Mamici iulie august 2008 (36)
Raspunsuri - Pagina 15
AnnaBaby spune:
Ce liniste e azi pe forum! Parca e un facut, daca am si eu un pic de timp, e liniste si pace!
Anna
18+ cu
Maria
AMR 22
vinebarza
bebe
poze
boticelina spune:
Narcisule ce chestii faine faci tu...! Io as mai invita eventual niste edituri cu standuri de carti, reviste si dvd-uri si poate niste artizani cu ingerasi/magneti din-aia de care mi-ai aratat tu mai pe la inceput.
Ce se mai brodeaza lucrurile, sa trebuiasca sa faci un astfel de eveniment chiar cand esti gravidutza ![]()
Monica
19+ si www.flickr.com/photos/boticelina/" target="_blank">gargaritza Nancy 
"If you are unware of your choices, then you have none"
MissJJ spune:
Vai fetelor eu mor de nervi. De dim au venit astia la noi pe strada cu utilaje si masini si etc sa sparga un trotuar ca trebuie reparat din cauza unui copac si pana la 12 au stat si au frecat menta si de la 12 cand am pus si eu fata la somn s-au apucat de spart cu picamerul.
Turbez normal ca fata nu a dormit decat o ora saracutza si bineinteles ca la ora asta deja au terminat si au plecat. Vai asa draci am, ma dispera.
---------------------------------------------
Mada 
si Arianna Raisa
(21.08.2006)
Bebe 2
madina71 spune:
Mona, bine ca bebe este bine, iti tinem toate pumnii sa te intorci acasa luni fara probleme....
Sunsmile, nu mai dai niciun semn de viata, ce-i cu tine?
18+ si Adrian
(20.01.2007)
http://picasaweb.google.com/iulie.august/Madina71
marimar spune:
Nati, ne gindim la tine si la bebe, sa fie totul bine si sa fie sanatos !

Mona, ai grija de tine si de bebe, mai bine sa fii in spital sub observatie,speram sa fii pe miine bune, tinem pumnii pentru tine si bebe Codrin !

Multumim fetelor care au luat legatura cu ea !

Fetelor,am gasit o alta meotda de prezicere a sexului bebeului, daca vreti sa va amuzati. Luati virsta mamei la conceperea bebeului si anul in care l-ati conceput. Daca din cele 2 numere amindoua sint pare sau impare bebe este fetita. Daca numerele sint : unul par altul impar, bebe este baiat ! Culmea e ca mie mi-a iesit corect la amindoi copiii iar acum, la bebe 3 imi iese fetita 
fericita
, 18 sapt cu bebe 3
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
Ralu79 spune:
Mona- ma bucur ca bebe Codrin e bine. Lasa ca mai bine te tin sub observatie in spital decat sa stai acasa! Si iti iei tu revansa fata de Cris, sunt convinsa
Nati- asteptam vesti bune astazi
Mikycris- ma bucur ca esti ok si mai scrii (nu ca pe mine ma da scrisul afara din casa
). Sa ne spui cum a fost la acho azi.
Bun venit noilor gravidutze.
Mada- nu te enerva ca o enervezi si pe micutza si se zburleste in burtica![]()
Bine ati venit tuturor gravidutzelor noi!
Narcisa- eu as pune si un stand cu muzica speciala si ceva reprezentanti de sali de gimnastica/yoga/pilates pentru gravidutze. Si eu cred ca nu poti premia cel mai frumos bebe- toti sunt extraordinari- mai bine cel mai mare/mic, cel mai nastrushnic (cu manutzele in guritza sau stiu eu in ce alte pozitii). Eu una m-as oftica daca ar zice cineva ca Mirunica mea nu e cea mai frumoasa![]()
Danangie- sper sa te simti mai bine sa te poti odihni.
Intreba cineva (nu mai stiu cine, persoana importanta
) de reducerea programului- eu sunt mandra beneficiara a acestei prevederi legale si pentru asta am dus o adeverinta de la medic unde la "recomandari" scrie "reducerea programului de lucru la 6 ore". E suficient.
Pupicei tuturor
Ralu
19
Miruna
Chuny spune:
Am intrat sa anunt ca plec si eu la eco. Am avut toata ziua contractii ... sper sa am vesti bune.
Tin pumnii stransi la NATI si MONALAC.
Sibylle saptamana 22 
Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir
sisisailberg spune:
Buna burtici mari si mici!!
Sunteti mai de mult pe forum vad ca va cunoasteti f bine..
Marimar dupa calculele tale as avea fetita!Eu ma gandeam ca ar fi baiat pt. ca pana acum si azi fac 15 saptamani nu am avut nici o stare de rau , greata etc...am socotit la mama mea si la cea mai buna prietena si intradevar iese cum spui tu!
Think positive!
bubuleana spune:
Sibylle: ce fel de contractii? sper ca totul e bine! tinem pumnii la eco! 
bubuleana
19+
monysorescu spune:
Ma bucur ca monalac si bebe sunt bine. Mai bine ca o tin in spital, asa macar e sub supraveghere. Multa sanatate!
Danangie eu am slabit ptr ca din pacate toata luna decembrie si aproape toata ianuarie am avut greturi, am vomitat foarte mult si nici nu prea am putut manca. Ba chiar am ajuns de doua ori in spital de urgenta pe perfuzii ptr ca au fost 5 si respectiv 6 zile in care eu nu am bagat nimik in gura (nici macar apa) si in schimb am vomitat aproape non stop. Acum mananc normal, 3 mese pe zi. Insa incerc sa mananc cat mai multe fructe si legume, carne nu pot decat pui si ala gratar sau in cel mai rau caz snitel, iaurturi multe si abia de vreo cateva saptamani am inceput sa mai bag si cate o bucatica de ciocolata din cand in cand. Tu cum te mai simti? Sper sa te faci bine cat mai curand. 
Multa sanatate fetelor si o seara placuta!
bb strumf
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Monica&year=2008&month=7&day=18&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"[/url]