parere despre GPS
Raspunsuri - Pagina 2
Annie80 spune:
quote:
Originally posted by turtita fermecata
Si e interesant sa fie vorbitor(nu stiu daca sunt toate), ca nu mai ai nevoie de copilot, iti zice simplu : in 800/600/400/200 metri virati brusc la ...., adica ai timp de reactie,
tot mai nasol e la exiturile de pe autostrada unde in 500 m ai 3 iesiri
quote:
Originally posted by turtita fermecata
daca ai gresit drumul iti reconfigureaza traseul, numa' sa nu ai viteza mare pe la intersectii, ca-i pierzi indicatiile.
aici conteaza conexiunea cu satelitul, mie imi spune aproape instant redirectionarea.
si pana la urma ce i-ai cumparat?
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
marylenac spune:
Buna tuturor....pana la urma am stat eu asa si am chibzuit si ...dupa tot ce am aflat , am ajuns sa cumpar un Mio C 720 parca, tinand cont de toate parerile de pe forum, de ce au spus prietenii, etc. Cost 1.500 ton, mai mult decat imi planificasem eu pt cadou...dar....sper sa fi facut o alegere buna.
dulcetica spune:
Eu cred ca e deosebit de util mai ales in orase mari,in aglomeratie,unde n-ai vreme sa stai sa te orientezi dupa steaua nordului.Pe autostrada poti sa-l inchizi si-l redeschizi cind consideri ca e cazul.Eu chiar m-am gindit ca fara gps nu ne-am fi descurcat si atunci nu se pune problema amortizarii lui,cum spunea turtita.Chiar era util sa ne intoarcem si sa recuperam masina,daca mai tii minte unde e parcata!
Desigur daca firma producatoare ar actualiza din cind in cind hartile, n-ar fi rau.In linii mari,chiar cind primaria mai face un sens unic,inchide o strada,GPS-ul iti reconfigureaza traseul si te scoate unde ai nevoie.Cumpararea lui e o alegere buna si un cadou excelent.
dulcetica spune:
Sper ca i-a placut!Eu cind am auzit citi bani a dat pe el am cam strimbat din nas,gindindu-ma ca puteam sa-l luam de la niste prieteni,dar realmente s-a dovedit o investitie utila pe termen lung,pentru vacante.
codruta_grg spune:
quote:
Originally posted by marylenac
Buna tuturor....pana la urma am stat eu asa si am chibzuit si ...dupa tot ce am aflat , am ajuns sa cumpar un Mio C 720 parca, tinand cont de toate parerile de pe forum, de ce au spus prietenii, etc. Cost 1.500 ton, mai mult decat imi planificasem eu pt cadou...dar....sper sa fi facut o alegere buna.
Din acesta avem si noi, doar ca l-am cumparat asta vara (m-am uitat pe net si e in jur de 11 mil acum). Noi am fost Italia, Austria (prin centrul oraselor) cu el si am fost foarte multumiti de el. Sa-l stapaniti sanatosi
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
Rufus spune:
Acu' ca l-ati luat, aveti grija cum il folositi...
http://www.protv.ro/stiri/eveniment/s-a-ghidat-dupa-gps-si-a-cazut-intr-o-rapa-de-munte-inzapezita.html
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007