Nou stil de viatza (182)
Raspunsuri - Pagina 19

Delidana spune:
Luca, numai impliniri si fericire!
Carmen, am fost la plimbare, intr-adevar, m-am plimbat toata ziua, a fost o vreme foarte frumoasa si insorita. Am cumparat si citeva martisoare.
Crys, deci tu erai pe care am vazut-o aseara cind m-am uitat pe geam.
Gusta, si sper sa revii la sentimente mai bune.
Azi am fost si am vazut o sala de fitness, mi-a placut dar paca nu m-as duce singura, se ofera careva sa ma insoteasca? Sala e in sectorul 4, e curata, are dusuri, vestiare, abonamentul este 90 ron/luna (pina in ora 16.00) si 110 ron/luna timp nelimitat.
Crys, tu pe unde stai?
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Zuzilici spune:
La meniul de la pranz trebuie sa modific. Am mancat numai 1/4 piept de pui cu salata verde + 1/4 pepene galben.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

gusta spune:
Am scris un mesaj dar nu stiu unde s-a dua.Asa ca chef de al 2 nu prea am.Vroiam doar martisor de la Delia si sa ii zic lui Carmen ca dusu rece nu a ajutat la nimic.
Marilena si Mara Augusta

CRISCOSTY spune:
Heloo gasca! Imi astept sotul si m-a palit un somn de nu mai vad bine, nici chef de bici nu am.
Zuzi merci Am o propunere tare interesanta,sper sa iasa, acum sunt in cautare de un spatiu, o hala asa ca de maine am treaba. Tineti-mi pumnii a reusesc.
Delia deci m-ai vazut Eu stau in vitan, pe langa Real daca stii unde este. Unde este sala exact in sectorul 4? Mi-ar placea tare mult sa mergem impreuna, dar imi este tare greu ca nu am cu cine sa-l las pe Dany. Dar cine stie?
Cuscra bine ca ti-ai revenit, m-ai cam speriat
Azi a fost asa de frumos afara, am fost cu dany in parc si mi-am luat si o pereche de cisme de spalt, super...maine ma fac frumoasa sa-mi mearga bine.
Hai ca ma duc totusi sa pedalez, ca mai am un pic si adorm.
Crys si Dany

Zuzilici spune:
Crys spor la pedalat. Ce zici ajungi si pe la mine in seara asta? Bafta maine .
Mephala cam raruta la vedere. Ori nu cumva ai dat de Tzuni si te-ai molipsit?
Sper sa postez pozele cat mai repede.
ZIETGEIST

Zuzilici spune:
Anky mi-ai trimis in capitolul trecut un site in engleza cu prafurile pe care ar trebui sa le iau ca sa slabesc. E vorba de shake-uri. Dar nu stiu ce-am facut ca nu-l mai gasesc deloc. Cre prea mult sa-l mai postezi o data?
Anda vreo veste ceva? Si cat te costa toata afacerea inscrierii Carinei la scoala?
ZIETGEIST

anky spune:
Meniul de azi
1 felie piine integrala cu brinza dietetica
2 felii piine cu zacusca
piept de curcan,un cartof fiert si varza bruxelles
ciocolata 78% cacao
3 mere
2 cafele
Zuzulici,pentru tine
http://www.herbalremedies.com/vanilla-weight-loss-shake.html
Anca,mami de doi nazdravani

ruxij spune:
Salutare tuturor!
La multi ani Luca! Multa sanatate si noroc in viata!
Zuzilici, bine ca a trecut greul cu operatia la dintisori.
Anca, felicitari pt. kg pierdute!
Vikinga, are dreptate si Carina, tb tinut cont si de nr. de calorii, dar conteaza si ora totusi-daca mai ai activitate dupa aceea sau nu. Acum eu m-am apucat sa numar caloriile dupa ce a mai zis Carina una-alta.
Criscosty, curaj, o sa treaca si greul asta!
Eu deci incepui sa nr. caloriile, ma mentin pe la 1500, nu pot sub. Si nu mananc seara dupa 6.

Delidana spune:
Crys ti-am trimis pm.
Rolo, dragute pozele. Esti buna de fotograf.
Gusta, lasa gindurile negre. Uite ceva www.gsmforum.ro/forum/files/ghiocel_200.jpg" target="_blank">aici pentru tine.
Zuzi, ma bucur ca totul a decurs cu bine si Isabella a scapat de incercarea asta grea.
Carmen, tu ce-ai facut azi?
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

mephala30 spune:
Delia, am avut o zi obisnuita, a fost o vreme asa de placuta incat am stat mai mult pe-afara. Cumparaturi, mancare, curatenie, joaca, net si somn, .
Am mancat si aiurea... multe caramele ciokotoff, .