Nou stil de viatza (182)
Raspunsuri - Pagina 7

mephala30 spune:
Delia, ce matinala esti! Pleci cu treburi?
Marilena, iti dau din harnicie, dar tu trebuie sa-mi dai din aurul tau, . Cum te simti, e grea medalia?

tlaura spune:
Buna dimineata!
Felicitari primelor 3 clasate, si de ce nu, tuturor care ne aflam aici; macar dorim sa schimbam ceva, si intentia conteaza, plus ca sper ca odata si odata, vom si reusi!
Delidana, care-i faza cu pedometrul? Adica si daca sti cat ai mers, iti calculeaza caloriile sau ce? Ca eu ma plimb destul de mult pe jos, dar niciodata nu m-am gandit ca as putea contoriza asta!
Violeta, sper sa mearga totul bine, iti tin pumnii, si asteptam sa te intorci cu bine!
Gusta, ma bucur sa aud ca Mara e mai bine, cat despre tuse, aia nu trece as de usor, trebuie sa ai rabdare!
Tumpi, si eu am aceeasi problema; slabesc la picioare, dar imi ramane burta, ca un martor al faptului ca o duc bine!
Fetele mele, Rolo, Hopes, Alicia, pe unde imi umblati? Cum stati cu slabitul? Dupa cum vedeti, eu ma chinui macar sa ma mentin; si reusesc! Of, dar vine vara aia, si iar mi se vad sunculitele la burta!. Gata, de azi ma duc din nou la sala!
Mephala, am votat!
Tzuni, ce mai faceti?

Delidana spune:
Tlaura, cred ca depinde de fiecare pedometru. Al meu imi arata distanta parcursa, caloriile consumate si are si ceas. Pedometrul e foarte sensibil, inregistreaza orice miscare ca fiind un pas, de aceea e mai bine de exemplu sa-l iei la tine cind faci o plimbare pe afara si nu sa-l pui dimineata la briu si sa-l dai jos abia seara.
Carmen, da, cu treburi.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

gusta spune:
Carmen ma simt bine plus ca numai trag hainele pe mine sa imi iasa suncile si sincer vreau sa ajung sa schimb prefixul macar pana la paste si dupa pana de ziua Marei sa ajung la kg dorite.Carmen lasa-ma sa te ajung si dupa dau din medalie.
Laura iti raspund eu cu pedometru ca am unul in dotare.Deci al meu e asa il setezi cate kg ai si cat e distanta pasilor tai si dupa il pui la brau si seara vezi cati pasi ai facut ,dupa el iti transforma in km si dupa cate calorii ai ars.E buna chestia la psihic.
Delia plimbare frumoasa.
Cuscra azi tin o cura de 1 zi de la olandezi iar de maine am gasit un program de 4 zile super interesant care zic ei ca ajuta la slabit.Daca esti interesata scriu si eu o recunosc cu mana pe inima tare greu imi e sa numar eu caloriile asa daca respect ceva de genu asta merge mai bine.
Ma duc sa pun de cafea cine mai doreste.
Marilena si Mara Augusta

tlaura spune:
Fetelor, aveti idee cam cate calorii le arzi la un km? Asa orientativ?
Gusta, zi cura aia de 4 zile, ca eu simt ca daca nu imi stabilesc ceva dinainte, nu prea merge!

mamica dulce spune:
Neatza dragelor, hop si eu dupa 2 cafele.
Iar trebuie sa fac curat ca am cucoana la 11 si imi vine sa ma dau cu dosul de pamant si sa plang ca vreau la mama Cat am muncit ieri , azi e mai rau decat era...eu nu pricep si pace buna.
plodul m-a scos din sarite azi, a invatat asa cuvinte urate la gradi si azi dimineata voia DVD inainte de gradi, i-am zis ca nu se poate, daca e musai poate sa se uite la tv (mai erau vreo 10 min pana sa plece) si mi-a zis o chestie de m-a lasat cu gura cascata. I-am zis ca data viitoare ii imprastii dintii pe pereti, acum doar i-am vorbit calm ca sunt trista , ca nu e frumos si tot tacamul.
La mine nici macar soare nu e...nu e foarte frig, dar a plouat si e noros si umed.
Din fericire nu s-au transformat ficatzii in sunci, desi am mancat ceva aseara...la ce pofta mi-era.Deci, stagnez la raportul de ieri.
Sper sa trrec de 75-ul asta pana saptamana viitoare, cam de jumatate de an bantui intre valorile de 75 si 79 si ma calca pe nervi de-acum pragul asta. Dar nu ma las !
Va pup, ma duc la treaba, am cucoana la 11 si curs la 2.
Edit: Am vrut de fapt sa o rog pe Gusta sa ne zica de cura de o zi si de cea de 4. Dar repede, cat mai pot sta la net

gusta spune:
Laura eu fac cam 11.000 de pasi in jur de 4km si ard cam 200 de calori.
Scriu dieta
Prima zi
D: 1ou, 1/2 grefa, 1 felie de paine neagra,1 cana lapte degresat
P: fructe proaspete si iaurt degresat si 2 biscuiti de orez sau crakers
C: o salata mare cu dresing de ulei si otet de zmeura, o cana de orez auriu, piept de pui si iaurt degresatsau o cana cu lapte degresat
Ziua 2
D: lapte degresat cu musli cu mere sau capasuni,1/2 grefa
P: 1 felie paine neagra,o salata cu ton in sos natural si 2 linguri ulei
C: a cana supa(numai zeama),100gr peste sau piept fiert,2 cani de brocoli sau conopida fierte,1 cartof mediu fiert
Ziua 3
D: iaurt dietetic simplu sau cu fructe, 1 felie de paine cu branza dietetica topita, 1grefa
P: o cana supa,un sandwich cu curcan sau pui cu salata, rosii, castraveti
C: 1cana si jumatate de paste cu sos de rosii,150 gr peste fiert
Ziua 4
D: salata de fructe(1 mar mic,1 mandarina si o para mica cu 2 linguri de iaurt si un pic de miere de albine)
P: o chifla neagra si o felie de cascaval 30+ si o felie rosie
C: carne de vita(biefstuk)100 gr carne prajita intr-o lingura de ulei de masline si facut un sos din rosii decojite si un pic calite cu piper si sare.
Intre mese morcov,castravete,fructe si apa normala si minerala,cafea si ceai.
Astept pareri.
Marilena si Mara Augusta

doroty spune:
Neata!
Slabiti frumoaselor, sau ce faceti?
Imi cer scuze ca nu mai pot intra asa des dar nu mai pot face fata cu treburile.
Pana acum cateva luni imi cam bateam joc de timpul meu si acum incerc sa gasesc solutii de cum sa il administrez mai bine.
Problema e ca lucrez si acasa si am ajuns sa-mi neglijez copilul, sa fiu foarte nervoasa, sa nu mai fac mancare, etc.
Sper in curand sa se aseze lucrurile si sa gasesc o solutie.
Daneza am abandonat-o dupa 3 zile .Dupa doua deja mi s-au pus carcei la amandoua picioarele in timpul noptii.
Solutia in cazul meu este sa fac gimnastica ca nu vreau sa dau jos prea multe kile.
Si am si reusit saptamana trecuta sa fac si chiar si ieri dimineata inainte sa plec la birou.
Ma simteam excelent, mergeam cu spatele drept.
Raport: - 1 kg, 74 kg.
Sunt plina de sperante ca anul asta o sa schimb prefixul la greutate.
Anul trecut in februarie aveam 82 kg, iar in vara ajunsesem la 72.
Sunt cu gandul alaturi de cele doua surioare, Diana si Violeta, multa sanatate le doresc. Nu am inteles de ce se opereaza Violeta.
Vad ca ati organizat o intalnire.Mi-ar fi placut sa particip dar nu am stiut si nici nu cred ca puteam sa ajung. M-am bucurat sa le vad impreuna pe Delia, Tzuni, Roxa, PUskin.Sunteti vesele, frumoase si nu e in zadar subiectul asta.
Ce bine ar fi sa vina si Carmen in Bucuresti si sa ne adune pe toate in jurul ei.
Sau sa ne invite Gusta pe toate in Olanda.
Hei, salutari Marilena! E mai bine fetita? Si olandezu ce mai insurubeaza?

gusta spune:
Mai cura de o zi e drastica rau o scriu si pe aia da e drastica.
Dimineata 2 pahare apa si dupa o ra inca unu
Dejun un iaurt degresat cam 250 gr si cafea sau ceai
ora 10 un fruct
Pranz iaurt degresat cu 2 cani de ceai
ora16 un fruct
Cina iaurt degresat cu 2 cani ceai
In rest apa si cafea ceai.
Marilena si Mara Augusta

CRISCOSTY spune:
Cuscra dieta de 4 zile mi se pare ok, cat se slabeste cu ea? Ai mai tinut-o? Cea de o zi este criminala, n-asi putea sa o tin. Te sfatuiesc sa treci la cea de 4 zile daca vrei, dar nu o incerca pe cea de o zi. Nu asi vrea sa aud ca ai cazut prin casa.
Doroty felicitari ptr. kg pierdut si bafta in continuare.
Mamica, Laura
Crys si Dany