Mamici iulie august 2008 (36)
Raspunsuri - Pagina 20
M&M spune:
Neata!!!!
Miky, imi pare rau ca sotul tau a reactionat asa cand a auzit ca bebe e fetita!!!! Dar eu zic ca atunci cand se va naste si o va vedea se va indragosti instantaneu de ea. Se zice ca intre fete si tatici este o legatura " mai speciala". Probabil are nevoie de timp sa se obisnuiasca cu ideea.
Nati, ma bucur ca ai scris in sfarsit!!! M-am rugat in fiecare seara ca bebe sa fie bine!!! Ma bucur ca medicii au zis ca nu este nimic atat de grav pe cat se credea. Doamne ajuta ca baietelul vostru sa fie un mare luptator si sa reuseasca. Amin.
Ma bucur ca aud ca si Mona este mai bine.
Yael, bine ai venit!!! Prin ce peripetii ai trecut!!! sarcina usoara mai departe si bebe sanatos!!!
Cristina
14+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by danangie
KIMMY
ANCA da....sunt deja in sapt 23. Ma simt bine. Multumesc de intrebare. Doar ca de 2 zile am dureri groaznice de stomac. Tu ai avut dureri de stomac in? Ce ai luat, daca raspunsul e da? Maria creste? E cuminte? Am mai intrat pe la voi sa va zic ca voi avea un baietel. Te
!
[b]mult asteptat
Nu am avut dureri de stomac si nu stiu ce sa iti spun.La dr ai fost?
Stiu ca ai baietel ,am citit si chiar te-am felicitat.
Maria este bine,creste frumos si este cuminte foc.Am poze la semnatura
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared" target="_blank">filmulete
monysorescu spune:
Yael bine ai venit printre noi. Doamne prin cate ai trecut. Tinem pumnii ca de acum incolo sa fie totul ok si sa nasti un bebe sanatos.
Nati suntem alaturi de tine si tinem si la tine pumnii ca totul sa fie ok in final. Multa sanatate! 
O zi buna fetelor! 
bb strumf
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monica&year=2008&month=7&day=18&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"[/url]
turturica spune:
nati, ma bucur ca ai intrat si ai dat vesti. Sint convinsa ca baietelul tau e un luptator si ca totul o sa se termine cu bine. E bine ca ai si tu ai o atitudine pozitiva, sint convinsa ca asta o sa ajute mult. Deci se poate face operatie dupa nastere? Astea sint vesti foarte bune. Iar cu alea 50% eu zic sa nu-ti faci griji, deja esti avansata cu sarcina, in rest puiutul tau pare sa fie bine acolo in burtica, o sa fie bine.
vicky, ma bucur ca si tu esti bine, chiar imi faceam probleme cu absenta asta lunga pe care-ai avut-o. Cum te simti acum? Dar pietricele din astea mai ai sau s-au eliminat toate? Acum esti in concediu medical.
sibylle, ce bine ca e in regula si la tine cu contractiile. Tu iei ceva de gen no-spa cum am vazut ca iau fetele din ro? E o idee buna cu telefonul, e bine sa avem la indemina numerele in caz de urgenta.
micky, felicitari pentru fetita. Ar trebui sa-i zici sotului tau ca important e ca e sanatoasa, sexul chiar n-ar trebui sa conteze. Eu m-as enerva rau de tot daca sotul meu ar face faze din astea.
De sun eu cred ca o fi problema cu conexiunea in garsoniera in care s-a mutat, insa sint convinsa ca o sa ne dea in curind de veste.
Fetelor, ce bine ca mai vorbiti cu mona si ca ne ziceti si noua ce se intimpla.
14+
jjovana80 spune:
Fetelor voi ce mancarica mai pregatiti???? ca eu sunt in pana de idei
Nu stiu ce sa gatesc pentru week end.
Noi suntem bine, parca simt niste chestii ciudate prin burtica....cred ca e bebelusa. Sper sa mai creasca si ea in greutate ca era cam micuta la ultima eco...cel putin asa cred eu...la 18 sapt avea 210 gr. se anunta un week end superb la Bucuresti....calduros...asa va o sa avem program prin gradina... ceea ce o sa fie o adevarata placere pentru mine. Vine ... Vine....primavara....ura....si bebelusii nostri infloresc ca niste bobocei, pe zi ce trece. Va pup pe toate si va urez un week end placut daca nu mai am timp sa scriu azi ( acasa nu am net ).
oana silvia si pruncuta Daria.. 20 sapt
lcazangiu spune:
Buna dimineata mamici cu burtici,
Acum am iesit si eu din sedinta si am citit ce ati scris voi.
Nati ai sa vezi ca baietelul tau va invinge aceste obstacole si va reusi sa razbeasca in aceasta viata grea.
Micky doua fetita sunt un dar de la dumnezeu si ai sa vezi ca atunci cand o va lua in brate sotul se va topi instantaneu, mai am eu niste prieteni care au fost in aceeasi situatie ca voi, amandoi isi doreau un baiat, mai aveau o fetita si a iesit o fetita baietoasa:) mandria lui tati si acum totul e super fain, iar ei se amuza cand isi aduc aminte de "fraieri" au fost ca nu s-au putut bucura de la inceput. Asa ca stai linistita ai sa vezi ca totul va intra in normal.
Multa sanatate si restul fetelor, eu luni ma duc la morfo-fetala, sper sa ma intorc cu vesti bune.
David in schimb e cam puturos asta e sigur, caci nu il simt asa cum as dori, dar nu-i nimic macar sa fie sanatos.
Azi noapte fetelor vreau sa zic ca iar mi s-au pus carceii, dar nu unul si doi consecutivi si in aceeasi pulpa am crezut ca mor de durere nu alta.
Dragutul de sot imi zicea "pei daca asa faci de la un carcel ce o sa te faci la nastere"
iar eu ii zic "fac cezariana" ![]()
Va pupa Lori
22+
David

[b]mult asteptat