Gradinita Adrianei Bahmuteanu/Happy little House

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

In "Ziua" e chiar mai clar:http://www.ziua.ro/display.php?id=243271&data=2008-09-27
Taraboiul si mahalagismul se muta normal si la gradinita ca,asa cum imi dadeam cu parerea anterior,nu poti sa te comporti in 10 feluri diferite mereu:la un moment dat adevarata fire iese la suprafata.
Cele doua "managere" stiu sa gestioneze astfel de crize dupa cum s-a putut vedea.
Si acest scandal de la gradi e pus tot in legatura cu cele doua doamne ,nu cu directoarea sau altcineva bla bla bla..Ele conduc dupa cum se vede clar,nu directoarea.
Iar madam pisiholog si-a mutat anul trecut copilul in mijlocul anului de la o gradi unde era de ceva timp la noua gradi.Pai ,din pisihologic vorbind,e normal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emmam spune:

Sunteti rai.

A vorbit cineva cu Bahmu personal? O cunoaste cineva inafara de TV? Aceea este doar o imagine!

Eu le-am dat mail si mi-au raspuns in cateva ore si mi s-au parut seriosi.

A avut dreptate cineva care a spus ca oricum nu se ocupa Bahmu de copii, ci educatoarele si psihologii.

Oricum eu mai degraba as avea incredere intr-o astfel de gradinita decat in una de cartier. Iar preturile mi se par super ok. O bona costa la fel sau mai mult si nu stii ce si cum e si face.

Eu, sincer, voi merge sa vad gradinita si poate imi voi inscrie copilul acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Drum bun !

P.S. Ti-ai facut cont special aici si ai venit sa ne spui noua ce gradinita extra-super-mega are bahmu, esteeeeeeeee?

Mergi la inceput