PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Anasia, Norocuta, Gina
Toni e bine, de azi am reintrat pe lapte normal, humana 3, dimineata a avut un scaun normal, azi noapte a dormit neintoarsa. Salva Domnului ca a trecut cu bine. Mai stam in casa cateva zile, pana trec bubitele de tot, desi e asa frumos afara...
Sabina, voi ce faceti?
Monica imi pare rau ca treceti prin asa ceva, sanatate multa soacrei si sa dea Dumnezeu sa fie bine! Incearca sa nu te superi ca sa il menajezi pe bebe din burtica!

Oare vine primavara? Ce bine ar fi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Buna ziua! Nu mai pot de fericire ca a venit primavara; ador perioada asta. Se pare ca vom avea vreme buna la botez duminica.
nicomico, intrebai de unde am luat costumul de tarancuta (mersi de compliment); l-am luat pe bucatele: ia din unirii de la parter, fusta e de fapt un stergar modificat, iar opincile din carrefour baneasa. Baticul e de la strabunica Dariei :)
gina_butnaru, ma intrebi tu daca as fi vrut sa fiu nevasta lui Robert (de Niro, desigur...); sincera sa fiu il prefer pe tipu' din Prison Break (Wentworth Miller). Imi place de moor! Ma multumesc si cu Smiley al nostru si ca sa fiu si mai realista, barbati-miu ce are???

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Salutic la toata lumea,

Robert face nani cumintel si am profitat de ocazie sa trec sa va pupic pe toate fara exceptie. Face asa un tambalau cand fac altceva decat sa ma joc cu el. De fapt are toane, s emai joaca si sg insa ieri era cumplit. INcercam si eu sa citescscate ceva sa ma mai luminez si el urla de zor. In fine si aseara a fost marait.

Robert face nani la pranz mereu. Mai sunt si zile cand mai abuzam de el si mai sarim peste somn dar nu dese pentru ca-i durere. Daca nu doarme ziua seara este un scandal de mama, mama. Marit nevoie mare.

Cristina mda, 27 de ani si o asa bomba este cumplit. Important este ca s-a terminat cu bine. Sa dea Domnul ca prietena ta sa nu mai treaca niciodata prin ceea ce-a trecut.

Stiti eu cand am plecat din Ro in Irlanda de Nord aveam 25 de ani. Ajunsa acolo am mers la medic si mi-au spus sa fac pap-ul. Nici nu auzisem de asa ceva acasa. In Ro sunt inca enorm de multe femei care nu au habar de asta sau daca au habar nu merg sa-l faca, sau chiar daca-l fac stiu cazuri in care medicii trateaza cu totala indiferenta acest test (sa ma scuze cadrele medicale pentru ca este nimic cu adresa dar este un adevar ) si de aici rezultatul ca Ro este situaeza pe locul 2 in Europa la cancer de col uterin. Lipsa asta de informare este strigatoare a cer.

crissa in primul rand multa sanatate si ai grija de tine, eventual fac si un set de analize asa de rutina poate exiata si-o mica lipsa de ceva.

Soacra mea face momentan toate analizele si tratamentele in tara la Cluj, ea este acolo nu-i aici cu noi desi este nemtoaica de fapt. Deja am vb undeva daca este dupa ce fac prima serie de tratament s-o aducem sa faca PET (positron emission tomography)+CT care poate vedea celulele canceroase inca din stadii mici. Acum si-n Ro va exista asa ceva la Oradea dar am inteles ca abia in mai se va pune-n functiune.

Initial eu nu ma speriasem insa apoi cand socrul meu a spus ca-i destul de avansat ne-a cam pus pe ganduri. Pentru ca el nu este omul care sa se panicheze si nici sa-i sperie pe altii si din cauza asta noi ne gandeam ca de fapt este mult mai rau decat ne-a spus noua. Acum insa dupa ce ne-a trimis rezultatul si am vazut negru pe alb, dupa ce am pus lucrurile cap la cap si am stat deja de vb cu ceva medicii aici ne-am calmat Iar soacra mea din fericire este foarte pozitiva si sper sa ramana asa. O sunam seara de seara, incercam cat putem sa-i fim aproape

Poate vi se pare ciudat ca ma stresez atat pentru soacra dar sincera sa fiu eu sunt una din nunorile foarte norocoase. Chiar daca mi s-a mai pus si mie uneori pe socra erau lucruri foarte minore si multe se datorau si starii mele de incordare, stres si oboseala. Dar ea mereu numai la noi se gandeste, ce sa faca sa se fie bine, ce sa ne mai dea, cum sa nu ne supere, cum sa ne fie mereu bine. Si se poarta cu noi toti la fel, nu face deloc diferenta ca sunt baietii ei sau suntem noi cele doua nunori. De Robert nu mai comentez ca va imaginati. Daca pomeneste unul dintre noi ca nu se simte bine nu va pot spune ce ne mai poarta de grija. Si ce-mi place este ca nu ne poarta grija ca la niste copii din aceia tampitei si nu ne cocoloseste, este totul firesc si natural. Bine si mama face la fel asa ca si sotul meu este un ginere norocos hihi, nu se lasa niciunul mai prejos la capitolul acesta

Merg sa ma intind un pic ca dimineata am aspirat, apoi ne-am plimbat asa ca merit si eu sa ma relaxez un pic in fata TV-ului cu o telenovela usoara dar care nu da stres

Monica 19+ si Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii

Craciun si Rev

Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicomico spune:

doniro esti cea mai tare....auzi adoarme daria singurica...suuuper.
la noi trebuie sa stea un adult langa ea ca sa adoarma.
faza e ca daca sta cu mama ziua, pe la pranz se duce si singura in dormitor se urca in patul mare -daca ii este somn si adoarme singurica.
emiliapop m-ai impresionat rau cand ai scris de baietelul tau ca plangea si el cand plangea surioara lui

m-am mai linistit...vad ca se adoarme in toate felurile....doamne ajuta.
dar noaptea cand se trezeste printesa nu il deranjeaza pe fratior?????

sa va spun ultima perla a sotului meu: a citit intr-o carte ca daca nu am grija de el devine GELOS....ha ha ha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicomico spune:

mao imi pare foarte rau. sanatate multa!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by nicomico

doniro esti cea mai tare....auzi adoarme daria singurica...suuuper.
la noi trebuie sa stea un adult langa ea ca sa adoarma.
faza e ca daca sta cu mama ziua, pe la pranz se duce si singura in dormitor se urca in patul mare -daca ii este somn si adoarme singurica.
emiliapop m-ai impresionat rau cand ai scris de baietelul tau ca plangea si el cand plangea surioara lui

m-am mai linistit...vad ca se adoarme in toate felurile....doamne ajuta.
dar noaptea cand se trezeste printesa nu il deranjeaza pe fratior?????

sa va spun ultima perla a sotului meu: a citit intr-o carte ca daca nu am grija de el devine GELOS....ha ha ha

Eu zic sa nu te mai stresezi atat cu grijile astea ref bb1 si bb2 pt ca fiecare copil e diferit, fiecare experienta e altfel; degeaba iti zicem noi cum e, nu poti generaliza. Fii increzatoare ca te vei descurca cumva, chiar daca mai greu o perioada, si gata; ce-o fi, o fi. Nu sunt eu in masura sa dau sfaturi, nu ma intelege gresit, dar eu asa as face in locul tau acum.
De laudat nu ma mai laudati, pt ca inca am ajutor (sotul meu m-a ajutat pana acum enorm pt ca a fost zi de zi acasa; pe 25 incepe munca si atunci sa te tii...).

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Norocuta, esti o mare norocoasa fata sa stai acolo in buza marii la 19 grade
Mada, las' fata ca iti vad io un pont: sa stii ca pe Oxford Street inside nu e frig, nici nu ploua, e chiar o temperatura placuta
Ia de baga o tura asa de incalzire
Genie, cum mai e Antonia? Pupicei si sanatate
Nicomico, mortal sotzu' tau....si al meu se mai alinta cand si cand
Doniro, esti beleaaaa, mor de ras cu 'barbatii tai'...
Da' ce ne facem acum cu Smiley care este madly in love cu Laura Cosoi???? Ce ne facem , spune si tu?
Emilia, cred ca sunt dulci rau cei doi fratiori si tare imi doresc sa incerc senzatiile astea intr-o zi...
Anasia, un'e esti?
Monica, da e intr-adevar nasol sa auzi un asemenea verdict la 27 de ani, mai ales ca e genul de om care isi facea analize periodice, PAPS si tot ce trebuia si tot i-a picat cerul in cap. Dar zic ca e fff imp in primul rand sa fie depista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Monica, mi-a picat netu' cand iti scriam, deci ziceam ca pe langa ca e f important sa fie depistat in faza incipienta, e la fel de important psihicul dansei si sa lupte. As merge pana intr-acol incat sa cred ca e 50% important. Eu stiu ca am fost alaturi de ea si s-a alimentat f corect, si-a intarit imunitatea foarte mult si uite ca am castigat batalia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

quote:
Originally posted by Genie

Anasia, Norocuta, Gina
Toni e bine, de azi am reintrat pe lapte normal, humana 3, dimineata a avut un scaun normal, azi noapte a dormit neintoarsa. Salva Domnului ca a trecut cu bine. Mai stam in casa cateva zile, pana trec bubitele de tot, desi e asa frumos afara...
Sabina, voi ce faceti?
Monica imi pare rau ca treceti prin asa ceva, sanatate multa soacrei si sa dea Dumnezeu sa fie bine! Incearca sa nu te superi ca sa il menajezi pe bebe din burtica!

Oare vine primavara? Ce bine ar fi...

Genie si Antonia

Genie, ca ma bucur ca Toni e mai bine! Se pare ca vine intr-adevar primavara! Si eu vreau, ca m-am saturat de atata frig!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

quote:
Originally posted by doniro

Buna ziua! Nu mai pot de fericire ca a venit primavara; ador perioada asta. Se pare ca vom avea vreme buna la botez duminica.
nicomico, intrebai de unde am luat costumul de tarancuta (mersi de compliment); l-am luat pe bucatele: ia din unirii de la parter, fusta e de fapt un stergar modificat, iar opincile din carrefour baneasa. Baticul e de la strabunica Dariei :)
gina_butnaru, ma intrebi tu daca as fi vrut sa fiu nevasta lui Robert (de Niro, desigur...); sincera sa fiu il prefer pe tipu' din Prison Break (Wentworth Miller). Imi place de moor! Ma multumesc si cu Smiley al nostru si ca sa fiu si mai realista, barbati-miu ce are???

POZE

Vroaim sa fac si eu un spiritus de gluma!

Mama lui Razvan-Andrei

Ticker

www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele (Am pus poze cu bradul)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete (Avem si filme noi!)

Poze de la Viena

www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006

Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo

"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"

Mergi la inceput