*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (147)*

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

scuze fetelor. greseala mea in legatura cu postul si botezul. toata lumea m-a batut la cap sa fac botezul inainte de post(mai ales soacra-mea), ca eram convinsa ca nu se fac in post.scuze si sper ca nu am suparat pe cineva

mami de Adelina-Mihaela(08.01.2008)
poze
www.flickr.com/photos/23559686@N03/" target="_blank">poze Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

quote:
Originally posted by remiclea

scuze fetelor. greseala mea in legatura cu postul si botezul. toata lumea m-a batut la cap sa fac botezul inainte de post(mai ales soacra-mea), ca eram convinsa ca nu se fac in post.scuze si sper ca nu am suparat pe cineva

poze

chiar am fi de tot rasul sa ne suparam pe tine pt asta .nici eu nu stiam prea multe , am crezut ca nu poti face botezul pana nu face bebe 6 sapt . gresit
sa va dau eu motiv as ava suparati pe mine .va spuneam de iritatia lui bebe de la fundulez,pt care am cumparat nu mai putin de 7 creme si unguente , in timp ce unele din voi spuneati de ulei fiert .facuse sarmanul rani si il ustura si de la parts .....recunosc cu mana pe inima ca sunt o SNOABA ...gandeam"cu atatea creme pe piata si ele folosesc ulei " IMI CER SCUZE
dupa nici 2 zile , nu mai are nimik , a trecut tot
multumesc de sfat si imi cer scuze ca am gandit asa

Matei

CUM CRESTE BEBE
DRAGOSTEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

No problem! si parintii mei stiau la fel, insa am intrebat preotul si ne-a zis ca face botez oricind. noi eram direct interesati, ca vom face botezul undeva pe la sfirsitul lui martie, adica in mijlocul postului. dupa, facem doar o masa la restaurant, nici nu sintem multi, (13 cu pitic cu tot).

quote:
Originally posted by remiclea

poze

Anca si Stefan (13.01.2008)
http://www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Mesaj de la Nicole_es:

" Astazi la 10.55 s-a nascut Alessia Luciana, 3050g, 48cm, scor 10, nastere naturala cu epidurala. A fost cam lung dar acum am cea mai frumoasa fetita"

Felicitari mamico, sa-ti traiasca printesa, sa fiti sanatoase

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea Natalia Maria

39s+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

NICOLE, SA-TI TRAIASCA MINUNEA SI SA FIE SANATOASA!

te trec imediat pe listuta ..

zuzici .. cine mai era de trecut pe listutza??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

buna fetele.noi suntem bine , Maria creste mare si am reusit pentru moment sa scapam de colici si dormim foarte bine noaptea.
felicitari tuturor mamicilor care au nascut .

Va anunt ca : VELA a nascut ieri dimineata la 6:45 o fetita de 4,000 g , Apgar : 9.
Va pup pe toate si va doresc o zi buna .

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Poze Maria

Andrei cu familia

FILMULET CU ANDREI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

NICOLE_ES FELICITARI MAMICO !!! REFACERE RAPIDA SI LAPTIC PE SATURATE. UN BEBE SANATOS, VOIOS SI PAPACIOS ITI DORESC.

bebe de Honey
Pozici de tot felu'

40+ sapt Andrew - John

Vali

AMR : Pana Joi,21 Februarie 2008 !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Hai sa te ajut io...MAdalina28, Rlc_sandor, stoisor, Teo2rina, Babee, toate sunt proaspete mamici.

si parca mai erau fetele cu inducere, Honey, Numeioana parca zicea ca naste joi.

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea Natalia Maria

39s+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

felicitari nicole! si iti netezim cararea spre clubul colicilor:) sa fiti sanatoase si fericite si mancacioase!

fetelo, la mine e bal de dimineata buna. sacha doarme o ora, vrea papa (asta e primul prag ce-l trecem) se miorlaie, adoarme, la o ora, dupa o tura d epartsuri zdravene... iar papa. si iar se mai fatsaie un pic sa adoarma o ora. asta dupa ce-l laudam ca mananca la 3 ore...

angi... io nu vreau sa citesc despre dermatita, imi ajunge cand ii vad fata... sunt nitel disperata. dupa ce ieri arata dragut, se linistise un obraz, acu sunt amandoi iar rosii. acu ma intreb, e normal sa i se ingalbeneasca cumva primul strat de piele (pe lobul urechii) si sa se cojeasca apoi? ca pe dedesubt pare ca e piele neteda si frumoasa... mama ei de dermatita:(( bruno n-a avut si l-am scos si pe el pe niste friguri...dar ce tuta am putut fi ca nu l-am dat cu crema cand am iesit afara:( doar am luat special pt bruno:( acu mi-e frica sa-l scot. am zis ca il infofolesc si-l pun in dormitor cu geamul deschis. da nah, ma iau de cap:(

miri_milka_mik mamik de bruno alexis si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Eliza, mersi de aprecieri la adresa lui Patti.

Iulia, Iris e o scumpa. Poate ne vedem in B.M. , vin acasa de Paste.

Gatta, intradevar , Patti e roscovana, ca mamai.

Creata, Patti are pielea alba, dar nu f. alba, ca la roscate, e mai inchisa la culoare decat pielea mea. Eu cand m-am nascut aveam pielea ca laptele de alba, a ei e mai inchisa.

Poze de tot felul

PATRICIA ALEXIA 6 sapt. si 5 zile de viata 03.IAN.2008

Mergi la inceput