Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (88)
Raspunsuri - Pagina 19
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by melaniatud
Danielle chiar vroiam sa te intreb de ce nu ai mai multe poze.
Credeam ca o tii ascunsa peprintesa.
Apropos, ce semnificatie are numele ei???
Melania, mami de Tudorica fara frica (05.10.2007)
Poze
http://community.webshots.com/user/melaniatud
Ebony e copacul cela negru din care se fac vioare,
Ebonee e nume,care mi-a placut tare mult de cum l-am auzit,mereu mi-am dorit o fetitza care sa ii pun numele asta,si inca mai vreau vreo 2 fete fiindca deja am pregatite numele,pe a doua fetitza sa o cheme Amedea si pe a treia Bethany,apoi poate un baiat care sa il cheme Andrew
cam multe pretentzii am eu,
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
melaniatud spune:
Am priceput.
Mie imi place tare mult numele Ebonee....ma duce cu gandul la un copil suav, delicat...de aceea te-am intrebat.
andreea1002 spune:
Sabina, Bee, multumesc fetelor! Nu voi renunta asa usor, insa eu ma obisnuisem cu ele pline mereu.
Eu va urez noapte buna, nu mai pot sta, am avut o zi plina astazi: am fost la dentist (am mai rezolvat o masea), apoi pe la servici unde am mai socializat cu fetele, iar apoi prin mall la cumparaturi.
Noapte buna!
Andreea, de Miruna Ioana(25.09.2007)
Gabriela77 spune:
Noapte buna si de la noi! Uf! Sper ca maine va fi o zi mai usoara! Atat cat a plans azi Sara nu a plans de cand s-a nascut...Sa iasa odata dintisorii astia, ce cosmar...Cat mi-e de mila de ea!
Betty, si eu stiu ca e buna piersica. Fata mea e moarta dupa marul copt. Incearca si tu la Mario!
Va pup cu drag si va multumesc inca odata. Sunteti asa suportive, nu stiu ce m-as face fara voi! Pupici! Somn usor!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Erina spune:
Emma, ramine stabilit pe mess dupa 11. Daca e cald in jurul prinzului e perfect. Masa de prinz a Dariei e la 14 pm.
Pe miine.
Poze Daria
http://www.flickr.com/photos/26805627@N00/sets/
Poze ianuarie-februarie
http://www.flickr.com/photos/23256333@N02/sets/
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by melaniatud
Am priceput.
Mie imi place tare mult numele Ebonee....ma duce cu gandul la un copil suav, delicat...de aceea te-am intrebat.
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
Sabina spune:
raprotam o victorie (sperma nu temporara!)
bebe suge zdravan dupa baie, il pun in patut, spun noapte buna...si adorme in pat! I can't believe it.....de 3 zile-ncoace:)))
Bee, am zis, nici eu n-am avut simptome de dat laptele pe-afara la copilu asta! si creste de o mie de ori mai bine decat sor'sa ka care schimbam tampoanele de san din ora in ora....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by Gabriela77
Noapte buna si de la noi! Uf! Sper ca maine va fi o zi mai usoara! Atat cat a plans azi Sara nu a plans de cand s-a nascut...Sa iasa odata dintisorii astia, ce cosmar...Cat mi-e de mila de ea!
Betty, si eu stiu ca e buna piersica. Fata mea e moarta dupa marul copt. Incearca si tu la Mario!
Va pup cu drag si va multumesc inca odata. Sunteti asa suportive, nu stiu ce m-as face fara voi! Pupici! Somn usor!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
nu o poti da cu nimic pe gingiutze gabriela?sa nu se mai chinuie atat micutza,offffff
noapte buna
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
cecilia L spune:
quote:
Originally posted by danielle02quote:
Originally posted by cecilia L
Deci, papanasilor va roaga Cristi sa stati in banca voastra, nu mai tine,a zis ca se supara daca se baga cineva in raza vizuala a lui Ebonee, daca la Maria nu a i-a zis nimic lui Stefan, la Rebaca la fel cu Vladi, la Ebonee iese urat.Ebonee e tare frumoasa si Cristi m-a pus sa-i transmit multi de la el.
Danille ai cam tinut-o ascunsa pe frumoasa Ebonee, ai promis-o cumva????
uite un de la Cristi ca sa nu o promiti la nimeni.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
nu e promisa la nimeni inca,ma gandeam eu ca ar face pereche buna amandoi fiindca se zambilesc toata ziua cam la fel
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)
atunci s-a facut, ii spun lui Cristi sa stea linistit, ca tare a mai povestit in seara asta, cred ca isi facea planuri cum sa o cucereasca pe frumsa Ebonee,chiar a adormit povestind, s-a facut dintr-o data liniste, sigur o viseaza....hihi
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
Celia spune:
Gabi, multumim de vizionare filmulet.
Sabina,felicitari de victorie.
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi