sunt a nimanui
Raspunsuri - Pagina 12
cfelinar spune:
Draga A,
Inca mai sper ca ma vei contacta. Pe fix [...] sau mobil[...] , sunt mereu disponibila, nu mai lucrez, stau acasa cu bebita al meu (care va avea 2 ani in aprilie). Daca o data ma suni si nu raspund gandeste-te ca poate il adorm pe Andrei sau sunt cu el la baita sau ii schimb scutecul sau sunt plecata sa cumpar o paine si am uitat sa-mi iau tel mobil cu mine (caci mi se intampla des). Asadar insista!!! Tu inca nu accepti PM, din pacate. Nu-ti mai spun ca numai la tine ma gandesc si la decizia pe care o vei lua!!! Va imbratisez (pe tine si pe puiul tau)!
Cu sinceritate,
Cristina
Acum poti trimite PM. Va recomand sa evitati transmiterea de informatii cu caracter personal prin internet!
amelie-chan spune:
Hai "A" asteptam sa ne mai scrii, asteptam orice semn din
partea ta. Sunt cu gandul la tine, cu sufletul la tine ca de
altfel ,toate fetele .
Suntem aici , te asteptam!!!
magduta-sv spune:
Fetelor, de cite lucruri frumoase sinteti capabile: solidaritate, intelegere, sprijin moral si financiar! Sinteti minunate!
Draga A, cind nu credeai ca mai ai sperante ai vazut cite sintem alaturi de tine? Primeste si din partea mea o imbratisare virtuala si .
Iti urez mult succes si sa ai puterea sa treci peste toate aceste piedici alaturi de micutul tau.
http://news.webshots.com/album/561332501UFlQsF
fianna spune:
A, iti inteleg sentimentele fata de sot in privinta copilului si te apreciez ca poti sa gandesti astfel. Mie una mi se pare o dovada de altruism ca nu vrei sa-i iei sotului dreptul de a fi tata.
DAR, te sfatuiesc totusi sa incerci sa-ti schimbi putin gadirea si sa te obisnuiesti ca TU esti mai importanta pentru copil decat sotul tau.
Pune-te pe tine inainte! El( sotul) s-ar gandi oare la tine ca mama si la durerea pe care ti-ar provoca-o daca ti-ar lua bebelusul? Ma indoiesc! Asa ca nu-ti pierde din ochi interesul- acela de a avea o viata linistita alaturi de puiul tau, fara frica de a-l vedea intors impotriva ta.
Si sa nu cumva sa-ti inchipui ca o sa se schimbe si o sa se transforme iar intr-un barbat atent si grijuliu. Un barbat care te jigneste O DATA, care ridica mana asupra ta O SINGURA DATA, nu te va respecta NICIODATA. Asta e concluzia pe care am tras-o eu citind in ultimele zile subiectul Abuzul domestic. Daca ai timp poti sa-l citesti si ai sa vezi alte fete prin ce au trecut si cum au rezolvat situatia.
Multa bafta si curaj! Si gandeste-te la binele tau, nu la binele sotului tau abuziv.
lilipopa spune:
OF NU AM CUVINTE CE I SE POATE INTAMPLA LUI " A " ( cum o numiti voi ) .
Sunt noua printre voi dar citesc mesajele voastre de mai bine de 2 ani .
Povestea ta " A " m-a dat peste cap azi . De dimineata citesc intr-una mesajele tale si asteptam sa mai spui ceva .
Esti foarte departe de mine dar ma ofer sa te ajut si eu ( financiar ) .
DECI FETELOR ! cand se hotaraste sa colectam ceva pentru A , vreau sa fiu printre cele care intinde o mana de ajutor. ( ma refer la partea financiara ) .
Ma doare ceea ce vad ca i se intampla la fata asta si micutului ei inger nevinovat . Vreau sa o ajut .
Nu pot uita nici eu prin ce am trecut in urma cu un an . N-am fost prea departe de ceea ce i se intampla lui A , diferenta a fost ca eu am fost ( oarecum ) realizata financiar .
Reprosuri , ca te-am ajutat , ca ti-am facut , ca ......
M-am saturat si am plecat .
Astept si eu vesti de la "A" si neaparat sa incercam sa o ajutam .
Va pup pe toate .
lilipopa spune:
Mai vroiam sa multumesc in numele omenirii generozitatea unora dintre voi .
Sunteti niste oameni cu suflet mare .
Dumnezeu sa va dea multa putere si sanatate .
Va imbratisez .
Natasa spune:
Dupa parerea mea, daca sotul tau are acces la internet, ar fi bine sa stergi ce ai scris. Fetele deja stiu despre ce e vorba, iti raspund in cunostinta de cauza. Daca animalul cu care stai citeste(si dupa cum povestesti ca se comporta jignesc animalele spunindu-i asa), poate folosi ce scrii aici si ti-o poate lua inainte cu unele actiuni. Mai bine fii precauta si fa tot poibilul sa reusesti sa scapi de el. Ce ai tu nu se cheama familie, e un iad in care nimeni nu trebuie sa accepte sa traiasca! Si nu ezita sa accepti ajutorul oferit, peste timp sa sa-ti multumesti ca ai facut-o!
Victoria_mami spune:
Toate vreti sa trimiteti pm, ceea ce e de inteles... DAR amintiti-va ca ea primeste e-mail cand primeste pm. Poate sotul are acces la e-mail...
_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png
ruxij spune:
Poate fata nu e pregatita sa plece de la sot chiar acum. Sa nu facem prea multe presiuni. E o decizie f. grea, care se ia in timp.
Lauraa spune:
subscriu, trebuie sa digere intai decizia si sa o intoarca pe toate partile.nu e usor.