Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(101)
Raspunsuri - Pagina 8
bubu05 spune:
Sovi, ce mi-a placut cum ai zis "sa-ti dea putina tzatza" Ce-as mai vrea si eu!!
Pe mine m-a ajutat azi f. mult tanti care sta cu Vlad, e o bomboana de femeie! De un an vine la noi, iar dupa ce culca baiatul mai roboteste prin casa si ma ajuta. Eu ma pregateam sa spal pe jos si cand m-a vazut mi-a luat mopul din mana si a spalat ea in toata casa, mia ridicat covoarele, mi-a scuturat carpetele, mi-a spalat baia, mi-a spalat aragazul, vasele...mi-era si rusine sa stau si sa-mi faca ea...nu mi-a facut nimeni niciodata nimic! Si ce bine a fost, cu casa luna apoi si mirosind a aer curat!
Papacico, ce mai faci?
Si un pup mare la Delphinas, sa nu mai zica ca vorbeste ca televizorul, scuzati cacofonia!
Oana 30+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
natynic spune:
Stela, stiam eu o explicatie de ce e mai bine sa stai pe stanga dar am uitat-o. Cert e ca eu numai pe dreapta am stat, asa cum de altfel dorm de cand ma stiu; culmea, dupa cezariana cateva zile n-am putut decat pe stanga, in dreapta simteam ca mi se revarsa burta si mi se desface operatia. Acum pot, dar parca tot pe stanga mi-e mai bine. Ciudat...
Sovi, fa mama doar dus, nu baie in cada, e mai bine.
Bubule, sorry ca nu stiu nimic de Roxana...oricum, juma de ora cat am asteptat pe holul ala n-a urlat nimeni din sala de nasteri . Pe Iulia o vor tine pana face minim 2 kg si fara nici o problema in plus. Exista niste controale de facut la anumite intervale (oftalmologic, audiograma, etc) plus la un moment dat se va scoate sonda de gavaj si va trebui sa invete sa suga la biberon si sa nu se inece (asta iar e un pas important, pt ca reflexul de supt cica nu e inca format la ea). In fine, cand se va considera ca ea e ok si eu in stare sa o ingrijesc acasa mi-o vor da. Din ce estimeaza cei de pe acolo, fara nici un eveniment neplacut asta inseamna minim o luna. Asa ca ma inarmez cu rabdare. Iar cu greutatea la fel: am inteles ca nu trebuie sa intreb zilnic, ci saptamanal, asa cum ziceam ca li se spune mamicilor si apropo de cantar-cantariti copilul saptamanal, nu mai des, ca sa nu dati in psihoza. asa ca nu mai intreb pana vineri-sambata.
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
mstela spune:
naty.Doamne,saracutza de tine,ce emotii oi fi simtit tu la raionul din Carefour de bebei.Ma emotionez si eu cand citesc cum zici tu..Deci,ce-o fi cu statul pe stg sa fie,eu nu pot decat pe dr!
Sovi,haioasa esti mama,si cu contr si fara.Ma gandeam si eu cum sa stau,in cap n-o fi mai bine,asa scap si de grja ca iese bebelina?
Stela 30+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
lyvy spune:
cLAU,ELA,felicitari pentru vestile bune de la doctor!!!
Vali, supertare camera bebe-ului, super culori si combinatii!!!
De fete nu se mai stie nimica????
Tre sa-l pe randunoi la calculator,ne mai vedem maine????
Livi +37Iris Miruna
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
clauclau spune:
Mey, ce chestie..., asa mi-a zis si mie azi doctora inainte sa plec spre casa, sa stau pe stanga, dar eu n-am intrebat de ce.
Sovi, si eu stiu ca nu prea e bine in cada, dar eu mai scap o data pe saptamana la balaceala, asa ma relaxez bine si nu o las prea fierbinte, doar calda.
Bubu, nu stiu cat mai are bebelina, eco nu mi-au facut azi.
Naty, ai avut dreptate! DAr lasa sa ramana pe 25, nu? Cred ca a fost tare emotionant pentru tine sa fii printre lucrusoare de bebe. In curand o sa incepi sa le si cumperi. Sa vezi atunci ce fain e!
De ce nu ne da Roxana de stire nimic???
Si Diana ce-o fi facut azi?
POZE
CLAU 38 + cu Rebecca
AMR 7 ZILE!!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
elara spune:
Buna seara!
Nu am citit din urma decat f putin.
Naty si Varuna, multumesc pentru sfat. Asa m-am gandit si eu as fac. O sa il intreb politicos. El poate sa accepte sau sa refuze.
Vreau sa va dau o info pe care eu o consider f buna si apoi ma duc sa citesc din urma.
Mi-am cumparat revista "Mamica de azi". E o revistuta noua, aflata la nr. 2 abia. Insa mie mi-s placut ca e vesela si dragutza...si are si info interesante si nu costa decat 2,5 lei.
La pag. 30-31 am gasit articolul "POZITIA LA NASTERE" cu sfaturi f bune, dupa parerea mea, numai ca mie nu-mi sunt de folos fiindca voi naste cu cezariana. Dar m-am gandit ca unora dintre voi cu siguranta le-ar putea fi de folos.
Daca inca nu v-am starnit curiozitatea am sa va spun ca, potrivit ultimelor cercetari, pozitia clasica la nastere (cea ginecologica) este mult mai dificila si mai potential datatoare de complicatii decat pozitiile practicate in vechime: pozitiiile semiverticale,pe vine...)
Elara34+
vineMaria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
underqueen spune:
vreo veste, ceva?
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 38+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
POZE
AMR 2 saptamani??!!
mihutza11 spune:
OLA!
mamaaa fetelor, dar ce ati mai scris... ma gandeam ca va gasesc la 100 si cand colo voi deja la 101 ... am ceva de citit!
in primul rand:
BRAVO MONI!!! recuperare rapida si laptic pt bebe!!!
Bine ai venit pe lume bebe VLAD ALEXANDRU!! Sa fii sanatos, voios si mancacios!!
Multumim Teo!
Clau super cercelusii Rebeccutei!
Gabriela bine aivenit pe crengutza! tb sa scrii repede 10 mesaje ca esti moderata si apar mai greu, si de aceea poate parea ca te ignoram! asa ca baga repede 10 mesaje!!
So-rely vad ca inca esti moderata si nu apar in timp real mesajele tale... da si tu mai des pe crengutza! Ela a tot facut strigarila randunele mai "ratacite"!
Bravo Simo de Iannis papacios si cuminte! ce dulce trebuie sa fie!
Simo ce frumos ca in sfarsit ai iesit la plimbarica!
Luny sper ca te simti mai bine!
si fetele "depresate" - Stela, Sovi, etc... hai mamici iesiti la suprafata!
si una bucata Delphinas
Ela ce vesti bune ne-ai adus!! sa iti traiasca bebita grasunel si inaltutz !
Clau ce control cu emotii ai avut!
Sovi vreau si eu linkul!
Honey f dragutza camera!
mai eu ma trezesc cu picioarele gata umflate... sunt caniste gogosele ... si doar beau apa destula... si pe scaun vad ca efectiv nu mai am stare sa stau... ma doare noada.. daca m-ati vedea in ce pozitie stau acum si scriu.. off... ca stiam eu de ce vreau laptop... dar na te pui cu "hatarul" randunoiului... oricum el mi-a promis ca o sa imi ia, dar pana atunci mai e un pic... cred ca si nasc pana o sa am laptop ... off... dar bun ar fi acum unul... sa stau si eu lejer..
vad ca inca nu avem vesti de Roxana!
Hai Roxana!!
Diana ma gandesc si la tine si la bebele tau!
sunt cu ochiul pe voi... poate apar vesti noi!
Mihaela 35+ cu Andra
Pozici
Bebitza
mstela spune:
Honey,Ce pozici frumoase am vazut!E o camera de bb delicioasa!
ioana,splendida si camera bb-lui tau!!
Ma,da nicio veste de la fetele noastre!!|Ma doare mana tot dand refresh..
Stela 30+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
bubu05 spune:
Am papat si ...nici o veste...stau cu telefonul dupa mine prin casa...nu stiu ce sa zic, poate ca fiind nastere indusa dureaza la fel de mult dilatatia...habar n-am...
Naty, asa e cu cantaritul, o data pe saptamana. La noi o sa vina pediatra saptamanal in prima luna sa-l cantareasca pe bb, asa cum a facut si cu Vlad.
Of...inca o luna...o sa-ti fie greu dar sunt convinsa ca totul va fi bine! Si inca nu te incumeti sa cumperi nimic pt. Iulia?
Oana 30+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze