Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (17)
Raspunsuri - Pagina 14
Ank83 spune:
imi pare rau ca a trebuit sa il las pe Raul cu caciula aia in cap ...ca era cam rece si curent in sala si caciulita lui de la costum nu ii acoperea urechiutele... Nu a mai aratat atat de "trendy" ... l-am facut sa arate mai mult din ceata lui Becali ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
Poze Raulito
pussi spune:
va rog sa-mi trimiteti si mie adresa si parola pt. albumul comun, as vrea pe PM, ca sa nu le pierd. Mersi frumos![]()
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
adinag spune:
scrisesem ditamai mesajul si am uitat sa scriunume utilizator si parola, si aminchis. browserul dupa "trimrtetres2 care n-a functionat, acuma-i dus mesajul... si eu m-am suparat, deci ma duc la culcare.
Vasari spune:
Ank, am vazut pozele. Foarte frumosi amandoi, iar Raulito mare smecheras! Casa de piatra si multa fericire!!
Adina, imi pare rau, sa stii ca si eu mai patesc la fel. ![]()
Pussi, cred ca e foarte frumos. Maria e indragostita de ea. Cand o pun in fata oglinzii e cea mai fericita. Ma gandesc ca Elena si Ana sunt asa mereu. 
Alina si Maria - 3 NOV 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
mihuta spune:
Pussi, exact asa ma gandeam si eu, ca Vasari, ce bucurie pe ele ca se vad una pe alta ! Sophia rade la poze cu bebelusi, cand e un copil in zona n-o mai intereseaza nimic, este fascinata ! Eu zic ca au luat foarte bine in greutate !
mami de Sophia
mihuta spune:
Ank-ule, ce poze frumoase aveti ! Ce dragut ca Raul are suzeta si caciula asortate !
mami de Sophia
oana_r spune:
Victo,am o prietena are 3 copii,e super,mi-ar mai place o fetita apropiata varstei aniei dar nu se poate pentru ca am a doua cezariana.si in toamna termin casa si are 4 dormitoare,e pacat sa ramana unul gol.
mihuta, fusta e pentru 6 luni,se pare ca-i vine acum.
pussi,fetele tale vor creste mari,frumoase si sanatoase,chiar daca nu mananca cat scrie pe cutie.
Anya-Dumitra si Matei 
oana si matei(12 NOV.2003)si ania-dumitra(26.10.2007)http://community.webshots.com/user/oana_r_76?vhost=ania
pussi spune:
vasari, mihuta... multumim
oanar e cam greu sa pape cat scrie pe cutie, si stomacelele lor sunt mai mici
desi uneori ma panichez.
O sa pun poze noi la semnatura.
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
creem spune:
Neata!
De data asta dau eu cafeaua
...numai ca eu beau decofeinizata!
Inca nu v-ati trezit?
Pupicei la bebei!
fericita de
MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9
Roxxy80 spune:
Neata!
Noi deja suntem satui de joaca de la 8 dimineata
. Din pacate eu sunt putin cam racita. Sper sa nu raceasca iar Matei ca de abia s-a facut bine. Eu nu am mai racit de 2 ani. Sper sa-mi treaca rapid. Azi iesim si noi afara dupa 4 zile de stat in casa. O sa-l tin doar o ora. Maine mergem sa ne cantarim si sa ne masuram. Sunt tare curioasa cat a ai luat in greutate.
Roxxy si
Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!