Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(101)
Raspunsuri - Pagina 7
honey79 spune:
Randunici...m-am trezit.
Pentru prima data dupa mult timp, am dormit.... ok..si m-am si odihnit.Chiar daca m-am bagat in pat la 4:30 si m-am trezit la 10.
Am bagat o la spalat ceva rufe, am calcat 2 pantaloni si-o camasa...si acum am lenjeria de pat a lui bebe si pe cea de basinet.... la spalat.
In 2 ore plec la doctor. Sa vedem ce facem.. ramanem la spital ori ba???
Am pus poze cu camera lui bebe,sa ma dau si mare..ca deh, sunt mandra de cum a iesit, in linkul "pozici de tot felu'"...de la semnatura. Astept impresii.
www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey
Pozici de tot felu'
40 sapt Andrew - John
Vali
AMR : CAND VREA BEBE!!!
Simo27 spune:
Mary,Utrogestan,se administreaza pentru a ajuta sarcina in cazul unui avort...este un tratament hormonal progestativ!
Simo,mamica lui DAVID,,38+ cu SAMUEL
AMR 14 ZILE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
hagiyannis spune:
Stela, nici nu stiu ce sa mai cred.. ku doctorii astia. Asta e. Merg pe mana ei si gata.
Eu in majoritatea timpului stau pe stanga.. mai ales pentru k am probleme cu circulatia.. varice chestii.. si daca stai pe dreapta sugrumi circulatia catre picioare.. io mai p-asta o stiu.. de bb nu stiu daca e afectat.
Io n-am mai vazut baie in cada de cand mi-a zis dr. la prima sedinta k nu recomanda. insa stiu o mamik ce imi povestea k numai in cada se simtea bine.. fara greutate fara contractii.. deci f subiectiva treaba. Daca ai col lung si orificiu inchis incat sa nu treaca bacterii de colo colo poti sa incerci.
Eu am zis k merg pe ce zice dr.gineco. Nu iti spun k ala de familie zice hais si dr gineco cea.
Mai e putin.. asa k sunt ZEN.. vorba lui Bridget Jones.. :)
Va las pana maine de dimi k a venit randunoiu si mi-a facut de mancare.
Va pup randunele dragi si bafta mamicilor de care inca nu stim!
Mary 34s si 1zi (Doamne Ajuta sa stea bb cat mai mult in burtik!!!)
mstela spune:
Mary,si mie dr mi-a dat sa iau si gyni si nospa,dar sa nu le iau in acelasi timp,ci concomitent,la diferite ore.Ciudat ca tie ti-a zis sa nu iei si gyn si nospa.
Of,Naty,ce zici tu acolo,ca resuscitau un bb?Saracul de el..Ofof.M-ai amuzat cu taticul de fetita.Auzi la asistente,poti sa lesini de ce indruga ele.
Naty,ceai de anason si chimen impotr contract???
Supoz Uscosin se gaseste,ce-i drept,nu peste tot,dar randunoiul meu a tot gasit in ultimul timp..Mai mult pe la farmaciile astea private.
Si,of,Naty,cum sa nu ma salveze odiseea,ca si asa,vezi ca mai bag capul in butoi cand ma plictisesc de absolut tot...Si nu mai zic ca tin laptopul deschis de dimineata pana la 1-2 noaptea tot dand refresh sau nu,dar macar sa-l vad eu deschis langa mine,iar seara se incinge de frigi carne pe fundul lui...Dar,ce sa-i faci,asta e situatia..chiar vb mai devreme cu nasa ca mult ma mai chinui iar altele lasa bb-ii prin spital.
Mary,asa e,dar sa-ti zic ce naspa e sa mananci in tava in pat cand ma apuca contr dese,si apoi ma intind cu stomacul gol...
Stela 30+Teodora Traseul in burtica
Pozici www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
bubu05 spune:
Fetelor, n-am mai primit nici o veste de la Roxaniciu...i-am trimis acum sms, sper sa-mi poata raspunde...stau ca pe pioneze...
Noi am fost putin pe-afara, mi-am mai luat magneB6 si vigantolette lui Vladutu.
Am sunat la CMU si e gata cultura de col , am vb la cabinet si maine la ora 14 ma duc la ecooooo!!!! Nu mai pot de nerabdare! Va dati voi seama, de 6 saptamani sa nu mai vad eu bubulinu' mic??
Zoze, ce ma bucur ca e totul bine si grasunelul in avans cu o saptamana! Bravo!
Clau, ce de contractii, mama!! Se apropie momentul, iar daca 3 doctori au decretat ca e bine, inseamna ca e bine! La anestezie, la fel mi-a facut si mie peridurala, am stat in fund, cocosata putin si ma sprijineam in fata de moasa. Simti o mica intepatura si tre' sa te concentrezi sa nu te misti atunci. Cred ca e asemanatoare manevra.
Nu ti-a mai zis cat are bebelina?
Sovi, pai nu-i de bine cu contractiile alea...de-aia imi fac griji! Ai auzit ce-a zis Naty, nu se mai naste nici un bb decat la termen!!
Naty, ce pacat ca n-ai aflat nimic de Roxana...Cat a mai luat Iulia in greutate? Ma gandesc ca o tin acolo pana ar ajunge la termen, cum s-ar zice, nu?
Oana 30+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
sovietica spune:
Pidana, esti buna de pus pe rana! Iti multzam!
NATY, cuscra, no cum sa fiu supi pe tine?? Ti-am mai scris pe ici pe colo, nu stiu daca ai vazut.. nu ti-am spus eu vineri cum s-a topit randunoiu cand a vazut-o pe Iulia? Dupa aia am cazut in butoi si n-am postat deloc. Si apoi tot ma gandesc ca n-ai timp....
Ce m-am distrat cu taticul pacalit de vulpe! Al meu n-ar zice nu la o veste cum ca n-a iesit baiat .. Si eu n-as zice nu la nimic, numa sanatos si la timp sa iasa!
Am notat cu ceaiul. Chiar acum o sa pun de un mega-ceai! (mai bine zis tocmai am strigat ordinul )
Domle, eu nu stiu cum reusesti sa faci si naveta spital-acasa, sa recuperezi si din trebile nefacute cat ai stat in pat, si sa citesti/postezi si pe forum!!
hagiyannis ce m-ai amuzat cu cititul de sus in jos :))
Si eu sunt cu laptopul in pat, intinsa pe stanga. Si mi-a dat cineva un link de urmarit HBO moka Numai ca nu mai pot sta pe nici o parte... Eu pana acum dormeam numai pe spate, ma puneam in somn in pozitie, pe nesimtite.
Stela, am bagat la cap cu cada. Si santierul, fac si eu ca Larisa de Cory... Am fost invinsa!!! ca si fata care trebuia sa vina sa faca treaba pe bani (inca de joi) ne-a dat tzeapa, asa ca in 2 zile vine mama la Bucuresti sa smotruiasca si sa imi dea niste tzatza :))
Si cu pozitia... pe cap sigur n-ai incercat sa stai inca
Cumva tre sa stam si noi...
Honey, bafta la dr! nastere usoara iti zic preventiv!
pupici
sovi 30+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici
underqueen spune:
Honey am vazut pozici! super! succes la doctor! (probabil peste 2 ore voi dormi )
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 38+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
POZE
AMR 2 saptamani??!!
natynic spune:
Da, Raluca, minunea mea era linistita, de azi dimi a inceput sa primeasca si PreNan si vad ca il tolereaza f bine. Doamne ajuta!
Am dat azi o tura si prin carrefour (de cand n-am mai fost...), bineinteles ca sa ma uit si eu in fine la lucruri de bebe. Mi-am vazut cadita de baie comandata ieri de pe net cu 20 lei mai ieftina! Am vazut si un marsupiu mov de care m-am indragostit, dar n-avea cod de bare (era singurul) asa ca nu l-am luat...N-am luat nimic, dar am fost incantata sa pipai si eu niste lucrusoare pe care pana acum doar pe net le-am cercetat...
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
bubu05 spune:
Ioana, foarte frumoase pozele! Pe mine ma apuca o nostalgie...eram exact ca tine, intr-o salopeta de raiat si faceam poze in camera goala, proaspat amenajata, a lui Vladut
Si la mine la servici e scris ca le da la tatici 5 zile libere, nu stiu la sot cum e, dar el oricum isi poate lua liber sau concediu.
Honey, foarte frumoasa camera lui Bb, superba! Imi plac mult culorile! Mult succes la doctor si sa ne anunti cumva si pe noi!
Oana 30+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
numeioana spune:
Bubu, mersi muuult!!
Honey, intr-adevar f frumoasa si calda camera!! Am vazut ca ai luat Huggies. Cum sunt scutecele astea?? Iti tin pumnii sa te opreasca la spital sa te intalnesti cu bebe Andrew!
Naty, ma bucur mult pt Iulia... merge spre bine!!
Ioana
39+ si David
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.