sunt a nimanui

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cfelinar spune:

ruxij, Lauraa,
ma bucur ca ati ajuns macar voi doua la aceasta concluzie inteleapta. Citeam toate sfaturile pe care i le dadeau fetele aici si ma minunam cum de puteau fi ele asa de sigure ca detin solutia perfecta/unica.

Mult curaj, A!!!
Doamne-Doamne sa fie cu tine si sa-ti indrume pasii pe caile cele mai bune de urmat!!! Pupici!!! Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelie-chan spune:

Ce o fi cu " A"a noastra?! Nu ne ,mai da nici-un semn,
sper ca e bine sau sa fie de bine faptul ca nu ne-a mai scris.
Domne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cfelinar spune:

<<You can't control your partner. You can't make changes for your partner. You can't tell your partner what to do. But you can inspire your partner. You can give your partner a whole new set of behaviors and stimuli to respond to.>> http://drphil.com/articles/article/368

Gasesti aici nenumarate sfaturi profesionale... Bafta multa, curaj si sa auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July25 spune:

Doamne,animanui, cat de bine te inteleg si te cred!!!

Sunt in aproape aceeasi situatie.Este adevarat ca stau in Romania,in Bucuresti dar sunt la fel de singura si de abuzata.

Mama si-a facut o ambitie si a vandut apartamentul din Bucuresti si s-a mutat la 100 de km.departare. Acum cateva luni a fost diagnosticata cu cancer,metastaza.Din aceasta cauza nu mai poate veni in vizita lunar, cum o facea. Mai vorbim la telefon dar din grija pt.starea ei nu ii pot spune nimic din suferinta mea.

Am serviciu dar pt.ca nu am avut cu cine sa o las pe cea mica a trebuit sa stau acasa,mai ales ca am alaptat-o pana de curand.Am sperat ca atunci cand va implini 2 ani sa o pot da la cresa si sa incep munca. Si din motivatie financiara dar mai ales psihica.Simteam nevoia sa evadez, sa mai vad oameni, sa mai pot vorbi cu cineva. Dar...colac peste pupaza,am aflat ca sunt insarcinata si in perioada in care ar fi trebuit sa incep serviciul voi intra din nou in prenatal.

Sunt atat de singura...nu am pe nimeni caruia sa ii pot povesti cosmarul pe care il traiesc zi de zi, clipa de clipa.Toate reprosurile, voalate sau "pe fata",ca suma pe care eu o primesc este infima, ca ar trebui sa mai fac economii, de ce se consuma asa mult ulei,chiar trebuie sa consum atata hartie igienica atunci cand folosesc toaleta...Si toate astea de la un om care are destui bani. Sa nu va inchipuiti ca are salariu minim pe economie si ca ne descurcam greu. Are mult mai mult decat salariul mediu pe economie plus multe proprietati imobiliare inchiriate.Este vorba de mii de euro lunar.

Dar ceea ce este cu adevarat tragic, pentru mine, este ca sufera baiatul cel mare care este dintr-o casatorie anterioara. Am nevoie de atatea lucruri pt.el. Toate i-au ramas mici si nu indraznesc sa cheltuiesc pt.el. De fapt nici nu am voie sa ma duc la cumparaturi singura. Totul trebuie bine analizat. La ce ii trebuie alti pantaloni?Ce daca sunt "putin" scurti, mai pot fi purtati cateva luni, ca daca ii cumpar acum la toamna cand incepe scoala iar nu o sa ii mai fie buni. Imi vine sa mor. Si de un creion daca are copilul nevoie...: "dar, ce? nu mai are, ca avea o gramada? unde sunt? ce a facut cu ele?"
"Nu trebuie sa ne batem joc de bani !"

Lui Andrei nu ii lipsea nimic atunci cand nu eram casatorita. Munceam din greu, au fost perioade cand aveam si cate doua servicii dar copilul meu era printre cei mai bine imbracati copii, putea manca aproape orice isi dorea, ne plimbam si nu ne era teama sa cumparam o inghetata daca aveam pofta.Nu pot spune ca acum mi-ar fi teama pt.ca oricum nu am cu ce cumpara. Nu am mai vazut banii cu o valoare mai mare de 1 ron la culoare ca aproape nu mai stiu cum arata. Ii cer bani de paine la cate 2-3 zile. Cardul pe care mi se livreaza banii este la el.

As vrea sa plec...dar unde? Nu mai am nici o prietena. Le-a indepartat pe toate. Erau "niste mincinoase si niste curve care ma puteau influenta negativ".
Sunt speriata de-a dreptul am impresia ca imi pierd mintile, mai nou nu vorbeste cu mine, nu ca ar fi vorbit prea mult in trecut, dar acum...deloc. Ma intreaba doar daca Maria ( care este a lui) a mancat si daca a dormit, atat. Nici nu mai imi amintesc de cand nu am mai purtat o conversatie cu un adult daca nu socotesc prezenta aproape permanenta a maica-sii care nu face decat sa ma critice si caruia nu ii raspund decat cu "da" sau "nu". Nimic din ce fac eu nu este bine. Nimic din ce ii dau sa manance copilului nu este potrivit. EA nu ar face si nu ar drege ca mine. Ce este mai tragic este ca el se uita la maica-sa ca la o icoana si tot ceea ce spune ea este sfant. Eu nu sunt decat o " nenorocita, jigodie, vita incaltata"...si astea sunt doar dintre cele...soft, daca pot spune asa.

Oare exista pe lumea asta si altfel de viata? Parca niste amintiri indepartate imi spun ca da. Dar nu mai stiu daca a fost un vis sau pe lumea asta exista respect, afectiune... Nu mai stiu...

Nu vreau sa fiu patetica si nici sa starnesc mila cuiva, dar am asa mare nevoie de cineva care sa ma inteleaga...

July25 posesoare de Maria (04.07.2006 ) si Andrei (30.11.1996)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Offf, Doamne, July, imi pare rau ca ai viata despre care povestesti! Speram sa nu mai fie alte cazuri ca ale lui A.
Ma doare sufletul dupa ce am citit postarea ta. Din pacate nu pot face decat sa ma rog si pentru tine. Fetele de acasa poate stiu cum ai putea fi ajutata, ca nu cunosc prea mult legislatia ca sa iti pot da un sfat. Parca existau si la noi adaposturi pentru mame abuzate de sot. Fetele care stiu ceva in legatura cu asta, poate ii dati cateva sfaturi despre cum sa iasa din situatia asta.
Dumnezeu sa va aiba in paza, pe tine si pe ingerasii tai!

Oare A. la ce decizie o fi ajuns?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magduta-sv spune:

A, te asteptam cu vesti...

Off topic: july 25-imi pare tare rau de drama prin care treci si cunosc un caz similar cu al tau- acum ei sint proaspat divortati si el o ameninta cu moartea daca deschide proces de partaj..Nu vreau sa te sperii, am intrat sa-ti spun sa deschizi si tu un subiect aici, ca vei gasi tot sprijinul moral de care ai nevoie.

http://news.webshots.com/album/561332501UFlQsF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

july nu sunt cea mai in masura sa dau sfaturi nici pentru tine si nici pentru A, dar parerea mea este ca stand langa astfel de oameni si mamicile lor nu veti ajung nicaieri, eventual la nebuni!

cat mai sunteti in aceeasi casa aduna dovezi despre situatia lui financiara si incearca sa iei legatura cu cat mai multi cunoscuti de ai tai sa vb despre ceea ce ti se intampla, si cand veti ajunge la tribunal pentru ca acolo se va ajunge mai devreme sau mai tarziu sa poti dovedi cu acte ca nu e lipit pamantului!

astfel de bestii nu va vor aduce nika bun in viata, e greu sa rupi o astfel de legatura bolnavicioasa dar nu imposibil!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelie-chan spune:

Doamne, deci eu chiar m-am imbolnavit deja. Unde traim fratilor,
ce s-a intamplat cu omenirea, sufletul unora, ratiunea,
respectu, afectiunea, iubirea,,,unde s-au dus????!!!!
Deci citind ceea ce i s-a intamplat lui"A" si July25 incep
sa cred ca unii se insora doar de dragu de a fi insurati si in
randu lumii..........offfffffffff.

( july25 , deschide si tu un subiect ca sa nu ne incurcam
cu "A" si poate reusim sa facem ceva si
pentru tine, macar o vorba buna, un sfat.. )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

in primul rand A. este bine. M-a contactat ieri telefonic la servici dar din pacate ieri nu am fost la lucru. A spus doar ca e bine si ca o sa ne scrie curand.

July imi pare enorm de rau prin ce treci. situatia ta e la fel de grea mai ales ca ai si trei copii. Nu poti trai in aceste conditii. Unii oameni se imbolnavesc pe parcurs si nu e de mirare ca banii sa ii fi provocat sotului tau o pshihoza. Imi dau si eu cu parerea, ca altfel nu pot sa imi imaginez cum un om normal poate sa supuna o femeie si insarcinata pe deasupra, la un astfel de tratament. Cred doar ca numai bolnav fiind poti sa faci asa ceva. Cum sa-ti jignesti propria nevasta care iti poarta copilul in pantece? Este strigator la cer.
Eu cred ca ar trebui sa iti reinoiesti cateva relatii de prietenie sa ai un sprijin la nevoie sau chiar sa iti faci unele noi. Apoi sa iti aduni dovezi despre venitul lui lunar. Trebuie sa stopezi situatia asta sau sa iesi din ea. Copii tai au nevoie de o mama normala, asa ca nu te mai complace. Daca deschizi un alt subiect scrie-ne ce subiect ai deschis, sa te urmarim si sa te sprijinim.
Iti doresc mult tarie de carcter si mult curaj in actiunile tale viitoare!

Album
http://picasaweb.google.com/nicole.poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

Almo,mi-ai dat o veste buna....stau cu grija ca nu mai stiu nimic de "A" oricum sper sa ne dea de veste cat mai repede.

http://tt.lilypie.com/Lg7Ap2.png

Mergi la inceput