*Gravidute&Mamici de IASI* (26)
Raspunsuri - Pagina 19
mihamora spune:
Simo ,numai noi am mai ramas?
Cred ca Ralucai i s-a facut rau de la pateuri ca le-a mancat prea fierbinti 
Am uitat sa ii zic Dianei ca is f faine pateurile, vreau si eu cu branza, dar maine![]()
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
ralnied1 spune:
Michelle, nu...
Pe scurt, lucrurile au stat cam asa: eu indragostita pana peste cap... Ma rog, pasarele de 18 ani, ce sa fac?
M-au tinut pana in vara, la bac. Adica dupa bac...
Apoi am venit in Iasi la facultate... El a ramas acolo... Si eu cu gandul la el... In week-end, cand ma duceam pe acolo, il mai vedeam prin oras (e suprafata mica si, culmea, ne intalneam deseori)...
Cu 2-3 zile inainte de Craciun, m-a chemat fosta profa cu care facusem pregatire la mate la ea, in vizita, ca nu ne vazusem din vara... Si m-am dus si mi-a zis ca proful i-a zis ca eu cam ma uit la el... Deja ma uitam de 1 an si ceva... :)) Si n-am avut ce face, am recunoscut.
Pana in Revelion, saraca profa ne-a facut si lipeala, ca sa zic asa :))
Si asa a inceput...
Apoi in vara urmatoare el a prins o bursa la Londra. L-am incurajat sa mearga. Venea acasa la 3 saptamani si ne vedeam. Apoi, cand s-a terminat bursa asta, in august, a primit o alta oferta: sa mai faca niste specializari pe acolo, ca era f bun si il voiau de tot acolo, de fapt. El a zis ca nu, ca vrea sa vina acasa si eventual, pana in Sarbatori sa facem si nunta. Eu am insistat sa ramana... Si pana la urma m-a ascultat.
Si intr-o dimineata, cand se ducea la cursuri, a dat unul beat cu masina peste el. A fost dus la spital, a intrat in coma. Ai lui l-au adus la Bucuresti la spital, apoi in Iasi, nu i se mai dadeau mari sanse. Intr-un final si-a revenit pentru vreo saptamana, apoi iar crize si intr-un final, stop cardiac. In noiembrie, de Mihail Si Gavril. Asta a fost tot. :(
Foto Ralu
Simo78 spune:
Sau s-a saturat de cat a fost batuta la cap si s-a apucat de proiecte? ![]()
Simo
mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007) 
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!
mihamora spune:
Raluca - e f trist ce s-a intamplat
Cred ca ai trecut destul de greu peste asta.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
Simo78 spune:
uf Ralu!
Simo
mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007) 
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
ralnied1 spune:
mai, intentia mea nu a fost sa va intristez...
cel putin prima parte a povestii mie imi aduce zambete, drept sa-ti spun...
mda, finalul nu e tocmai placut, dar... mergem inainte, nu? ca oricum nu aveam de ales in momentul ala altceva...
da, mi-am revenit foarte greu. Adica, mai exact, nici nu stiu daca mi-am revenit in totalitate. M=am simtit si atunci, ma simt si acum oarecum vinovata. Daca eu nu-l bateam la cap sa ramana in continuare, poate nu se intampla asa. Deseori mi se intampla sa ma gandesc la faza asta. La discutiile pe care le-am avut atunci pe tema asta.
Toti mi-au spus, inclusiv parintii si sora lui ca nu e nici pe departe vina mea, ca asa a fost sa fie. Nimeni nu m-a acuzat de nimic. Doar eu pe mine, atat.
Oricum atunci nu se mai putea schimba nimic. :( Oricat as fi vrut.
Foto Ralu
Simo78 spune:
Nu cred ca are sens sa te invinovatesti....desi iti inteleg logica
Si mai scrisesem un carnat dar mi-am dat seama ca-s vorbe..si cu vorbele...nu stiu...pe mine intamplarile astea ma lasa muta. poate pentru ca inca nu am pierdut pe cineva foarte apropiat. Prima intamplare de genul asta a fost cu proful de chimie pe care il stimam si mi-a picat greu la stomac ca s-a intamplat cand l-am nascut pe Matei...
Dar vorba ta, sa vedem partea frumoasa a povestii...ce a fost a fost!
Simo
Celia spune:
Michelle, sper sa puneti in practica ideea si apoi sa-mi spuneti , eu o practic mai ales in cursul saptaminii cand dimineata trebuie sa ia copii mari gustari la o ora la care eu nu ma dau jos din pat....
Sanatate sotului...si tineti-l departe de tine si Domi.
Ralu, imi pare rau de destinul profului , in mod sigur nu i l-ai facut tu...altcineva ne aseaza sa dormim....
mami de Andreea(30.09.2007) si Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
ralnied1 spune:
da, sunt 8 ani de atunci...
ramane in suflet si in amintirea mea si incerc, adica trebuie sa merg mai departe...
Poate mai rau imi parea daca nu aveam sansa sa-l cunosc, nu? :)
A... si cel mai rau mi-a parut, cred, pentru tineretea lui, avea numai 25 de ani.
Gata, haideti sa incheiem subiectul, ca vad ca pe voi v-am intristat mai tare decat pe mine acum...
Mai fetelor, sotul meu sforaie de cred ca darama tot blocul in scurta vreme... Nu stiu ce sa-i mai fac...
Foto Ralu