Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(100)
Raspunsuri - Pagina 8
clauclau spune:
Maria, da, o sa vedeti maine cum faceti. Iti urez sa fie cum vrei tu. Dar acum lasa harnicia si stai cumintica!
Eu as mai sta o saptamana cu nasterea..., vreau sa fac in asa fel incat sa fie cel mai bine pentru bebelina .
Oricum, mi-am luat niste nr de telefon la mine ( Zoze si Bubu ) pentru orice eventualitate. E mai bine sa te pregatesti de orice...
Nu ati vazut cercelusii bebelinei...sau nu v-au placut????
Acum merg sa ma pregatesc de doctor...pupici multi la tot stolul ! Si abia astept sa ma intorc sa citesc vesti despre mamicile noastre de azi!
POZE
CLAU
38 + cu
Rebecca
AMR 7 ZILE!!!!!
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
natynic spune:
Wow, Maria! Ce fetelor, v-a apucat nerabdarea sa nasteti?! ![]()
Ursule, nu stiu de unde sa iei oglinda, dar da-o naibii, las ca se rezolva cumva!
GO, ROBERT, GO! Mamicutele stau aici si iti fac galerie!
Naty
mamica Iuliei Elena
DOAMNE, ADU-O ACASA SANATOASA PE MINUNEA MEA!
luny spune:
zoze, tocmai am vomat de am crezut ca mor acolo!...

n-am apucat sa mai iau nimic...dar parca imi revin, sau mi se pare..sunt ametita inca...si la 10 luasem Zinnatul, s-a dus naibii!..
LUNY
,
in 36+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Asaa...am revenit!
M-a trezit Vladut cu noaptea in cap si apoi a venit cumnatica mea sa ma epileze la d-ra fofo
Acum sunt fresh si gigea!
I-am zis Roxanei ca nu o mai stresez cu sms-urile, o las pe ea sa ma anunte cand va putea, am niste emotii...Asa ca le fac si eu galerie fetelor si asteptam numai vesti bune!
Ioana, AMR 2 zile? 

Hai Roxana!

Hai Mimonix!

Hai Diana!

Hai Honey!

Hai Simooo????![]()
![]()
Oana
30+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
bubu05 spune:
Clau, bafta la control!
Ursule, imi pare rau de oglinda...ai trantit usa sau a cazut singura? La orice magazin de geamuri si oglinzi poti comanda...nu te supara prea tare, asta e, s-a spart ghinionul!
Ma duc si eu sa sun la CMU, poate e gata si secretia mea de col, ca maine merg si eu la eco, abia astept!
Oana
30+ cu bb Stefan
si
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
underqueen spune:
Clau si eu as mai sta (vreo 2 luni...
, ca mi-e frica de mor), dar sa vad ce-mi zice maine...
Naty, nu e vorba de nerabdare...(desi abia astept sa-mi vad pruncul...); e faza ca sunt super stresata sa nu ma apuce noaptea si mai ales cand sunt singura acasa...sora mea mi-a povestit ca, atunci cand a fost ea internata, venise tot asa o gravi care mai avea 2 saptamani si a oprit-o in spital si i-a facut o injectie de provocare...numai ca bebe nu a vrut
si a trimis-o acasa sa mai astepte...
luny, imi pare rau ca nu te simti bine... incearca sa stai in pat...si sa mananci ceva sa prinzi puteri, mai ales ca ai vomitat...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria
38+ cu
Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
POZE
AMR 2 saptamani??!!
vera alina spune:
zoze
si clau[
sa aveti bafta azi la doctor si sa veniti cu vesti buneeeeee
NASTERE USOARA ROXANA 
HAI ROBERT!
35 sapt cu Nicolas + Matei
Vera
bubu05 spune:
Maria, multa bafta si tie! Maamaaa, ce emotii pe crenguta!
Zoze, super 

Luny, ti-ai revenit?
Clau, am vazut cercelusii, sunt super! Aseara te-a admirat si randunoiul in poze si i-a placut de tine ![]()
![]()
![]()
Oana
30+ cu bb Stefan
si
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
kitzy spune:
Neata si de la noi!
Deja au inceput marile emotii...cand ma gandesc ca nici eu nu mai am foarte mult.....pai vad ca fetele au spart bine gheata, de acum incolo tot intr-o galerie o tinem.
30+ cu
Diana
Nicoleta spune:
Clau, m-am uitat eu la cercei.Insa nu se vad chiar bine, ce-i drept... Am vazut in schimb burtica
. Sa ne spui ce dimensiuni are bebe! Pare mare, daca judeci dupa burtica, dar nu e musai!
Ma gandesc la mamicile noastre in chinurile facerii! Doamne ajuta-le!
Nicoleta
31+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si Stefan (27.01.2003)