Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (88)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by melaniatud

Danielle chiar vroiam sa te intreb de ce nu ai mai multe poze.

Credeam ca o tii ascunsa peprintesa.
Apropos, ce semnificatie are numele ei???
Melania, mami de Tudorica fara frica (05.10.2007)
Poze
http://community.webshots.com/user/melaniatud

Ebony e copacul cela negru din care se fac vioare,
Ebonee e nume,care mi-a placut tare mult de cum l-am auzit,mereu mi-am dorit o fetitza care sa ii pun numele asta,si inca mai vreau vreo 2 fete fiindca deja am pregatite numele,pe a doua fetitza sa o cheme Amedea si pe a treia Bethany,apoi poate un baiat care sa il cheme Andrew
cam multe pretentzii am eu,

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Am priceput.
Mie imi place tare mult numele Ebonee....ma duce cu gandul la un copil suav, delicat...de aceea te-am intrebat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1002 spune:

Sabina, Bee, multumesc fetelor! Nu voi renunta asa usor, insa eu ma obisnuisem cu ele pline mereu.

Eu va urez noapte buna, nu mai pot sta, am avut o zi plina astazi: am fost la dentist (am mai rezolvat o masea), apoi pe la servici unde am mai socializat cu fetele, iar apoi prin mall la cumparaturi.

Noapte buna!

Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Noapte buna si de la noi! Uf! Sper ca maine va fi o zi mai usoara! Atat cat a plans azi Sara nu a plans de cand s-a nascut...Sa iasa odata dintisorii astia, ce cosmar...Cat mi-e de mila de ea!

Betty, si eu stiu ca e buna piersica. Fata mea e moarta dupa marul copt. Incearca si tu la Mario!

Va pup cu drag si va multumesc inca odata. Sunteti asa suportive, nu stiu ce m-as face fara voi! Pupici! Somn usor!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Emma, ramine stabilit pe mess dupa 11. Daca e cald in jurul prinzului e perfect. Masa de prinz a Dariei e la 14 pm.

Pe miine.

Poze Daria
http://www.flickr.com/photos/26805627@N00/sets/
Poze ianuarie-februarie
http://www.flickr.com/photos/23256333@N02/sets/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by melaniatud

Am priceput.
Mie imi place tare mult numele Ebonee....ma duce cu gandul la un copil suav, delicat...de aceea te-am intrebat.

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

raprotam o victorie (sperma nu temporara!)
bebe suge zdravan dupa baie, il pun in patut, spun noapte buna...si adorme in pat! I can't believe it.....de 3 zile-ncoace:)))

Bee, am zis, nici eu n-am avut simptome de dat laptele pe-afara la copilu asta! si creste de o mie de ori mai bine decat sor'sa ka care schimbam tampoanele de san din ora in ora....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Gabriela77

Noapte buna si de la noi! Uf! Sper ca maine va fi o zi mai usoara! Atat cat a plans azi Sara nu a plans de cand s-a nascut...Sa iasa odata dintisorii astia, ce cosmar...Cat mi-e de mila de ea!

Betty, si eu stiu ca e buna piersica. Fata mea e moarta dupa marul copt. Incearca si tu la Mario!

Va pup cu drag si va multumesc inca odata. Sunteti asa suportive, nu stiu ce m-as face fara voi! Pupici! Somn usor!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

nu o poti da cu nimic pe gingiutze gabriela?sa nu se mai chinuie atat micutza,offffff
noapte buna

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

quote:
Originally posted by danielle02

quote:
Originally posted by cecilia L

Deci, papanasilor va roaga Cristi sa stati in banca voastra, nu mai tine,a zis ca se supara daca se baga cineva in raza vizuala a lui Ebonee, daca la Maria nu a i-a zis nimic lui Stefan, la Rebaca la fel cu Vladi, la Ebonee iese urat.Ebonee e tare frumoasa si Cristi m-a pus sa-i transmit multi de la el.
Danille ai cam tinut-o ascunsa pe frumoasa Ebonee, ai promis-o cumva????
uite un de la Cristi ca sa nu o promiti la nimeni.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

nu e promisa la nimeni inca,ma gandeam eu ca ar face pereche buna amandoi fiindca se zambilesc toata ziua cam la fel

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

atunci s-a facut, ii spun lui Cristi sa stea linistit, ca tare a mai povestit in seara asta, cred ca isi facea planuri cum sa o cucereasca pe frumsa Ebonee,chiar a adormit povestind, s-a facut dintr-o data liniste, sigur o viseaza....hihi

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Gabi, multumim de vizionare filmulet.
Sabina,felicitari de victorie.

mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput