Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(100)
Raspunsuri - Pagina 10
rox_dox spune:
aloha fetele...
tinem pumnii fetelor care nasc azi pt o nastere usoara si bebei sanatosi! am niste emotii mama-mama!!!
raluca mama, prin ce chestii am trecut..am zis ca ti s-a intamplat ceva..ca disparusi de la cap 82...chiar ma gandeam cand ma mai duc la dr meu la spital, daca dau de dr ta sa o intreb de tine... ca n-am nici un nr de-al tau nimik...asa ca fii tu draguta si pune nr de tel pe mailul comun...sa te putem si noi contacta in caz de ceva...ca am stat cu inima in gat.
"ma dor oasele "dintre picioare" ca sa zic asa, de zici ca dorm in spagat, mi-e groaza noapte cand trebuie sa ma intorc de pe o parte pe alta, ca sa nu mai zic atunci cand trebuie sa ma dau jos din pat si sa merg la baie, am niste dureri de parca as fi fost batuta.
si cel mai tare ma doare cand vad cum impinge cate un osicior prin buricul meu"
cand zici toate astea, parca ma descrii pe mine...mi se intampla identic aceleasi lucruri...mai bine de atat nu puteam nici eu descrie.
te pup si ai grija de tine!
_
34+ cu
RADU
AMR 6 saptamani!!!
Pozele mele!
RalucasS spune:
Rox o sa pun un numar de telefon pe email, cu toate ca la noi se schimba numerele de telefon foarte des, ori sotul il ia pe al meu, eu pe al lui, sau le schimbam cu totul. Dar am sa il trec acolo, ca sa avem cum lua legatura in caza de lipsa net...
si imi pare rau ca v-ati facut griji pt mine...
36+
Lucas
kitzy spune:
Si eu am probleme cu intorsul noaptea in pat, e chin sa ma intorc de pe o parte pe alta, pe dreapta nu pot dormi ca ma doare burta, cred ca o apas ca din cate mi-am dat seama mai mult pe dreapta sta, pe spate iar nu mai prea pot sta ca se agita, ramane partea stanga pana amortesc de tot si de dat jos din pat iar e jale. Ce-o sa fie mai incolo, daca deja sa simt asa?
Joi merg si eu la bb control, sunt curioasa daca s-a intors intre timp.
30+ cu
Diana
bubu05 spune:
Ursuleata, e un centru de geamuri si oglinzi langa piata Berceni, vis-a-vis de spitalul 9, asta e aproape de mine. Pe la big, poate incolo spre brancoveanu, parca era unul. Adica spre metrou. Si mai stiam unul pe la Cultural. Trebuie sa gasesti!
Ela si Cami, mult succes la bebe-control!
Rox-Dox, ai eu am experimentat durerile astea dintre picioare, v-am mai zis, parca am stat cracanata toata noaptea...era ca o febra musculara interioara, nu stiu cum sa explic si dureau si oasele. Mie mi-a cedat cu no-spa forte.
Oana
30+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
Ali_bia spune:
Bafta fetelor care tre sa mearga la eco 
Clau foarte frumosi cercelusii
sa-i poarte sanatoasa bebelina

Zoze 

Naty sanatate multa tatalui si un pupic mare de la mine pentru Iulia moooaaahhhh....
HAI ROXAAAAA
HAI VALIIIII
HAI MONIIIII
HAI DIANA cu vesti bune
icei la toate..
LUNY
sa treaca .....
_
Mamica de Bianca(23oct2003) si acum de
2
Alina
32+
Alexandra-Ioana
Bebe2
Pozele mele
AMR-8 Saptamani pana la 
underqueen spune:
rox si eu ma regasesc in simptomele descrise...nu prea mai pot sa stau nicicum...
mersi de raspunsuri despre ceaiul de zmeur...am citit si cred ca o sa-l incerc...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria
38+ cu
Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png
POZE
AMR 2 saptamani??!!
ursuleata spune:
multumesc Bubu 
plec in cautare de oglinzi ![]()
Alina
30+
Vlad Alexandru
http://bd.lilypie.com/mTVqp2.png http://community.webshots.com/user/ursuleata14
mstela spune:
HAI ROXANA..GO ROBERT!

HAI MIMONIX!
DIANA..DOAMNE AJUTA!!
ralucas,elara,luny,cami,clau,zoze,delph,alina,naty..ma straduiesc sa ies din butoi cu ceva efort..fetelor,"nu stiu altii cum sunt" si nush dc intelegeti,numai cele condamnate pot,dar cateodata chiar o iei razna,nu mai suporti atata stat absolut numa in pat,ca altfel vad ca nu mere sa am uterul linistit,si-ti vin nervii pe toti,mai ales pe randunoi care se duce la zile mari si tu nu poti.Si tineti-va ca s-ar putea sa intru in butoi iar sambata,cand s-o cununa sormea si civil si relig si eu raman singura acasa.

Vio
m-ai inviorat cu linkul ala.
luny,tu ce-ai mai patit,mama??Ofof..
sI BAFTA FETELOR la dr!Sa veniti cu vesti bune!
Maine mergem si noi la control.Sper sa vin cu vesti bune!
Mamaa,incepe galeria 2?

Stela
30+
Teodora Traseul in burtica
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=50677c305de26d1ca1af23&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Povestea noastra..
"In sfarsit, suntem si noi voinice de luna a 7 a. Doamne ajuta sa ajungem in luna a 9 a!!!"
rox_dox spune:
da...si eu tot febra musculara ii zic durerii asteia dintre picioare .
numai ca eu vietuiesc cu ea de vreo 3 luni..si in timpul asta eu tot am luat no-spa pt contractii..dar febra asta n-a trecut...
ce sa facem..mergem inainte cu ea asa.. tre' sa treaca ea...macara dupa nastere si tot trece!
o sa vina apoi febra musculara de la atata mers cu copilul cu carutul, urcat-coborat scari de "n" ori pe zi...
DAR O SA FIE NEMAIPOMENIT!!!
_
34+ cu
RADU
AMR 6 saptamani!!!
Pozele mele!
luny spune:
parca mi-am revenit, multam la stol ca se gandeste la mine, ca tare-s trist!..![]()
mi-am facut un ceai de sunatoare cu miere si lamaie, sper sa ajute putin..
zoze, bausem i8nainte o cana cu lapte si papasem jumate de palmier de patiserie, dar mie incepuse sa-mi fie greata dinainte de a manca,dupa ce m-am treezit si m-am spalat, am inceput sa simt ca ceva nu-i a buna, si m-am molesit din ce in ce mai rau pe parcurs, ca nu am mai putut manca mai mult de jumate din ala...apoi am luat Zinnatul...si la o ora si un pic am varsat...nu cred ca e de la el totusi, e a treeia zi de cand il iau...vedem si diseara..

LUNY
,
in 36+ cu bebe MATEI CRISTIAN - Doamne ajuta-ne, ca mai e asa putin!..
DPN 11.03.2008
http://www.flickr.com/photos/23097488@N05/sets/
http://community.webshots.com/user/luny_lee
Life is to precious to worry about stupid Shit!