*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (147)*
Raspunsuri - Pagina 18
laura_dimitris spune:
Alina, tare ce m-a impresionat tragedia micutei Raisa !!!!
Ma rog la Dumnezeu sa faca o minune si fetita sa se faca bine !!!
Doamne, de ce trebuie sa se intample astfel de nenorociri unor ingerasi nevinovati ??!!
Laura
39+
Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
Laura Ioana spune:
Zuzici avem niste clopotei minunati, niste frumuseti!
Sa ne traiasca!
HONEY

Nastere usoara si bebe sanatos!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
isidora spune:
Vai nu mai dati cu complimente ca mi se urca la cap!![]()
Ven ,lasa ca nici cu voi nu mi-e rusine!Ba dimpotriva!
KALOSALINA ,MULTUMESC si DARIA E O SCUMPA SI O DELICATA ca o printesa adevarata
!Si se mai face ca Isidora la varsta ei era o uratica...
Adina
Mami de
(Isidora-4ani) si
(39sapt) cu 
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1203523802941&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=128845807824_9450568900233" target="_blank"> Poze cu noi
kalosalina spune:
Si eu ma intreb acelasi lucru Laura D...Dr. din spital spune ca ar fii vina pediatrei care ar fii trebuit sa-i faca vaccinul dupa 10 zile de la terminarea tratamentului pt raceala, dar cine stie?
Poze
Poze Daria
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
roli25 spune:
Isi se vad pozele. Ai o papusa de fata!
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
laura_dimitris spune:
Alinutza, Cretulina... unde sunteti ?
Ce mai fac ana si mariuca ?
Mi-am dat seama ca am nascut de 2 saptamani dar semnatura mea a ramas 'blocata" la 39 de saptamani....
Mi-a fost tare, tare greu sa ma despart de semnul de gravida ....
Acum, daca tot am inceput sa ma simt mai bine la 'pasa'... am inceput sa -mi fie dor de burtica mea....
Poate intr-o zi sa-mi fac curaj si sa am timp sa scriu si eu povestea nasterii micutei eleni. Astept insa sa merg la controlul de 6 saptamani ca sa-l intreb pe doctor ceva..
Cred ca eleni nu se mai dezvolta asa cum trebuia pentru ca era innodat cordionul omblical.... Este posibil ?? Asa mi-amintesc ca a spus doctorita care a scos-o pe eleni...
Ah, ma apuca iar emotiile nasterii. Nastere asteptata acum cu atata nerabdare de honey, de isidora, ....
Tinna, cum te simti? ce face puiutul tau ??
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
numeioana spune:
Fetelor, eu nu am nascut si nici nu nasc saptamana asta... Doctorita a zis ca nu e niciun semn ca David ar vrea sa iasa, colul e lung si beton, deci nu are rost sa-l forteze acum... Asa ca ma duc saptamana viitoare. Va tin la curent.
Hai Honey!!
Ioana
39+ si
David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Laura Ioana spune:
LauraD, Doamne fereste! Nod de cordon? Sigur de asta nu se mai dezvolta! A pazit-o Dumnezeu, ca s-au intamplat tragedii din cauza asta! Va fi o fetita norocoasa, ptc asa si-a inceput viata!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
CameliaH spune:
quote:
Originally posted by isidora
Gatta,Rolli , f. putini medici alopati sunt de acord cu noua teorie referitoare la vaccinurile private.Inclusiv pediatra Isidorei considera ca exagerez dar nici nu s-a documentat de contrariul,merge cu turma cred...Primul dr. care mi-a atras atentia si pe care nu l-am ascultat pana la urma a fost homeopata noastra;atunci cand Isidora avea 8 luni si ne-am trezit ca facea infectii urinare suspecte-de fapt avea hematurie microscopica care iesea si atunci cand urina era sterila -.Pana atunci evident ca facusem vaccinurile private de la 2,4 si 6 luni.Cu infectia urinara nu ne-am lamurit nici in ziua de azi,am facut o cistografie la Budimex sa vedem daca are reflux-nu are dar nici ce altceva are nu stim ca n-am mai investigat.Poate fi o sensibilitate a ei sau poate fi ceva serios cu toate ca este atipica -fara febra sau alte manifestari.Doar ca din cand in cand ii apare ...Acum din octombrie ,cand urin a era sterila nici n-am mai facut nimic.
Acuma eu nu spun ca afectiunile Isidorei sau progresele ei ar avea vreo relevanta in argumentul meu;sunt altele mult mai serioase decat atat si pana la urma noi suntem chiar norocosi ca am trecut pe langa autism sau altele mai grave.
Isidora a fost alaptata 9 luni la san,pana la 5 luni exclusiv san.Carne i-am dat tarziu dupa 8 luni,manaca si acum fructe din belsug,afara a fost scoasa de la 3 saptamani 1 ora pana la 4 ore pe zi timp de 2 ani jumatate doar in zona marii si pe malul marii cea mai mare parte din timp...ca am stat pe malul marii pana acum 2 ani jumate.Nu spun ca slabiciunile sau lipsurile ei se datoreaza vaccinurilor private dar nici nu elimin posibilitatea,fac conexiuni ,bag la cap si la al doilea nu le mai fac-TOCMAI ca sa dorm eu linistita si sa nu am ce sa-mi reprosez.
Inainte de infectia urinara,a fost dermatita atopica- la 5 luni,dar vad ca e la moda acum si la bebeii nevaccinati deci nu se pune,nu?-,apoi rahitismul-remediat cu plaja si tratament cu D3 INJECTABIL ca vigantolul era frectie,nu-l asimila,de racit nu pot sa spun ca a racit mai des decat alti copii - dar din nou vin si spun ca noi nu suntem un caz-,a mers de-a busilea abia la 1 an si 2 luni,in picioare singura la 1 an si 3 luni.In rest nimic iesit din comun poate.
La 1 an ,iar am fost avertizati de pericolul vaccinurilor private si iar n-am ascultat,noi i le-am facut pe toate pana la 2.ani jumate-de catre o dr. extraordinara,Valentina TARICEANU ,membra de Onoare a Academiei Romane,cu diploma de excelenta in medicina,medic pediatru cu 46 de ani vechime in spitale si clinici in Bucuresti,specializata ulterior in imunologie si alergologie,participanta la numeroase congrese si conferinte aici si afara in domeniu.A trait singura toata viata,n-a fost casatorita ,n-a avut copii,si si-a dedicat tot timpul carierei si studiului-era nelipsita de la biblioteca si congrese.Ea ne-a spus ,venea la Mangalia pt. tratament la oase,cand a vazut-o pe Isidora la un an sa-i facem doar vaccinul de la stat,sa nu-i facem niciodata vaccinul antigripal valabil si pt. noi.N-am ascultat-o ca mi se pare expirata dr. CA era prea in varsta,avea 80 ani,era lucida cum eu nu sunt si vorbea cursiv vreo 4 limbi straine...dar na,aveam sa aflu mai tarziu ca stia ea ce spune...
Al treilea dr., care recomanda schema de vaccin pana in 1990,e in Bucuresti,se numeste Pavel Chirila,are cabinet in cadrul NATURALIA-IN Voluntari,este medic internist la baza,dr. in stiinte medicale,membru al Institului Boiron ,specializat in homeopatie si fitoterapie.A tinut o conferinta la CONSTANTA pe tema e-urilor din alimentatie si a vaccinurilor,atunci m-am lamurit .Abia astept sa ajung la el cu Isidora.
Alt dr. la care m-a trimis cu o cautare pe google homeopata noastra-e TINUS SMITH ,renumit homeopat olandez care e celebru prin faptul ca vindeca 9 din 10 cazuri de autism administrand de fapt antivaccinuri la cele facute de copil...
Eu nu astept nici un studiu care sa-mi spuna de ce mi-e frica deja;am experimentat pe Isidora crema NUMITA Elidel,recomandata acum 4 ani ca f. buna pt. dermatita ca nu are hidrocortizon,zilele trecute aflu de pe google ca de fapt s-a descoperit a fi f. periculoasa ,cangericena...MAI POT EU SA DAU TIMPUL INAPOI?Ma rog la Dumnezeu sa n-o fi afectat prea mult,ca nici n-am folosit-o mult...Dar vaccinul are efecte si peste 10 ,20 de ani asta-i buba...
S-a demonstrat ca cel responasbil cu autismul-rujeola,oreion,rubeola,-este intr-adevar responsail?NU.Sau nu inca...Dar se imbolnavesc copii pe capete tocmai in urma acestui vaccin...Cu ma mai ajuta pe mine daca ei descopera contrariul peste 3-5 ani?Cu ce-l mai ajuta pe copilul meu daca face aceasta boala?Nu-mi dau pumni in cap ca aveam atatea semnale si nu le-am luat in seama?Stiti ce spunea o mama invitata la Oprah-Jenny Mc Garth,actuala partenera a lui JIm Carrey,cu un copil autist schimbat radical imediat dupa vaccinul de 1.an jumate ?Ca a simtit ca nu tb.. sa-l faca,l-a intrebat pe dr. :Asta e vaccinul resp. cu autismul nu?La care dr:ei doar esti o femeie inteligenta,doar n-o sa crezi prostile astea...Si inevitabilul s-a produs imediat dupa...
Ah, si ce mi s-a mai parut interesant din ce spunea ea :ca o enerveaza teribil ca vaccinurile sunt one size fits all si nu i se pare normal,ca nu toti suntem la fel dar asta e deja alta poveste...
Acuma imi pare rau si va rog sa ma iertati ca va disturb linistea dar eu nu pot sa tac atunci cand stiu ceva...pacat ca nu am toate argumentele necesare ,dar pt. asta il puteti cauta pe site-ul Naturalia pe dr. Pavel Chirila,pe orice homeopat bun din Bicuresti...
Eu am spus cat am stiut;n-o sa mai intervin pe tema asta pt. ca realizez ca e incomoda,foarte chiar, avand in vedere ca dr. in care aveti incredere va recomanda cu atat patos vaccinurile acestea.Si se stie ca alopatii sunt f. putin de acord cu homeopatii;toti au argumentele lor,voi faceti cum va spune instinctul vostru de mama,e cel mai bun!
O ultima remarca-rautacioasa evident dar cat de reala-si plec:cati din medicii pe care ii cunoasteti v-ar recomnada cel mai potrivit antibiotic,medicament ca si pret ,calitate ,firma producatoare,efecte secundare putine ,etc.in functie de afectiunea diagnosticata?Cati? Daca medicul e poate mama,sau sora sau unchiul sunt sanse sa te alegi cu remediul corect ,si poate nu cel mai scump la aceleasi efecte si dozaje .....DAca nu , sunt toate sansele sa te alegi cu un antibiotic la moda-adica cel mai des recomandat de reprezentantii medicali care stiu sa-si faca bine treaba-nu intru in detaliii ca n-are sens-....si care poate nu e intotdeauna cea mai buna optiune pt. tine sau copilul tau...DAr asta nu se intampla doar la noi asa ca n-are sens sa o mai lungesc...
Va cer inca o data iertare si Doamne ajuta!
Adina
Mami de(Isidora-4ani) si
(39sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&localeid=en_GB_EURO&collid=4516866000233.5781386000233.1202646267017&page=1&sort_order=0&navfolderid=0&folderid=0&ownerid=0" target="_blank"> Poze cu noi
NU scriu prea mult pentru ca am mai zis, bebeul meu e f cuminte si nu avem probleme. Scriu acum ca sa imi dau acordul total la ce ai spus tu mai sus. PErfect adevarat ce spui si vaccinurile private si cu treaba reprezentantilor medicali si cu Pavel Chirila. Si eu m-am tot documentat si la fete si lui Matei nu le-am facu/nu o sa fac decat vaccinurile de la stat.
www.ralucamihu.com/matei
Maria si Ioana 6 ani pe 1 februarie
Matei nascut pe 4 februarie
Toate bune!
Shobo spune:
buna tuturor
felicitari noilor mamici si bebei sanatosi!
va facem si noi anuntul ca pe 10 febr la 12:40 s-a nascut frumoasa printesa Ana-Maria, 3,450kg, 52cm. scuze ca anunt asa tarziu insa orimele zile acasa stiti si voi cum sunt... mai ales ca tb sa ii dam mare atentie si fratiorului mai mare.
pt cine doreste sa ne vada suntem aici:
http://picasaweb.google.com/dradetchi/
pupici si cand mai gasesc ceva timp revin,..
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si Ana-Maria din 10.02.2008

-de catre o dr. extraordinara,Valentina TARICEANU ,membra de Onoare a Academiei Romane,cu diploma de excelenta in medicina,medic pediatru cu 46 de ani vechime in spitale si clinici in Bucuresti,specializata ulterior in imunologie si alergologie,participanta la numeroase congrese si conferinte aici si afara in domeniu.A trait singura toata viata,n-a fost casatorita ,n-a avut copii,si si-a dedicat tot timpul carierei si studiului-era nelipsita de la biblioteca si congrese.Ea ne-a spus ,venea la Mangalia pt. tratament la oase,cand a vazut-o pe Isidora la un an sa-i facem doar vaccinul de la stat,sa nu-i facem niciodata vaccinul antigripal valabil si pt. noi.N-am ascultat-o ca mi se pare expirata dr. CA era prea in varsta,avea 80 ani,era lucida cum eu nu sunt si vorbea cursiv vreo 4 limbi straine...dar na,aveam sa aflu mai tarziu ca stia ea ce spune...