Care ar fi motivele pentru care nu ati emigra?

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Daca s-ar face festivalul berii in bucuresti sau in suceava crezi ca ar fi altfel?
In bucuresti este octombrie fiesta in fiecare vineri sau sambata,trebuie sa mergi pana la bambu sau alte baruri de fitze sa le vezi pe femeile romance trecute de 30 de anu bete chioare botoxate si dansand pe mese.
La nemtzi e doar o data pe an,la noi in romania e fiesta in fiecare wechend mai Guestus mai.

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Si yo am fost odata in De prin octombrie ...si asa sila am avut...uffff....sute daca nu mii de oameni beti...si se pisau pe unde apucau ..si vomitau...si rigiiau...bleah. Si femei bete chioare...da ce bete erau ele de nu ai mai pomenit.
Sila domle...sila totala am avut atunci.
Or fi si lucruri bune...dar nu am yo timp sa le caut

Sophia 2ani
+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

uite domle aici....omul asta nu are timp sa caute gunoiul sub pres..nici sa fie alergat de ciini.
nu se plinge de nimic...zice ca este happy..are si familia in ro...si asta e viata.
daca el poate voi de ce nu? ce va lipseste?

http://www.zf.ro/business-construct/imobiliare-de-la-crose-de-hochei-la-900-de-apartamente-3391538/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui maraki
[Guestus tu ai fost exact la Oktoberfest si era normal sa vezi majoritatea oamenilor betiTrebuia sa precizezi unde era actiunea nu?

pai crezi ca eram acolo cu corul bisericii sa mai tin minte orasul. ai zis ca era oktoberfest..nu?

Pai normal ca si Guestus degustase cateva halbe de bere si o duzina de carnati , ca doar nu era sa tina post printre atatia pacatosi

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionica

Daca s-ar face festivalul berii in bucuresti sau in suceava crezi ca ar fi altfel?
La nemtzi e doar o data pe an,la noi in romania e fiesta in fiecare wechend mai Guestus mai.

Sophia 2ani
+17

Si asta e rau? E fiesta in fiecare weekend pentru ca avem spirit latin mey Germanii sunt mai.. reci asa.. desi nu as baga mana in foc ca la capitolul alcool nu ne bat alte natii asa-zis civilizate. Adolescentele britanice cel putin sunt renumite pentru asta. Mai ales cand scapa prin Grecia sau Ibiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

kea, ai zis bine tu....tine foarte multe de ce experiente am avut fiecare.....unii mai placute, altii mai putin placute, poate chiar oribile....
asta imi aduce aminte de o intamplare: 2 prieteni au fost in concediu in acelasi loc dar in perioade diferite (ma refer la 2 saptamani distanta) si cand i-am intrebat cum a fost, unul a raspuns "super, cel mai tare concediu" altul a raspuns "groaznic, nu mai merg acolo niciodata"....e un exemplu, stiu...de asta o inteleg pe kea, tine foarte mult si de experinta pe care am avut-o si de mediul la care ne referim

mult succes celor care au emigrat sau care intentioneaza, le doresc sa fie asa cum au sperat (sincer)

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

aaa, si mai am un exemplu concret: matusa sotului meu a emigrat acum 20 si ceva de ani in urma, in Germania, s-au realizat dpdv financiar insa nu sunt pe deplin multumiti, le pare rau ca au plecat intr-o tara atat de "rece" (desi au avut si alte rude apropiate acolo, aproape de ei) si vor sa se intoarca in Romania, le vine greu sa accepte ca prietenii si rudele lor au supravietuit aici si sunt bine si cum nu s-au gandit ca ei nu ar putea, si tineti cont ca au plecat inainte de revolutie, deci atunci cand condiile erau mult mai grele aici.....

Mergi la inceput

ionica, am fost si eu de cateva ori in "bambu" (cred ca vorbim de acelasi club) si NU am vazut femei trecute de 30 de ani "bete chioare botoxate si dansand pe mese"....dimpotriva, am vazut femei si fete super frumoase si bine aranjate, sexy, care dansau super bine....am ramas cu o impresie buna, da asta a fost norocul meu, sa am o experienta POZITIVA

Mergi la inceput

Daa,avem spirit latino-Gitanos!

Sophia 2ani
+17

Mergi la inceput

Nenea Topolinsky ,pare sa fie verisor cu Abramovich!

Mi-o si imaginez pe Doamna Topolinsky mergand cu tramvaiu 34 sa faca piata la Obor si sa fie si alergata de cainii vagabonti,eventual facuta la buzunare si scuipata de vreun cocalar din mertan ca a trecut femeia pe verde.

Citat:

uite domle aici....omul asta nu are timp sa caute gunoiul sub pres..nici sa fie alergat de ciini.
nu se plinge de nimic...zice ca este happy..are si familia in ro...si asta e viata.
daca el poate voi de ce nu? ce va lipseste?

http://www.zf.ro/business-construct/imobiliare-de-la-crose-de-hochei-la-900-de-apartamente-3391538/

Sophia 2ani
+17

Mergi la inceput

Guestus, nu stiu de ce dar am senzatia ca te cunosc ,am asa un dejá vu in exprimarea ta.

Sophia 2ani
+17

Mergi la inceput