sunt a nimanui
Raspunsuri - Pagina 14
Tisina spune:
almo, multumim pentru vesti!
Ma bucur ca A. s-a hotarat sa ia legatura cu una dintre voi, cele mai de aproape. Astept sa intre si ea (cand o putea) sa ne mai spuna ce face.
ruxij spune:
July25, imi pare tare rau pentru situatia ta. Imi pare fara iesire, cu trei copii. Stiu ca voi primi rosii in freza, dar in locul tau n-as fi pastrat al treilea copil in aceste conditii.
Daca noi te-am ajuta cu bani/lucruri pt. baietelul cel mare, oare nu ar vedea el lucrurile noi cumparate sau primite si ar face scandal? Ai putea sa ii spui ca banii sunt de la mama ta sau ceva de genul asta? Mi-e teama ca ti-ar lua banii. In locul tau eu as pleca la casa mamei, la 100km imediat ce s-ar putea. E greu...
aura_m spune:
Unde este omenia? Omenia este pe cale de disparitie si incepe sa dispara din ce in ce mai mult. Ar trebui sa fie ocrotita prin lege cum sunt anumite animale sau plante pe cale de disparitie sau ar trebui sa se faca o rezervatie naturala numai cu omenie. Dar in locul omeniei a inceput sa se inmulteasca dusmania, ura, invidia. Cel mai grav este ca aceste lucruri vin din partea unor persoane care ar trebui sa ne fie alaturi si la bine si la rau. Imi pare rau cand citesc aceste lucruri ptr ca eu cred ca fiecare om are dreptul la viata, la replica, indiferent cum este acel om, pana si cei care au handicapuri si ei au dreptul sa se exprime asa cum stiu ei sa o faca, ptr ca in primul rand au calitatea de a fi oameni. Dar se pare ca anumiti oameni se cred superiori fata de semenii lor si nu inteleg de unde ideea aceasta de superioritate. Cred ca au o placere imensa de a face rau, dar eu cred ca roata este rotunda si totul pana la urma se va intoarce in defavoarea lor.
AURA
fianna spune:
July25 nu ai nici o posibilitate " de a pune piciorul in prag"? De exemplu, declara la banca pierdut cardul si cere altul pe care sa nu i-l mai dai lui. Presupun ca beneficiezi de cele 8 mil de la stat, aia sunt banii tai nu ai lui.
AAAAAAAAArgh! Nu-mi vine sa cred cand citesc asa ceva si ma apuca nervii! La mine situatia e invers- am toate detaliile cardului lui de credit si imi cumpar ce vreau cand vreau si saracul descopera la sfarsitul lunii. Nu zic ca-i bine nici ca mine, dar nu mai traim in sec 19. Independenta financiara e o necesitate si un drept al oricarei femei. Anunta-l ca vrei sa-ti castigi banii, cere-i 1 mil de camasa calcata. Daca nu vrea, sa se ocupe mamitica lui, ca de asta o are! Stiu ca sunt dura rau si exagerata dar imi vine sa ma urc pe pereti cand va aud prin ce treceti. Ce mai, as veni la voi sa le dau cateva oale in cap sa va ceara iertare in genunchi!
Si tot cu riscul de a primi si eu rosii in cap, al 3-lea copil ce cauta in ecuatie? Daca stiai ca omul e cum e de ce ai mai facut copil? Nu ai putut sa te protejezi in nici un fel?
A tine-ne la curent, cat poti, si cred ca nici una din fetele din Canada nu ti-ar refuza ajutorul! Fetelor
porumbita80 spune:
Citesc si ma minunez, oare cum Dumnezeu ii tine pe fata pamantului. Ma obosesc ingrozitor astfel de povesti sau mai bine zis o realitate tare cruda.
Sincer fetelor de ce rabdati atat, de ce nu incercati sa evitati asfel de situatii. De ce va este frica de adevar.O persoana cu astfel de comportament nu se va schimba niciodata.
Draga A te rog frumos fii curajoasa si pleaca de la sotul tau. esti intr-un loc unde poti fi protejata, fetele te-au dat atatea solutii...
Sincer ma doare mult cand aud cat sufere unele suflete. Eu sunt o fire mai dura de felul meu si mereu am avut curajul sa infrun greul poate de asta imi vine asa usor sa zic sa pleci, dar crede-ma ca situatea nu se va schimba doar se va inrautati.
asteptam vesti de la tine
Stela 24s cu printesa Cleopatra+Mario Gabriel(31.10.06)
animanui spune:
Am revenit si in primul rand vreau sa o incurajez un pic pe
July;fruntea sus!!!V-am spus ca daca vreti sa ma ajutati cu bani nu as accepta pentru ca sunt alte femei in situatii mai grele decat a mea;July este un exemplu si va rog din suflet sa ii oferiti ei ceea ce ati fi vrut sa imi oferiti mie(material vorbesc).Cu 3 copii ea are mai mare nevoie de ajutor!July eu te pot ajuta decat cu un loc in inima mea si cu o rugaciune!
animanui spune:
Azi am fost la Barbra Schilfer Clinic si acum ma simt mult mai bine;saptamana viitoare mi-au aranjat sa vad un avocat (o consultatie free de 2 ore,mai mult decat speram)sa ma sfatuiasca ce sa fac mai departe;mi-au spus cum decurg lucrurile aici,ce posibilitati am si stiu ca la orice ora ei vor fi acolo pentru mine si copilul meu.
Am inceput sa imi fac un safety plan si urmatorul pas va fi sa imi iau un safety-box de la banca in care sa imi tin copii dupa toate documentele importante.Acasa nu trebuie sa dau de banuit nimic,asa ca ma comport normal.
animanui spune:
MMimi multumesc pentru sfaturi!Foarte utile!Nu m-as fi gandit niciodata ca as putea spune adevarul si in alt mod si ca modul in care il voi spune poate fi interpretat de avocat(nu am experienta cu avocatii).
Cineva a spus ca trebuie sa diger situatia;asa este!Si asta fac in fiecare zi;saptamana asta a fost linistita acasa(eu ocupata cu scoala,nu prea m-am intalnit cu sotul meu),insa parca vad ca e linistea dinaintea furtunii.
Cei de la clinica imi vor face rost de la procuratura si de continutul actului pe care l-a semnat sotul meu( peace of bond),caci el nu mi l-a aratat(acolo sunt niste conditii pe care nu are voie sa le incalce vis-a-vis de mine).
Almo,o sa te mai sun,insa nu stiu sa iti spun cand,caci de obicei pot suna numai de la scoala ,insa si de acolo imi stie orarul si stie cand trebuie sa ajung acasa( si bineinteles ca soacra mea imi tine evidenta).
amelie-chan spune:
Draga mea "A" te si ma bucur enorm ca ai devenit
optimista si gata sa treci prin furtuna pentru a-ti
oferii tie si copilului tau o viata normala.
Suntem aici, te sprijinim, ne bucuram si te
apreciem.... bafta si mult noroc in continoare...!!!
Ai grija de tine si multa multa precautie in
tot ceea ce faci.
cfelinar spune:
Draga A,
Inteleg din PM-ul tau ca situatia este mult mai grava decat pare, ca nu mai exista cale de intoarcere, ca ai incercat tot ce se putea, asadar nu-ti ramane decat sa actionezi intr-un singur sens. Alte cuvinte sunt de prisos!
Curaj mult si precautie maxima!!!
Doamne-Doamne sa fie cu tine mereu pe acest drum!!!
Ma voi ruga pentru tine!!!
Doamne Ajuta!!!
Te pup, te sustin!!!
Cristina