Mamici de mai-iunie 2008 (38)
Raspunsuri - Pagina 2
Getutza81 spune:
Mersi fetele, o sa dau edit la lista la pudra..
Gabita, eu cred ca voi folosi si pudra si betisoare, parerea mea... bineinteles aici parerile sunt muuuulte si eu zic ca fiecare o sa faca cum va crede de cuviinta... ulei nu stiu dc voi folosi sau nu, celelalte sigur o sa folosesc, mie stiu ca imi face foarte bine oricum uleiul de corp, il folosesc de cel putin 10 ani si mie tare bun, am pielea fff finuta... eu la bebe o sai fac cel mai mult baita in ceiut de musetel, si poate uneori o sa pun in apa chiar si laptic... acuma poate par exagerata dar eu cel putin asa o sa fac... acuma cum am mai zis, fiecare cum crede...
Geta 31+ , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !
burtica cu bebica de Geta si Cristi
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Getutza81
Am mai editat listuta si am adaugat o gentuta pt plimbari
Geta 31+ , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !
- mai adauga termometru (pt fundulets sau ureche...aici nu ma pricep, mamicile vor recomanda)
- garmastan pt san + bepanten pt fundulet (eu iau si o crema de galbenele, e mai eftina, macar sa o incerc)
- unele pers. recomanda sterilizator , pompa de san, si cantar. Eu inca le-am scris la ... lucruri scumpe
- ser fiziologic + comprese sterile (sa curatsam nasucul)
29+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa
Getutza81 spune:
Geta 31+ , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !
Reallaura spune:
Fetele,
Si eu am carcei seara la gambe si tr sama maseze sotul sau sa ma traga de degetele de la picioare, altfel nu trece, iar eu nici macar nu ma pot misca in timpul asta...
Alysh, tu esti organizatoarea, cum ramane cu iesitul pe 24 febr??
Ramane la chinezescul nostru de pe strada cu Ruby Tuesday?
Faci tu rezervare sau vrei sa fac eu??
Ar trebui sa ne grabim, nu??
Abia astept sa va cunosc pe toatele!! Sa veniti cu aparatele foto!
Laurita 27+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
cleo78 spune:
quote:
Geta 31+ , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !
stiti, listele astea sunt destul de discutabile. Depinde de fonduri, prioritati etc. si mediu, si vor deschide mari polemici. Oricum, de cate ori nu stim ceva..mamicile la a2a sarcina, ne vor sfatui :*
si o burticutsa
Alysh spune:
quote:Laura, in principiu ramane in picioare. Astept reconfirmarile de la fete si ma ocup eu de rezervare. Pana acum suntem 5 fete: eu, tu, Lorich, Cadina si Cleo. Sper sa reconfirme si surioara ta si celelalte fete care spuneau ca vin.
Originally posted by Reallaura
Fetele,
Si eu am carcei seara la gambe si tr sama maseze sotul sau sa ma traga de degetele de la picioare, altfel nu trece, iar eu nici macar nu ma pot misca in timpul asta...
Alysh, tu esti organizatoarea, cum ramane cu iesitul pe 24 febr??
Ramane la chinezescul nostru de pe strada cu Ruby Tuesday?
Faci tu rezervare sau vrei sa fac eu??
Ar trebui sa ne grabim, nu??
Abia astept sa va cunosc pe toatele!! Sa veniti cu aparatele foto!
Laurita 27+, , Mircea
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
Alina 28+ Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
Getutza81 spune:
Cleo, eu doar vroiam sa fac lista, si atat, nu am avut intentia sa deschid polemici, discutii si problme, cine vrea foloseste , cine nu, nu, normal ca fiecare face cum vrea, in functie de bugete, etc, mie de ex poate miar pica bine sa vad ce as mai avea nevoie, si dc vreau cumpar, dc nu, nu, eu decid nu ma obliga nimeni, fara multe discutii si teme, ca eu nu folosesc, eu nu cumpar, cum am spus fiecare face cum vrea... Uite de ex, ce miai mai zis tu sa adaog la lista sa stii ca mia picat tare bine, termometru sterilizatorul...etc, tu mi leai adus aminte, eu dc vreau le folosesc dc nu , nu... nu are rot sa ne contrazicem pe teme dinastea, sunt muuuuult prea multe de discutat si nu are rost zic eu...
Geta 31+ , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !
gabitzam spune:
Getuta, eu ti-am scris din experienta mea personala, fiecare normal va face dupa cum crede.
Drept e ca sapunel n-am folosit multa vreme, ca lui Andrei i s-a declansat dermatita atopica si un an de zile i-am facut baie cu apa de taratze. Si cu sapun cu glicerina. Si mai foloseam de la Nivea un gel pentru par si corp, unul incolor, nu mai stiu exact cum se cheama.
Oricum, se pune f.f. putin in apa lui bebe, ca el nu e totusi murdarel. La fundulet il mai spalam dupa fiecare kk, sau foloseam servetele umede.
Geta, adauga si servetele umede pe lista. Chiar daca nu le folosesti in casa, daca preferi sa-l speli, in deplasare sunt foarte bune.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by cleo78quote:
Geta 31+ , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !
stiti, listele astea sunt destul de discutabile. Depinde de fonduri, prioritati etc. si mediu, si vor deschide mari polemici. Oricum, de cate ori nu stim ceva..mamicile la a2a sarcina, ne vor sfatui :*
si o burticutsa
Cleo, ai dreptate - insa eu consider ca mai bine ai o lista completa si apoi sa alegi tu, in functie de bugete, preferinte, urgente, etc - decit sa nu stii deloc...mie una o astfel de lista mi-a fost de folos la prima sarcina si acum pot spune ce am folosit si ce nu, fara sa am pretentia ca toata lumea trebuie sa faca asa - doar de aia se cheama sfaturi, nu? Alegi sau nu sa le urmezi
Gabriela 26+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Getutza81 spune:
Listuta editata:
- Ulei sau crema de corp (in functie de preferinte), mie mie cel mai bun ala de la johnsons Baby oil, ala roz imi place la nebunie
- Samponel (eu nu stiu de care...)
- Sapunel sau gel dus pt bebe (am inteles ca protexul il recomanda medicii)
- Servetele umede
- Pudra Baneocin
- Scutece
- Biberoane
- Suzete
- Sticlute lapte, ceai
- Aparat incalzit laptele (eu as vrea pt ca e mai util ca microundele, nare raze laptele se incalzeste in apa si e mai rapid ca aragazul, sa nu faca bebe prea multa galagie ca am vecini sensibili care aud tot)
- Pompita sani
- Prosopele pt bebe
- Lenjerie patut
- Pieptanel-perie (am inteles ca ala cu peri de porc e cel mai bun)
- Lingurita, farfurioara (de la 3-4 luni incolo cand incepe sa pape)
- Betisoare urechiuse cu protectie
- Pompita curatat nasucul
- Unghiera sau forfecuta
- Saculet pt caciulite si ciorapei (mie intotdeuna imi ramane cate un ciorap la garnitura de la masina care ramane nespalat/nestors si morrrrr)
- Gentuta lucruri bebe la plimbare
- Termometru (pt fundulets sau ureche...aici nu ma pricep, mamicile vor recomanda)
- Garmastan pt san + Bepanten pt fundulet (sau/si o crema de galbenele, e mai eftin)
- Sterilizator, cantar
- ser fiziologic + comprese sterile (sa curatsam nasucul)
Geta 31+ , iubitoare de
eu si cristi
Nunta de Vis !