa iau pastile pt sustinerea sarcinii utrogestan si nu mai stiu ce, i-am nascut pe amandoi la 39 sapt, sunt 2 copilasi santatosi si frumosi
asa ca stai linsitita, urmeaza sfaturile medicului si totul va fi bine.
sarcina usoara
symona_cl spune:
Acum m-am mai linistit; si mie mi-a fost recomandat acelasi medicament UTROGESTAN si niste vitamine; multumesc celor care au raspuns mesajului meu.Multa sanatate la toata lumea si copii frumosi si sanatosi ...