sunt a nimanui
Raspunsuri - Pagina 10
arinaa spune:
in primul rand ma rog la D-zeu ca A sa fie bine si sa ne dea repede de veste ,in al doilea rand vreau sa le multumesc feletlor din cadna pentru solidaritate .
http://tt.lilypie.com/Lg7Ap2.png
Tisina spune:
Mai, fetelor, eu sunt chiar ingrijorata. Mai stie cineva ceva de A.?
Fetele din Canada, v-a contactat pe vreuna? Daca afla cineva ceva, intrati si spuneti-ne si noua, celorlalte, ca poate ea nu are acces prea usor la net.
Va aflati cu toate in rugaciunile mele.
Pupici si sa auzim vesti bune!
buSe_dulci spune:
eu din pacate nu am cum sa te ajut material cu toate ca mi-as da si alocatia mea mizera oferita de guvernul romaniei sa stiu ca iti poti tine copilul in brate si ca ai in suflet acea liniste sufleteasca . o sa ma rog pentru tine ! o sa ma rog pentru copilul tau ! o sa ma rog si pentru soacra si sotul tau in speranta ca se vor mai linisti si ca sotul isi va da seama ca tu esti cea care a adus fericirea in casa si pe care el o considera ''proprietate'' ... trist :)
Dumnezeu sa te ajute ! lasa-mi te rog un mesaj cu numele tau si al micutului,vreau sa dau un pomelnic pentru linistea ta la Mitropolia din Iasi .
:) stiu ca mai sunt cititoare care urmaresc aceasta poveste fara sa adauge un comentariu asa cum am vrut sa fac si eu ...dar azi am venit de la scoala si am citit din nou aceasta lectie de viata si nu m-am putut abtine sa nu plang , haideti in seara aceasta la ora 21:30 ora romaniei sa ne rugam impreuna pentru linistea prietenei noastre ... eu o voi face ! si sunt convinsa ca in acelasi timp cu mine se va mai ruga cineva :)
Sybille spune:
Trist ce i se intampla bietei femei,departe de tara,de rude,de toti cei apropiati.Cu toate astea toate cele ce am citit acest subiect,cred ca suntem cel putin cu gandul alaturi de ea.Eu sunt ravasita in urma a ceea ce am citit si nu fac decat sa ma gandesc continuu la ea.Sper sa fie bine si sa intre cat de curand sa ne dea de veste ca e in afara oricarui pericol.'A'sper ca esti bine si vei avea luciditatea sa urmezi intocmai ce te vor invata fetele de acolo pentru ce se vede clar ca sunt fete cu suflet mare si iti vor binele.Pentru Alma si sotul ei RESPECT.Am ramas fara cuvinte,cat de repede s-a mobilizat ea si sotul ei pentru a o ajuta pe aceasta nefericita fiinta.Astept si eu ca si restul fetelor un semn din partea ta A.Tot binele din lume.
Sybille
animanui spune:
Am revenit!In primul rand vreau sa va multumesc tuturor!Sunteti minunate si ma simt deja mai bine cu voi alaturi;recunosc ca mi-a fost rusine sa imi expun problemele la inceput,dar voi v-ati dovedit a fi extraordinare!
Multumesc Almo!Esti o adevarata doamna si oferta ta este foarte generoasa,insa deocamdata voi incerca si alte cai de rezolvare.
Multumesc celor care s-au gandit sa adune ceva pentru mine,insa nu acesta a fost scopul postarii mele.Nu as putea accepta acei bani,nu din mandrie,ci m-as gandi ca altcineva intr-o situatie mai rea decat mine i-ar putea folosi mai bine.
Nu am putut scrie in weekend asa cum ati ghicit,dar am citit toate mesajele voastre.
Am stat si m-am gandit foarte mult weekendul asta ce sa fac mai departe.Saptamana asta merg la acea clinica din To,apoi ma duc la Family Court sa vad un avocat free.E un inceput...!
animanui spune:
Ceea ce am citit pina acum despre child custody aici in Canada ma ingrozeste insa.Se pare ca un judge va decide cu cine e mai bine sa ramana copilul( de obicei nu il muta din mediul in care sta).Sotul meu poate argumenta ca are cu ce sa il intretina,ca o are pe soacra mea aici sa il ajute,copilul are camera lui,are tot ce ii trebuie,etc.Eu ce as putea sa ii ofer?
Am stat si m-am gandit mult si la relatia sotului meu cu copilul.Desi este un sot mizerabil,nu ii pot reprosa nimic in privinta copilului.Il adora,chiar uneori se implica prea mult in activitatile legate de copil( v-am spus ca el si soacra mea parca vor sa ma indeparteze intr-un fel de copil).Stiu ca nu ii pasa daca eu plec,insa daca nu isi va putea vedea copilul zi de zi il va distruge.
De aceea am nevoie de un sfat avizat,inainte de a face urmatorul pas.Nu mi-as dori pentru copilul meu sa fie impartit : 50%din timp cu mama,50%din timp cu tata.Nu as putea nici o clipa sa il las!Cum sa ajung in situatia in care sa nu imi vad copilul o zi?Aceeasi intrebare e valabila si pentru sotul meu.Cum sa ii fac asta?Stiu ca e de chin viata mea cu el asa,insa poate ar fi un chin si mai mare daca ar fi ( si cu siguranta va fi)si batalia pentru copil.
Deci...?!
animanui spune:
As vrea sa cred ca nu sunt in pericol iminent,caci se fereste sa dea in mine( si atunci cand a sarit sa ma stranga de gat a fost prima data cand era contact fizic).Sunt zile mai bune,sunt zile mai rele in care se aduna toate reprosurile,toate jignirile din lume.
Singurul nostru lucru comun acum este copilul.Nu cred ca mai exista iubire sau respect si ma simt legata de el doar prin aceasta mica si scumpa fiinta,copilul meu,al nostru.
magnolia spune:
Draga A , ma bucur ca ai luat o decizie , prima decizie e foarte grea , de acum inainte , pas cu pas , vei lua decizii , sper ca ca nu te vei opri acum.
Eu scriu f. rar , dar va citesc mereu.
Ma consider norocoasa cu asemenea prietene. ( daca as locui in Canada , m-as considera SI MAI NOROCOASA!)
Mult noroc , si te rog , NU MAI ACCEPTA SA FII ABUZATA!-chiar nu inteleg ideea de viol in cadrul casniciei -NU inseamna NU !!!!!!!!!!
Nu sunt cea mai potricvita sa dau sfaturi , dar sunt sigura ca as divorta INSTANT daca as trai o saptamana din viata ta.
Sunt sigura ca esti suficient de puternica , pt. tine si puiutul tau , pentru a lua decizia cea mai buna pentru voi!
almo spune:
A. ma bucur ca esti bine. Din cate stiu eu aici copilul ramane cu mama, si chiar daca nu ai ce sa ii oferi copului acum, sotul tau va plati pt ca tu sa poti sa-i oferi ceea ce are nevoie. e drept ca statului canadian ii convine sa nu contribuie cu nimic la acest partaj de aceea ii va lua lui 1/3 din salar. vorbeste insa cu un avocat. iar daca vre-un avocat iti spune ca iti poti pierde copilul, sfatul meu e sa cauti unul care iti asigura custodia 100% . nu exista in aceasta tara sa ia cineva copilul de langa mama, mai ales daca ai dovezi ca ai fost abuzata si ai potential sa te intretii singura in viitor.
nu te gandi acum de ce v-a simti el cand nu-si va mai vedea copilul zilnic. ce el se gandeste la tine cand te chinuie in fiecare zi?
ma gandesc numai ce subiect de scandal ar fi in opinia publica sa se afle ca un copil a fost dat in intretinerea unui tata abuziv cu mama pt ca mama e in scoala si nu are situatia materiala a tatalui.
asa ca nici o frica.
Album
http://picasaweb.google.com/nicole.poze
ari spune:
A., daca ai chemat deja politia pentru ca sotul tau a fost violent, nici un judecator nu-i va incredinta copilul. Trebuie doar sa ai dovezi (si nu neaparat certificate medico-legale ca ai fost tabacita, ci si o carte de vizita sau o constatare de la politie, marturia prietenilor, etc.) Daca nu vrei sa aiba si el copilul 50% din timp, va trebui sa folosesti tot ce poti ca sa dovedesti ca e violent. Si din cate am inteles, este
Acum daca tu nu doresti sa-l privezi de copil, lucrurile se schimba. Tu te gandesti ca nu poti sa-i faci una ca asta. El oare s-ar gandi la tine? Eu cred ca raspunsul ti-e clar.
Orice ai decide, nimeni nu are dreptul sa te judece. Vezi doar ca decizia ta sa nu-ti transforme viata intr-un cosmar.
Eu te sustin, chiar daca fizic suntem departe. Si iti doresc din tot sufletul sa ai putere, oriîncotro ai lua-o.