Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(102)
Raspunsuri - Pagina 20
natynic spune:
Ati vazut ce titulatura mi-am tras, in loc de "membru junior"?? Sper din suflet sa ma vedeti si voi asa, macar din cand in cand...
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
mstela spune:
Suna tare,titulatura,Naty!!
Bv.Asa e..si la propriu si la figurat.
Unde Naty e stand cu lucruri in Giul?
Ok,Naty,inseamna ca nu se vede gradatia.O fii ascunsa de desene.Si mie mi se parea ciudat sa nu fie gradate.Asa ca bag la comanda.
Ce m-as face eu fara voi?
Da obosit mai e saracul,randunoiul tau..

ms si ralucas.Deci sterilizezi in cutie de alimente de plastic,nu treb un recipient special.Dar dc le sterilizam asa,mai e nevoie sa le mai si fierbem?Si tetinele din silicon se sterilizeaza si ele in sol din asta?
Asa am vazut si eu pe dvd-ul de la "ce se intampla dr" de anul trecut,ca speli cu carpite bble usor fara baita pana ii cade buricul.
Apropo,eu am vazut pe site-uri niste feshe pt acoperit buricul.E nevoie de asa ceva?Are cineva?
Voi pe ce ulei si lotiune mergeti?
Noapte buna randunicilor.Cred ca am ramas singura insomnatica

Stela
30+
Teodora Traseul in burtica
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
VioletaH spune:
Ioana, iti tin pumnii, iti urez sa ai si tu parte de o nastere de vis si un bebe David PERFECT!
(Roxana va ramane in istorie cu aceste vorbe
)
Naty, iti sade bine cu noua titulatura 
Vio
36+
Sean
POZE
sovietica spune:
Hai ma, Crisule, cum sa ma supar...
Olgutz, si eu m-am gandit, ca o perna de alaptat n-ar fi moft la noi... ca tzatzuca-i taaare sus... Tu ti-ai si luat?
Ai fost tare cu tai-chi-ul :)
Ioana, sper ca ai reusit sa dormi ceva, ca eu in locul tau nu cred ca as fi putut...
Drum bun azi!
Mai fac o plecaciune la doamna doctor de inimi, si ma intorc la culcare.
Eu am dormit pana acum, dar m-am trezit cu neste crampe ... Si pana sa imi dau seama ca sunt crampe de la matze, spaima mi-a alungat somnul.
sovi
30+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
Maia37 spune:
neata si de la C_ta!De o ora bantui prin casa sa nu fac zgomot sa nu trezesc fata.
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
37+ cu
Vlad Andrei
honey79 spune:
GO IOANA!!!!! GO IOANA!!!!! GO IOANA!!!!
TRAVALIU SCURT, NASTERE USOARA SI UN BEBE SANATOS!!!!!
Poate apar vesti... pana plec si eu la Spital.
Pupicei.
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
40+ sapt
Andrew - John
Vali
AMR : Pana Joi,21 Februarie 2008 !!!
RalucasS spune:
Buna dimineata 
Profit de ocazie ca randunoiul inca doarme si deci ...am liber la calculator si va invit pe toate la o cescuta de cafea aburinda
.
Fug sa mai citesc ce ati scris ca tare mai sunt in urma cu noutatile de pe crenguta, si parca ma simt in aer ...
Edit:
cris - eu stiu ca pudra nu se mai foloseste la bb, este suficient bepanthenul, iar la hainute este bine sa ii iei pt 3-6 luni, pt ca el creste repede cand e mic, iar multe din cele de 0 luni s-ar putea sa nu ii vina deloc, sau sa ii vina prea putin timp, asta este parerea mea. Eu una pt 0 luni i-am luat doar un singur costumas, si in general le-am luat din ochi, nu m-am uitat la marimi, ca daca sunt cum sunt si cele de la pantofi ca intr-o parte port 37 si in alta 39...ma intelegi
Iar la cosmetice am luat si ulei de corp cu care sa ii fac masaj dupa baita si un sapun normal solid cu care vreau sa ii fac baita odata la 2 zile, si inca o crema de baie fara sapun cu care sa ii fac baie atunci cand nu ii fac cu sapun, toate sunt de la firma chicco.
Naty - tu esti mai mult decat "doctor de inimi"...
Stela - eu am citit in cartea Bebelusul de la 0 - 1 an, ca exista mai multe tipuri de sterilizare a biberoanelor: cea la rece de care ti-am zis, acolo scrie ca se pune o pastila speciala in apa, dar si solutia de la chicco e tot pt asta, si poti steriliza in apa aia tot ce doresti timp de 24 de ore, dupa care schimbi apa. Se pune in jur de un capac la 2 l de apa, tii biberoanele, tetinele, suzetele si ce mai ai tu acolo timp de 30 de min, dupa care le poti scoate, le clatesti cu apa ( eu am sa o folosesc pe cea plata) si apoi bb le poate folosi, dara daca nu iti trebuie atunci le poti tine in apa aceea pana cand trebuie sa le folosesti. Apoi mai este sterilizarea prin fierbere, unde fierbi biberoanele cred ca vreo 5 minute, si apoi dupa ce le scoti de acolo, le pastrezi in frigider pana la folosesti, oricum o sa fii nevoita sa le fierbi prima data, asa am citit pe instructiunile de la biberoanele chicco, si mai sunt si aparatele astea de sterilizat cu aburi, la rece, la cuptorul cu microune si are mai sunt. Mie una mi s-a parut solutia asta la rece cea mai practica.
36+
Lucas
Monica9 spune:
Sunt mamica, s-a nascut fetita noastra Rebecca pe 15 Februarie la 1:54 noaptea, prin cezariana la 36 saptamanai si o zi, Apgar 9, greutate 3235 si 52 cm .
O sa va spun mai multe maine, acum am ajuns acasa de la spital si sunt cam obosita, dar suntem bine si eu si fetita si asta e cel mai important.
Va pup si nastere usoara la fetele care urmeaza curand.
Monica
34+ cu 
AMR 6 SAPTAMANI
RalucasS spune:
Incepem dimineata cu vesti bune
!
Rebecca, bine ai venit pe lume, sa fii sanatoasa, fericita si sa ai mult-mult noroc!!!
iar pt Monica, mamica e Rebecca ii urez multa sanatate, refacere grabnica, mult laptic si mai asteptam vesti si bineinteles poze...
36+
Lucas
mstela spune:
HAI ROXANA CU UN BB PERFECT!!!!

Ralucas
am savurat ceasca ta de cafea!Ms.
Tare pofta as avea si de un ceai real,dar mi-e tare greu sa ies din culcus.Si multzam..am retinut.
FELICITARI MONICA PENTRU GRASUNIK!

Stela
30+
Teodora Traseul in burtica
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"