Strumfi de iulie-august 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 4
karligutza spune:
quote:
Originally posted by jadi
Happy meal!quote:
Originally posted by Simo78quote:
Originally posted by karligutza
va poftesc la voie buna in capitolul 59
karligutza
sunt mamica Adelutei
Sa te vad cum ne poftesti la capitolul...urmator cu 9 in coada
Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei Hisham (28 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52229" target="_blank">Jurnal de Matei
Let your kids paint on the wall!
Deni & Vlad & Tudor
si ce jucarie oferim la HAPPY MEAL-u' asta?
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
mai eu zic ca ni s-au urcat hormonii la cap si ne arde de prostii...
o fi si asta o solutie sa mai slabim nitelus...
deci hai cu lista aia... pe care o vedem ca a slabit mai mult, o punem frumos la zid sa ne zica ce si cum si cand si de cate ori
da?
e corect, asa-i?
karligutza
sunt mamica Adelutei
karligutza spune:
noapte buna ca nu-i vreme de barfit, ci e vreme de dormit! eventual de iubit!
zzzzzzzzzzzz
karligutza
sunt mamica Adelutei
oaana spune:
ha trezirea fetelor,pohtiti la cafea...ori o-ti fi obosite ca o-ti hi pohtit la altseva aznoapte...
Hai va pup si o zi buna.
Oana,mami celor doi nazdravani:Iosua si Aaron.
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
oaana spune:
wauuuuuuuuuu,acu vazu-i ca-s membru junior.
Oana,mami celor doi nazdravani:Iosua si Aaron.
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Vivela spune:
Neata.
eu mi-am pregatit cu MAAARE GRIJA o cafea fierbinte, pe care am pus-o in cel mai indepartat colt al camerei, s-o savurez cand s-o raci .
oaana, ce matinala esti!
Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you CAN or you CAN'T,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)
liadorian spune:
!
Anya, felicitari pentru Arina! Sa ne spui unde si cand o putem vedea.
Oana, la mai mare!
Am si eu o intrebare: am cereale simple, fara lapte inclus; de obicei i le fac cu laptele meu. Azi n-am scos mare lucru cu pompa si sincer nu mai am chef sa insist. E vreo problema daca fac cerealele cu apa si-i dau Mirunei san dupa aceea?
Nonna76 spune:
Lia eu mai fac cerealele cu mar sau para rase.Cu apa de ce n-ar fi bune? Nu cunosc asa ca nu-mi dau cu parerea.
Vivela spune:
Lia, nu vad de ce ar fi gresit sa le faci cu apa, dar s-ar putea sa nu fie prea gustoase si Miruna sa nu le accepte. Dar daca ei ii plac, nu cred sa fie o problema.
Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you CAN or you CAN'T,
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049" target="_blank">_JURNAL DE STRUMF_ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)
mychydutza spune:
quote:
Originally posted by Anya20
am o mik intrebare: din motive obiective ink n-am ajuns la vaccinu de 6 luni. acu are 6 luni si doo saptamani. sper sa ajung sapt asta. o fi bai ca am intarziat atata??????????????/
*mihaela*
daca-ti spun ca arinei i l-am facut la 7 luni si jumatate, te linistesti?
da, da, bafta andrei la examen!!! parca e miercuri, nu? eu asa am retinut. sau e maine?
.....da. cu siguranta ca ma linsitesc. merci mult. n-am reusit sa ajung din motiv de absentza de sotz si cum sunt novice in ale soferiei, ink nu ma aventurez singura cu bebe. merci ink odata Anya.
andra.zet parca azi are examen. n-o sun ca stiu ca e stresata!!!!!!!
*mihaela*