Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(101)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Sa va zic de control,deci..
BB e un dulcic si jumatate,inghitea lichid de zor si scotea limbuta la noi,e perfect dezvoltat pentru varsta lui,are 2880g. la o varsta gestationala aproximata de ecograf la 36+,ne-a aratat si bijeurile,cordonul e pus bine(deocamdata-sper sa ramana asa)..Ce sa mai..ne-a terminat!!Are niste buzite asa de frumoase si un nasuc mititel..imi venea sa-l pupacesc de drag!!Dr.a zis ca-i un BB perfect,armonios dezvoltat,inaltut-aprox 48cm. si vioi de numa'
Partea nasoala e ca dupa eco m-au luat iar durerile alea urate de azi-noapte!!Burta-jos si spatele,dureri ca la ciclu..ceea ce-clar nu-i de bine!Am bagat un No-Spa si-un Uscosin si acum incerc sa stau cumintica..Cert e ca m-au tinut cam 10 minute(mie mi s-au parut ore),timp in care gemeam de durere..BB se zbatea saracutul..Nu-s ce sa zic..Sper sa nu se repete..
Ah..Uitasem-Ramo-pozici nu am facut-pt.ca nu a venit aparatul inca..asa ca tot la Camen mergem..Ma bucur totusi ca am fost la T la eco pt.ca femeia e profi..Stie ea ce stie..
Clau?!
Va multumesc tuturor pentru sustinere!!Sunteti minunate!

Ela.. in 35+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos-Camera mogaldetei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

NU stiu de ce, dar de cateva zile, de cate ori ma gandesc la voi, imi vine in minte acest cantec...

O camera micuta, dar de prieteni plina,
Ce-aveau si foc in suflet si-n ochi aveau lumina,
Idei musteau in aer, sa stai si sa tot stai
Si asta a fost totul in acea zi de mai...

Stiam ce-i rau si bine in lumea de afara,
Vorbeam de poluare, ce bine e la tara,
Ca banii nu conteaza, dar e grozav sa-i ai
Si asta a fost totul in acea zi de mai...

Aveam muzica buna, fumam dintr-o tigara,
In camera doar zambet, afara cer si soare
Si de erai acolo, pierdut si tu erai
Uitai de tot si toate in acea zi de mai...

S-au dus ai mei prieteni, s-a dus si acea clipa,
Mai zboara fiecare batand dintr-o aripa,
Traiesc, mai rad, fac glume, sunt sanatosi, dar, vai,
Acum nimic nu este ca-n acea zi de mai...

Si cat as vrea acuma sa fim iar impreuna,
Pierdut intre prieteni ce visul si-l aduna
Si as da totul, totul si locul meu din rai
Ca viata mea intreaga sa fie-o zi de mai...

Doar 8 saptamani pana cand o vom strange in bratzuca pe
fetitza noastra iubita, Honey Ioana !

mami_papatot +32 Honey Bunny

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

zoze-felicitari pt bebelul tau grasan care scotea limbutza la mami si isi arata bijeurile...merci mult pt inf cred ca si eu o sa merg tot la camen pt ca nu as vrea sa risc sa raman fara pozici si in plus mie o sa-mi mai faca eco si dr mea de care am fost multumita de fiecare data...

rami26 + 31 sapt

http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp

bebicul_meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Livi, nu ma pricep la naturiste in cazul asta ca sunt paralela cu simptomul... Pana una alta, bag farmaceutice.

Am admirat intens pe Cleo si pe Nila Si motanul Matei l-am revazut, ca tare drag mi-i.
Si inca 2 pisi mi-amintesc da am uitat ale cui erau

Stela si cunoscatoarele, baie in cada face bine?
De la hagiyannis-pe care o pup si pe ea si o felicit pt rabdarica ei de a sta in pat atat, am inteles ca nu e bine sa stau pe spate.
E vreun ceai care ajuta?

Delfinutz, te pe ecran :)
L-am lasat balta deocamdata de hard, nu-mi strica el bunatate, de dospeala... :(

mamiP ce AMR frumos ti-ai tras Ce albinute ai mai cumparat? :)

Zoze, felicitari pt bebe armonios! Ce altceva puteai sa iti doresti mai mult acum decat asa vesti...

Un pup special la Bubu pentru grija ei in general

pupici

sovi 30+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Ela, stai cumintica si o sa fier bine...
eu tot naspa ma simt, moaaalee, epuizata...

LUNY, in 36+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008

http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Bravo, Zoze!! Super vesti despre bebe magic!! Auzi, stai linistita si du-te sa te odihnesti, ca scot bata la tine sa sperii durerile alea!!

Ioana
39+ si David

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

SIMONA, FELICITARI PENTRU BEBE VLAD - ALEXANDRU!!! REFACERE USOARA!

stela, deja m-am mai linistit! am fost cu mama si mi-am luat covor si perdea in dormitor...bineinteles, doar le-am platit si le iau maine...ca doar nu era sa le car eu...

ela felicitari pentru bebe grasunel si sanatos! abia astept si eu maine sa-l vad...sunt curioasa mai ales la greutate, ca ultimele 2 eco mi-a zis cam 2.300...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 38+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

POZE

AMR 2 saptamani??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bunnnn, hai ca va povestesc, nu ma certati...,am stat putin in pat tot din cauza de contractii ( nedureroase, dar deranjante rau, frate! )

Ajung la ora 13 la Medlife..., intai am controlul preanestezic. Aici te intereseaza pe tine Olgutz ( n-am uitat ). Am intrat in spital, m-a preluat imediat doctorita anestezist care este o draguta. Totul a constat intr-o discutie de aproximativ o jumatate de ora in care m-a intrebat de toate antecedentele mele medicale, tipuri de anestezii facute, boli, alte spitalizari, alergii, cate kg am luat in sarcina, tensiune, grupa de sange si rh ale mele si ale sotului, etc. Deci, nimic deosebit! Mi-a spus ca anestezia va fi rahi-peridurala, ca voi fi amortita de la brau in jos, ca recuperarea dupa acest tip de anestezie este mult mai rapida decat la generala...I-am spus de teama mea sa nu ma misc in timp ce face injectia si mi-a zis sa stau linistita ca asa ceva nu li s-a intamplat niciodata, ca dureaza putin , eu o sa stau in fund cu capul pe umarul unei asistente probabil si relaxata si nu or sa fie probleme. Cam asa a decurs controlul preanestezic.

Urmeaza sa fac testul non stres pentru bebe, astept cateva minute si ma preia o asistenta tanara si draguta. Ma aseaza frumos pe pat, ma echipeaza cu centurile alea pe burtica, una monitorizeaza miscarile copilului si una contractiile. Da drumul la aparat, incepe sa se auda inimioara frumos, imi da o mica telecomanda in mana si-mi zice sa apas pe buton ori de cate ori misca bebe. Testul dureaza cam 20 de minute. Asistenta iese, vine, se uita la rezultate, iar iese, iar vine...Contractiile sunt in floare pe monitorizarea mea, de fapt intregul test e numai pe contractii!!! Se inregistreaza intr-una contractii....ciudat, eu nu simteam nimic, decat o stare incomoda rau.
Bun, am terminat si mi-a zis sa merg neaparat la doctorita mea cu rezultatul. Normal, asta era urmatorul pas , consultatia finala la dr.mea. CAnd merg in clinica la cabinetul ei, tocmai ce intrase urgent in operatie... Ma intorc in spital la camera de garda sa-i intreb ce sa fac, plec acasa sau stau sa vada monitorizarea. Nuuuu, trebuie neaparat sa vada, mi se spune. Intre timp, aceeasi asistenta draguta cheama un alt doctor sa vada. Eu stateam cu hartiuta in mana si nu stiam daca raman sa nasc sau plec acasa. A venit o doctorita draguta ( Parfene) , s-a uitat atent , a plecat cu hartiuta putin , s-a intors dupa 5 minute si mi-a zis sa mai stau. Dupa alte 10 minute , apar 3 doctori peste mine, nu-mi venea sa cred !!!. Era dr. mea, dr. Parfene si profesorul Pelinescu ..., care se consulta cu hartiuta mea de la monitorizare si dupa 5 minute, profesorul Pelinescu a decretat ca este in regula, pot sa plec deocamdata acasa. Eu deja ma gandeam ca ceva nu este in regula, de unde naiba sa stiu eu sa citesc semnele alea ale lor si graficele alea...
Bun, ceilalti dr. s-au retras si a ramas dr. mea care normal voia sa ma vada si la masa sa-mi verifice colul si cat de tare apasa caputul bebelinei peste cicatricea de la nasterea anterioara . Nu prea mi-a placut acest control, colul l-a gasit scurt, dar inchis.
Mi-a zis sa merg acasa, sa iau cate 2 nospa pe zi, sa stau mai mult in pat pe partea stanga si daca simt vreo durere intre timp ( pana luni la programare ) sa merg la spital.

Cam asta a fost..., cand am ajuns acasa eram sfarsita de la emotiile de-acolo si de oboseala! In fine, sunt bucuroasa ca nu am nascut azi si ca sunt acasica la mine chiar daca o sa stau mai mult in pat. Bebelina misca de zor si eu sper sa mai stea toata saptamana acolo, sau cum o vrea Dumnezeu!

POZE

CLAU 38 + cu Rebecca

AMR 7 ZILE!!!!!

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

claubine ca e totul in regula! sunt sigura ca o sa mai fie in regula inca o saptamana!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 38+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

POZE

AMR 2 saptamani??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

clau-ma bucur ca este totul bine ...uff emotiile astea am citi msg-ul tau cu inima cat un purice...acum stai in patut

rami26 + 31 sapt

http://community.webshots.com/photo/2088884470102998389jKqgQp

bebicul_meu

Mergi la inceput