Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (87)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Cristi mi-a adormit aseara la 7.30 iar de la 3 nu a mai vrut sa adoarma.
sunt franta de oboseala.

e drept pana la 5 a stat in patut si a tot povestit cand cu ursuletii, cand cu carusel;ul cand cu noi.

acuma a mancat si doarme.
ieri a fost ft marait.asteptam al doilea iepuras.cred ca in 2-3 zile o sa-i iasa.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Luy ce frumoasa e Mari.ce frumos se leagana ea acolo.felicitari pt iepuras.

Rodica sa treaca supararea.

Roxana spor la cumpararturi.

Cecilia felicitari pt al doilea iepuras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Buna dimineata...multumesc fetele pentru incurajari...nu stiu ce-o avut husbandu`, de a facut afirmatiile alea aseara...i-a parut rau dupa aia...da nah...degeaba...acuma am ramas eu cu ideea ca am facut o prostie...ba chiar s-a oferit sa mearga sa vorbeasca cu directorul, pe care(ca sa vezi) il stie, pentru ca firma la care lucreaza ii face instalatia de incalzire la casa lui...sa vedem daca iese ceva cu buna invoiala...daca nu incerc altfel...desi in orasele astea, cat un sfert de cartier de-al vostru, oamenii astia cu bani cam fac legea, adica se stiu cu toti, de pe la OPC, si alte chestii...

quote:

Rodica, sa stii ca si eu am patit asa cu un Sony Cybershot, demult zic ca il duc Sabinei sa vada ce e cu el. Am ratat serbarea Alexandrei, mtarea in casa noua si ziua ei (3 ani), in sensul in care am facut poze neclare in procent de 80%. nu mai fii suparata. Mai incearca sa il schimbi. Cat despre bani, si eu mai am sentimentul asta uneori si ma apuca asa bazdacii ca de a 2a zi ma duc la birou dar apoi ma uit la puii mei si ma gandesc ca e mai bine sa savurez clipele astea cu ei.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

din asta-i si al meu...numai ca model S650,ce-i drept si eu am gresit ca nu m-am informat suficient...da` acuma ce sa fac? e trecuta faza...am invatat si eu din asta...sa nu ma pripesc...inainte aveam un Cannon, si era bun,nu am patit niciodata sa faca poze neclare, da am zis ca vreau ceva mai bun...vazusem in oferta,faza e ca, nu reusesc nici cum sa reglez luminozitatea...si asta trebuie facut la fiecare poza...ca altfel ori ti-o scoate inchisa, ori iti scoate pete albe...am incercat si pe auto...mai nashpa...si pe tot tacamu asta am dat 470 ron+cardul (care la sony e diferit fata de altele) 120 ron si uite-asa am ajuns la 6 mil...bani cu care, puteam lua ceva bun...

cu mersul la serviciu asa sunt si eu...de multe ori zic ca de maine merg...dar imi trece cand il vad pe pitic, problema e ca mami e la 30 km de mine...si nu pot asa...nu as putea dormi sa nu-l stiu langa mine...

scuze ca nu am mai intrat aseara...sunteti dragute...transmit tigaile, fiti fara griji...

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Pentru 5 lunite implinite papanashului Darius Filip de mami Rodicamaries!!!!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

avem un singur sarbatorit.

Darius la implinirea a 5 lunite.

sa fii sanatos si fericit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata!

La multi ani sarbatoritului zilei care implineste azi cinci lunite: puiul de morosan Darius Filip de mami Rodica !

LUy, felicitari pentru primul dintisor al Mariei si un pupic de la colega iepurica Antonia!

Afibebe, mulumim de cafeluta!

Si am uitat ieri sa ii urez lui Andries intoarcere placuta la job!

Andreea11, ma bucur pentru vestile bune despre gogo, ce bine ca s-a refacut fara sa fie nevoie de internare. Si eu sunt contra premergatorului, nu o sa folosesc, si ortopedul la care am fost cu Antonia a spus un Nu categoric pentru folosirea premergatorului.

Sim, interesanta jucaria postata de tine. In parcul in care ne plimbam noi, cam toti prichindeii care merg deja au cate un carut de papusi pe care il imping in fata, sunt asa de haiosi!

Roxana, drum bun si distractie placuta!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Mandarinutza, Darius e putzintel mai mare.

vezi sa nu se supere pe tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Afibebe,merci frumos, am corectat.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neatza fetele,eu ma pregatesc de scarbici,bleahhhh

DARIUS de mami rodica

sa aveti o zi faina,exact asa cum vo doritzi!

pozici
Ebonee(02/10/`07)

Mergi la inceput

cu placere Mandarinutza

Mergi la inceput