Racusori, la apel! (35)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Mire

Gata cu thriller-ul, cel putin deocamdata. Adica eu sper sa fie gata de tot, ajunge pt anul asta. al meu a patit-o ieri, dar in sensu bun, as zice. il suna un prieten, el raspunde: "da ghita", la celelalt capat: nu e ghita, e laura (laura fiind cea lovita de tir, va aduceti aminte - ghita fiind un prieten comun aflat in vizita la ea la spital), a prins puteri si grai si si-a adus aminte ca are o factura ce trebuia sa ajunga la al meu sotz. asta nu-i rau, dar al meu sotz cica i s-au inmuiat genunchii ... cred si eu
striga maia in babyphone: aaaaaa-maaaa-ababa. cred ca pe mine ma striga, sau?

pupici la toate fetele vesele

www.babiesonline.com/babies/a/alexiamaia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!
In dimineata asta se pare ca eu va servesc !!!!Va las pregatita cafelutza( promit ca eu nu beau) si ceai.
O zi minunata tuturor!!!

Cristina 15+ ,cu Mihai Daniel

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

buna dimineata si de la mine..
va multumesc tuturor pt gandurile bune..
lucrez..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata si de la mine.
Cris, bune si cafeaua, si ceaiul. dubli.
Mire, .
Acum, ca tot am , pot sa inapoi la treaba.
racushoarele!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Neata si eu.
bun ceaiul, aromat si gustos.
spor la treaba

PS: vine primavaraaaaaaaaaaaa!!!

www.babiesonline.com/babies/a/alexiamaia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Seara buna, fetelor!
Ador soarele de primavara. A fost o zi tare frumoasa azi...dar parca s-a lungit saptamana de lucru...din ce in ce mai des astept vinerea
Va pupic!
Ami

Sanatate maxima!

Mergi la inceput

Buna seara!
Am avut o zi cumlit de aglomerata. Dimineata ma gandeam cu groaza k azi e "abia miercuri"
trece timpul f greu...
o seara minunata sa aveti

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata, e gata!
Mire, si daca te gandesti mai bine azi e "abia" joi. Si eu am o perioada aglomerata, si ma simt obositaaaa... dar de azi incep sa iau Centrum, ca prea-s picata ca din luna, parca nu ma mai tin picioarele.
Las si un ceai pregatit, pt. . De nu las nimic, ca sunt la regim. Trec pe salate si fructe, ce atata ciocolata.
Va , sa aveti o zi frumoasa!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

buna dimineata. da..azi e abia joi. maine am o zi cumplita. ma gandesc cu groaza de pe acum. nici azi nu-i mai bine k mi-am lasat o "coada" de ier
va doresc o zi usoara
viki, buna cafeaua. poate ma mai trezeste
la munca

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Mirela, sunt alaturi de tine! Cu Dumnezeu inaite!
am reusit sa ies de sub maldarul de cutii insa pentru o scurta perioada ca am un coelg francez care de, ma controleaza sa vada daca stau sau muncesc. Of,asa sunt fracezii astia sa faci tu munca de jos, aranjat cutii, dosare, etc.Am reusit sa fac o parte, dar mai am, cred ca asa voi incheia saptamana. Insa ma bucur si eu de primavara, chiar daca de aici de la Sub sol caci acolo am birou, nu prea se vede. SAm un parc langa birou si as putea sa ies acolo sa ma destind putin, dar nu ma simt bine cand intru si vad maldarul de cutii. Viata e frumoasa ce pot sa zic! Sa nu uit am 5 colegi de birou, iar eu singura pe aici. Dar e mai bine asa poate, nu am cu cine pierde timpul la barfe.

Sofia, mi-a zis pe 26 feb la 1 an si 5 luni prima oara mami! Sunt in extaz va dati seama si zice si tati. Copii astia te fac sa te simti iubit, te fac mai responsabil, mai grijuliu cu tine pentru a o putea fi alturi de el. Spune toata ziua tata si este de o energie fantastica. Eu seara cad lata. De-abia apuc sa mai fac treburile casnice caci in rest nu mai sunt in stare de nimic. Am reusit performanta sa racesc din nou si ma doare gatul. Dimineata parca zici ca am vazut lupul. Cred ca o sa iau si eu osccilococinum. In rest sunt bine si numar zilele caci sotul se intoarce in cel mult o luna. Saptaman viitoare o va reopera pe mama lui, iar apoi va mai sta in spital 20 de zile. S-ar putea sa ramana acloo insa se pare ca va trebuie sa faca si chimoiterapie si sa vedem cum este mai bine s a o faca acolo sau aici.

Va pup pe toate si va doresc un wk minunat si o primavara plina de bucurie, culaore si lumina!

Mergi la inceput