pete maronii...
Buna, sunt insarcinata in patru luni si am ceva pete maronii pe lenjeria intima... asta observ cand vin de la "treaba mica", cand folosesc hartia igenica. Deci nu sunt deranjante, ca sa zic asa...aproape neobservabile.
Intrebarea mea este: oare, e problema? Eu mai am un copil, si cand am fost cu el insarcinata nu am avut nici un fel de pete...
O sa merg si la doctor ginecolog sa intreb insa, cand ia sotul banii... poate pana atunci stiti voi sa imi ziceti, daca vi s-a intamplat si voua.
Andrei si Adriana
Raspunsuri
Ele spune:
Eu nu am avut pete maronii decat inainte de a sti ca sunt insarcinata. Adica cum se zice "m-a insemnat" dupa aveam altfel de pb gen contractii dar fara sangerare. Dar cum am stat in spital multe luni de sarcina am vazut fete care aveau frecvent sangerari in cantitati mici si au nascut bb sanatos. Asta nu inseamna ca eu te sfatui sa stai acasa linistita.
Nu astepta sa ia sotul banii..imprumuta daca nu ai si fugi sa te vada un dr. Eu cand e vorba de mine ma aman dar cand e vorba de bebe nu aman nimic.
Sa auzim de bine!
Elena & Denisa
NOI
malla spune:
quote:
Originally posted by Ele
Eu nu am avut pete maronii decat inainte de a sti ca sunt insarcinata. Adica cum se zice "m-a insemnat" dupa aveam altfel de pb gen contractii dar fara sangerare. Dar cum am stat in spital multe luni de sarcina am vazut fete care aveau frecvent sangerari in cantitati mici si au nascut bb sanatos. Asta nu inseamna ca eu te sfatui sa stai acasa linistita.
Nu astepta sa ia sotul banii..imprumuta daca nu ai si fugi sa te vada un dr. Eu cand e vorba de mine ma aman dar cand e vorba de bebe nu aman nimic.
Sa auzim de bine!
Elena & Denisa
NOI
hai ca m-am speriat... zici ca ar fii rau? OFfff, deja mi-e teama... dar ai dreptate, tre sa merg la doctor urgent... adica mai intai sa fac rost de bani... si habar nu am de la cine...asta nu mai conteaza...
Multumesc de raspuns, multumesc mult.
Andrei si Adriana
Ele spune:
quote:
Originally posted by adinellquote:
Originally posted by Ele
Sa auzim de bine!
Elena & Denisa
NOI
hai ca m-am speriat... zici ca ar fii rau? OFfff, deja mi-e teama... dar ai dreptate, tre sa merg la doctor urgent... adica mai intai sa fac rost de bani... si habar nu am de la cine...asta nu mai conteaza...
Multumesc de raspuns, multumesc mult.
Adinella
"Cand Isus era pe cruce, tu erai in inima Lui!"
Andrei si Adriana
Departe de mine gandul sa te sperii, vreau doar sa fii prudenta si "sa nu te culci pe o ureche". Nu sunt lucruri care le poti amana. Chiar de e doar ceva normal pentru linistea mea m-as duce la dr cat as putea de repede. Si inca ceva: se intampla des? sau a fost o data sau de doua ori sau??
Elena & Denisa
NOI
malla spune:
de o saptamana incoace se intampla in fiecare zi, de fiecare data cand merg la treaba mica...
Marti ma duc la doctor ca atunci are program. Merci mult...sper sa nu fie de rau... Maine o sun si pe doctorita mea de familie sa o intreb...
Andrei si Adriana
alison spune:
nu te speria ,dar du-te la dr.,e cel mai bine!si daca te doare nitel burtica ia niste no-spa si stai mai linistita nitel!numai bine tie si bebicilor!
alison,mami de simonhttp://b3.lilypie.com/ouVHp2.png
malla spune:
ma doare un pic burtica, dar numai de azi a inceput asta... M-am programat maine la doctorul ginecolog. Doctorita de familie mi-a zis ca nu e normal sa am asa ceva si sa nu cumva sa am dilatatie de col, respectiv iminenta de avort... Doamne fereste, ca deja m-au dat lacrimile...
Merci fetelor mult.
Andrei si Adriana
Ele spune:
quote:
Originally posted by adinell
ma doare un pic burtica, dar numai de azi a inceput asta... M-am programat maine la doctorul ginecolog. Doctorita de familie mi-a zis ca nu e normal sa am asa ceva si sa nu cumva sa am dilatatie de col, respectiv iminenta de avort... Doamne fereste, ca deja m-au dat lacrimile...
Merci fetelor mult.
Adinella
"Cand Isus era pe cruce, tu erai in inima Lui!"
Andrei si Adriana
Stai linistita, nu te agita ca il agiti si pe bebe. Eu am avut iminenta de avort de la 3 luni continuu datorita contractiilot care le aveam. Nu e normal sa ai astfel de pete dar ma repet ca am vazut caz cu sangerari ca la ciclu in fiecare luna care a nascut un bb sanatos.
Elena & Denisa
NOI
malla spune:
merci de intrebare, acum de curand am iesit din spital, am stat numai in perfuzii si mult tratament injectabil in solduri. bebele era mort demult, demult(putrezit), si era cat pe aci sa mor si eu... acum sunt o idee mai bine psihic ... insa nu sunt vindecata complet...
Doctorul nu stie de ce s-a intamplat sa moara, nu are nici o explicatie...
Sincera sa fiu nu imi face bine sa discut desper aceasta, de aceea ma opresc aici cu detaliile.
Andrei si Adriana