*Gravidute&Mamici de IASI* (26)
Raspunsuri - Pagina 23
Celia spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Eurespal asta... e sirop?
Si e numai pt bebelusi?
Foto Ralu
Eurespal -sirop pt tuse si eu il administrez si baiatului de 9 ani.Pentru adulti nu stiu daca e la fel de eficient...
Simona, Michelle,multumim.
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
ralnied1 spune:
o fi eficient si la adulti... daca bei o sticluta odata :))
gata, la nani toata lumea!
Michelle mi-a tras teapa si n-a stins becul... Asa ca-l sting eu, sa facem economie...
V-am pupat! Pe maine!
Foto Ralu
licrisamir spune:
Buna la toata lumea.Suntem o viitoare mamica (31 sapt),si un baietel nazdravan(ce face tumbe toata ziua in burtica lui mami),in cateva saptamani venim la Iasi pt.nastere,si am dori sa intrebam, pt.cei din alt oras,este obligatoriu inregistrarea la starea civila in Iasi?Desi stiu ca se da un fel de "bonus"la nastere, de unde se iau acesti bani, unde este situat acest loc in Iasi?Stiu ca daca se inregistreaza nasterea in alta localitate decat ceea in care se naste copilul,trebuie luata dovada ca nu ai luat bani si localitatea cu pricina...(ca in Romania).Ma poate lamuri si pe mine cineva care nu e din Iasi si a nascut acolo?Si daca nu v-am plictisit prea mult, daca numele de familie difera,poate numai mama declara bebele fara prezenta tatalui, bebele luand numele tatalui de familie?Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii...
licrisamir spune:
quote:MSJ.PT. SIMO 78Buna!Imi cer scuze daca indraznesc sa te intreb ceva...rasfoind paginile acestui site,am vazut numele bebelui tau, ceva mai special, si am indraznit sa presupun ca sotul tau e musulman.Imi cer scuze daca gresesc,dar daca nu ma insel,avem in comun acelasi lucru, sotul meu si cu mine fiind musulmani de asemenea.As dori sa te intreb daca copilasul vostru este musulman, cum ati aranjat sa i se faca circumcizia si unde?Stiu ca trebuie facuta pana implineste7 zile, si as dori sa.mi las puiul pe maini bune,la un doctor competent.Daca ai putea sa ma ajuti in acest sens, as ramane recunoscatoare.Daca am gresit si am indraznit sa te deranjez, imi cer scuze.O zi cat mai buna.Astept un raspuns de indata ce ai sa ai timp sa treci peste aceste randuri...p.s.bebe al meu are31 saptamani,si in curand venim in iasi pt.nastere(cezariana)la Cuza Voda.
Originally posted by Simo78
Simomami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by ramonik_1980
Nu stiu cum sa fac cu cerealele, poate ma ajuti
Michellesuper pateurile!!!!!
Eu zic s amai lasi putin cerealele. La varsta asa mica, de multe ori se deranjeaza la burtica.
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
aeperju spune:
quote:
Originally posted by ralnied1quote:
Originally posted by aeperju
beyyyy...schimbu' 3 lucreaza intens..felicitarile mele!
Emma si Andrei
Multumim, multumim... asa e... lucram intens... desi am lucrat si mai intens de atat, mai ales cand era si Miha pe aici...
Bine ati revenit langa noi!
Apropos de Braila, zi-mi si mie, te rog, cum e in Braila? Se pare ca fratele meu isi ia repartitia acolo din aprilie...
Foto Ralu
pai cum sa fie? inainte era pustiu, acum...e explozie de hypermarketuri..tot ce vrei si nu vrei s-a deschis in cateva luni in Braila. AM ramas masca. Deci...s-a mai inviorat. Eu sunt plecata de mult de acasa ca am facut facultain Bucale, apoi mi-am luat talpasita la Piatra. In rest, e marisor, bulevarde ok, mari, dar desul de neingrijit. A rams la fel de cand eram eu mica. Nu stiu daca-i va placea ori nu...
emma
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by Celia
[quote]Originally posted by ralnied1
Eurespal asta... e sirop?
Si e numai pt bebelusi?
Ralu, sirop, e pt cei mici, dar se poate da si la adulti insa 15 ml de 3 ori pe zi, deci o sticluta de 100 e gata cam in 2 zile. Am inteles ca sunt si pastile Eurespal cam 6-7.000 una. I-a sotul unei colege si de la ea stiu.
Sper sa-ti fie de folos. Sanatate
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)

mami de