Gradinita Adrianei Bahmuteanu/Happy little House
Raspunsuri - Pagina 6
loryi1974 spune:
Ia uitati-va ce declara patroana pe post de conceptie de viata:
http://www.cancan.ro/2008-07-11/Bine-i-a-facut-ca-a-rupt-o-in-bataie.html
Laura25 spune:
Lory, hai sa pastram totusi discutia despre gradinita, nu despre Adrina Bahmutzeanu. Daca vrei barfa, este sectiune pe forum, un pic mai jos.
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene
loryi1974 spune:
OK,numai ca isi foloseste faima pe post de nada,de ce sa nu postam si conceptiile ei despre viata,locul femeii in societate,bataie,cine stie cand o apuca si pe la gradi?
ina_nz spune:
quote:
citat din mesajul lui Laura25
Lory, hai sa pastram totusi discutia despre gradinita, nu despre Adrina Bahmutzeanu. Daca vrei barfa, este sectiune pe forum, un pic mai jos.
Laurade shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
O persoana care crede ca o femeie merita batuta pe motiv ca a "calcat stramb" poate la fel de bine sa creda si ca un copil trebuie batut si pus "pe coji de nuci la colt" pe motiv ca nu a tinut mainile la spate sau a facut pipi pe el.
Ma gandesc totusi ca educatorii copiilor nostri ar trebui sa aiba o conduita morala, niste valori, sa fie persoane in care sa avem incredere sa le lasam odraslele....
Nu sunt de parere ca la gradinita ei vor invata sa se dea cu ruj pe buze.....insa ce m-ar ingrijora este faptul ca o persoana care mai are putin si se si kk la televizor (pardon my french) v-a transforma si gradinita intr-un show televizat. Nu mi-ar conveni ca sa fie toata ziua televizune p'acolo si sa se faca filmari in loc de activitatile obisnuite pt gradinita.
Ina
Laura25 spune:
Din ce am vazut eu scris la acest subiect (nu am timp acasa sa urmaresc nici stirile de actualitate politica si sociala, la barfe si mondenitati nu ma uit niciodata), gradinita respectiva are un director si niste educatoare care NU SUNT Adriana Bahmuteanu. Atata timp cat nu ai avut copilul acolo, nu stii care e realitatea decat din subiecte din Cancan, eu nu stiu ce drept ai sa declari sus si tare ca gradinita e un mare kk si fugiti toti de acolo! Si mai ales eu daca as fi in Bucuresti si as avea de ales o gradinita, m-as duce sa o vad, sa vorbesc cu persoanele de acolo si as cere parerea parintilor care au /au avut copilul acolo. Nu celor care citesc CanCan si se uita la Otv. Parerea mea!
Laura
de shtrumphi gemeni,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
loryi1974 spune:
Tocmai pentru ca am copilul la o gradinita particulara si tocmai pentru ca am avut o perioada in care am vizitat multe pana sa ma hotarasc la una si stiu cat de mult conteaza orice amanunt am scris atata la acest subiect.
Reclama facuta acestei gradinite se leaga mult de persoana Adrianei B. deci ,in mod normal,ceva din imaginea ei publica se transfera si asupra gradinitei.Un asemenea tip de business depinde si de imaginea patronului.Cine si-ar duce copilul la gradinita lui Boschet sau Sile Camataru sau Laura Andresan?Oricat de nemaipomenit ar fi amenajate,oricati educatori extraordinari ar fi angajati ramai cu o strangere de inima cand vezi cum se comporta patronul.
In general,nu-mi plac barfele,dar asta este un subiect care impleteste educatia cu imaginea unui om.Care este deplorabila din punctul meu de vedere.
Eu nu intru in targetul OTV-ului,nu postez la barfe etc,in general ma intereaza lucrurile serioase ,iar educatia este un luru foarte serios.Un om nu poate decat cu eforturi extraordinare sa fie in mai multe feluri.Si de aceea nu cred ca se comporta foarte diferit acasa,la restaurant,,la nunta ,la televizor si cand isi supravegheaza afacerea.
Vin dintr-o familie de profesori (mai multe generatii),mi se strange inima cand vad ce imagine ingrozitoare are invatamantul romanesc.De modul in care se face educatie de la varste fragede depinde comportamentul de mai tarziu al copiilor ajunsi adulti.
Fiica-mea intra in grupa pregatitoare.Majoritatea colegilor ei stiu sa citeasca.Se poate intampla sa dea peste un ziar cu doamna patroana dezvaluind conceptiile depsre viata si educatie.Cu bataia etc.Copiii intreaba,ce le raspunzi?Ca e bine sa bati o femeie pe strada pentru ca asa spune doamna?Ani in sir te-ai straduit sa faci educatia altfel,fara bataie.
loryi1974 spune:
http://www.cancan.ro/2008-10-04/Asociata-Adrianei-Bahmuteanu-a-fugit-cu-copilul-de-acasa.html http://www.casafericirii.ro/assets/doc/cv_mirela_zivari.pdf
Doamna pisiholog ofera consiliere pisihologica parintilor in "scoala parintilor",site-ul prezentand-o ca fiind "cel mai bun psiholog din RO"
.
Este foarte posibil ca in viitor gradinita sa revina proprietarilor de drept,adica cei care au dat de fapt banii.![]()
Si nu-mi spuneti ca nu exista legatura cu subiectul pentru ca acuma au functii oficiale in gradi:sunt managere.Cel putin asa scrie pe site.
capcaunul spune:
Tot in aceeasi nota, acum nu mai mult de o saptamana, un alt www.atac-online.ro/25-09-2008/Sotia-lui-Prigoana-e-in-razboi-cu-asociatia-taticilor-din-Romania-Adriana-Bahmuteanu.html" target="_blank">scandal din Mica Casuta neFericita.