PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Oana,chiar e o seara buna ,in care am reusit sa beau laptic cald si alune
Babee,abia astept poze.O noapte linistitaIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Nu mai zice nimeni nimic?Atunci...noapte bunaIulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

stati asa, nu plecati!
fetelor, voi va confruntati cu crize de-ale piticilor? ca eu simt ca o iau razna cateodata; pur si simplu daca nu vrea sa mearga sau sa se imbrace sau sa iasa din camera, se tranteste pe jos si plange cu niste lacrimi de crocodil; la schimbat scutec, mai rau, se intoarce pe burta si ne luptam pana reusesc sa-l pun;
azi de exemplu m-am imbracat sa iesim afara, d-ra nicidecum nu vroia sa se imbrace; ei, am zis, daca-i asa, nu mai iesim nicaieri; m-am dezbracat, ei si dupa vreo 10 min, vine si trage de mine sa plecam, si iar recurge la strategia cu plansul; pana la urma, am cedat si am iesit;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Anasia welcome to the club. Alex mai ales decand au inceput caninii e jale. Eu sunt intr-o stare de nervi continua si oricat incerc sa-l ignor si sa ma controlez nu prea-mi iese. Metoda mea e sa-l las sa tipe ca se calmeaza, dar neuronii mei se fac praf si timpanele seara le simt amortite.
Eu inca mai sper sa fie numai o perioada mai nefasta ca altfel o iau razna.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Babee: Luca sa fie sanatos, iar voi sa fiti fericiti!Sincer, imi place tare mult armonia din familia voastra!Felicitari!

Nu stau prea bine cu lectura, am restante serioase, asa ca imi cer scuze ca nu raspund mai multor fete!
Mi-a atras atentia postarea Cristinei pt ca si eu am avut parte de experienta prietenei, la 26 de ani. M-am operat(ERAD) si lucrurile au evoluat pozitiv. Intre timp am nascut-o pe Alexia...Vreau sa va spun ca nu trebuie sa aveti incredere f.mare in rezultatul Papanicolau. De ex., la mine rezultatul era o.k., iar la insistentele medicului, dupa ce am facut colposcopie, am facut biopsia si am vazut ca situatia nu era in concordanta cu rezultatul de la Papanicolau. Asta nu inseamna ca nu sunt adepta analizelor, dimpotriva!
Saptamana viitoare plecam la munte, iar de pe 03.03 reincep si eu activitatea! Inutil sa va mai spun ca ma simt total nepregatita pt acest moment! Ma consoleaza faptul ca si la Vlad tot la varsta Alexiei am facut pasul asta si pana la urma a fost bine!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Acum am observat ca a nascut si Medeea!
Felicitari si sa te bucuri de cele 2 printese!

Mada: am inteles ca bb2 e fetita! Sa fie intr-un ceas bun si sa fie sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

anasia eu evit crizele asteptand inca zece minute pana se hotaraste si Alexei ca vrea sa stea sau sa faca ceva anume sau incerc sa il pacalesc cu ceva care ii face placere. De exemplu cand il imbrac sa iesim afara ii povestesc ca mergem la copii, ca ne vom juca in nisip si ca apoi poate vedem si un excavator pe drum. Functioneaza de fiecare data dar nici nu il pacalesc. Daca zic ca il duc in parc acolo ma duc, daca plec din parc ii zic ca o sa mergem acasa dar intai ne ducem sa cautam porumbeii si ii cautam pana vedem macar unul.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

quote:
Originally posted by anasia

stati asa, nu plecati!
fetelor, voi va confruntati cu crize de-ale piticilor? ca eu simt ca o iau razna cateodata; pur si simplu daca nu vrea sa mearga sau sa se imbrace sau sa iasa din camera, se tranteste pe jos si plange cu niste lacrimi de crocodil; la schimbat scutec, mai rau, se intoarce pe burta si ne luptam pana reusesc sa-l pun;
azi de exemplu m-am imbracat sa iesim afara, d-ra nicidecum nu vroia sa se imbrace; ei, am zis, daca-i asa, nu mai iesim nicaieri; m-am dezbracat, ei si dupa vreo 10 min, vine si trage de mine sa plecam, si iar recurge la strategia cu plansul; pana la urma, am cedat si am iesit;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica

Si noi tot in club daca sunt numai eu cu el nu face figuri din astea ca stie ca nu ii merge cu mine dar daca e bunicasa aici adica maicamea care ii face toate poftele sa te tii nazurele si au crescut si cornitele de cand a aparut surioara.
La masa de schimbat daca nu vrea sa stea ii dau un tub de crema care s-a terminat si pe care lui ii place sa ii deschida si sa ii inchida dopul si asa il schimb.
Iar la imbracat face nazuri la pus ciorapi lungi si la fel ca Miruna ii explic ca mergem afara la copii si daca nu sta linistit ramanem in casa si functioneaza.

Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)

poze cu noi si Eveline

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Babee

Am intrat sa va salut, suntem acasa si ne "tinem" de programul obisnuit.Daca reusesc pun niste poze curand

-----------------------------

Gabriela

Phillip,Rebecca si Luca

Bine ai venit acasa Babee sa fiti sanatosi cu totii si sa va descurcati cu micutzii!!!

poze cu noi si Eveline

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nicomico

doniro esti cea mai tare....auzi adoarme daria singurica...suuuper.
la noi trebuie sa stea un adult langa ea ca sa adoarma.
faza e ca daca sta cu mama ziua, pe la pranz se duce si singura in dormitor se urca in patul mare -daca ii este somn si adoarme singurica.
emiliapop m-ai impresionat rau cand ai scris de baietelul tau ca plangea si el cand plangea surioara lui

m-am mai linistit...vad ca se adoarme in toate felurile....doamne ajuta.
dar noaptea cand se trezeste printesa nu il deranjeaza pe fratior?????

sa va spun ultima perla a sotului meu: a citit intr-o carte ca daca nu am grija de el devine GELOS....ha ha ha

Si mie imi e mila de el dar sper sa se obisnuiasca, cateodata ii repet sotului ca nu trebuia sa il supunem pe el la experienta asta si mai trebuia sa asteptam pana la bb2 ca sa fi fost si el mai mare.
Noaptea bebelinna doarme langa mine si cum aud un scancet mic ii bag tzati in gura sa nu il trezeasca pe Alex.

poze cu noi si Eveline

Mergi la inceput