MAMICI DE ITALIA ( 21)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex14 spune:

Gata plimbarea am sosit , si am fost si cuminti.

Micio- mersi pentru complimente, doctorul mi-a spus ca nu laptele este cauza bubitelor care ii apar pe fata ,ci ca bb-ul este invatat cu tzitzi, si daca nu cred sa icerc alt lapte praf sa ma conving. Am incercat alt lapte si aceeasi reactie, bubitele apar imediat. asa casint nevoita sa ii dau acelasi lapte si sa ma uit cum apar bubitele , asta e !!! A spus ca nu il afecteaza pe bb cu nimic. Sper.
Katiapam- mersi pt. complimente si GIULIA e o scumpita da printesa ! Cu rabdarea ce sa iti spun si mie imi vine citeodata sa zbier de ciuda ca nu reusesc sa il linistesc, dar asta e !!

salutari si !!

http://www.flickr.com/photos/alex_14/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

bebelusa bine ai venit
katiapam poze nu am facut,am stat doar in casa,a fost frig.

sanatate la toti bolnavii

dana si delia (11.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina85ss spune:

Buna dimineata fetelor o sa incerc sa mai intru pe forum la povesti sa uit de probleme.
Raluk stai linistita ca nici nu ai sa simti acul ptr ca iti face o anestezie locala inainte sa-ti introduca acul in coloana. Mie mi-au facut vreo 4 doze de epidurala. anestezia tinea 40 de minute in cazul meu. Asa cum a spus si Katia, o sa iti puna si un tub subtire ca cel de la flebo ce ti- l aduce pe umar si il lipeste acolo.

STEFIce mai face broscuta?
Roxali totul e ok? pe unde umbli?
Eu ma pregatesc sa calc niste haine pana nu se trezeste Giulia. Deseara am cursuri dar de luni am fost la ele cu patente si parca e altfel

CRISTINA mamica de GIULIA 21.09.2007 =5 luni+
poze
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Neata!
Cristina, felicitari pt permis!
Katia, la multi ani pt Giulia!
Alex, bine ca nu e laptele problema bubitelor si doar reactia organismului la alimentul nou. Altceva ai mai incercat sa-i dai, fructe, legume sau nu ati inceput diversificarea?
Eu cu treburi, pe Eduard l-am dus la gradi si l-am lasat urland, iar nu mai vroia sa coboare din carucior, cred ca s-a calmat pana la urma, vad ca inca ii e greu sa se desparta de mine.
V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex14 spune:

buna fetelor !! astazi aici la noi este o zi mohorita si de aceea cred ca ne maraim cam mult.!

micio - cu fructele am inceput mai demult ( nu ne place doar marul ) acum am inceput si diversificarea cu legume si cereale ( ne strimbam putin dar merge ).

acum mi-ai amintit de gradinita ( e grea faza cu gradinita ) saracutul Eduard sper sa se obisnuiasca cit mai repede !!!!

http://www.flickr.com/photos/alex_14/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Buna,fetele!
De dimi am fost la policlinica sa ma inregistrez.Atmosfera era linistita,lumea binevoitoare,mi-a placut ce am vazut.Acum stiu exact unde trebuie sa merg in cazul in care bebelusa se hotaraste sa vina.
Singura chestie aiurea e cu epidurala.Nu sunt anestezisti disponibiliAsa ca,in aceste conditii,o sa nasc fara.Sa zicem ca oricum nu eram suta la suta convinsa,dar as fi preferat sa am dosarul pregatit in cazul in care mi se pare insuportabil..in fine.DD stie mai bine.
Cristina,chiar te rog sa nu te izolezi,nu-ti face bine
Katia,sa-ti traiasca printesa!
Oana,da-i inainte cu echinaceea!
Va pe toate!

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

salutare
Micio-Raluk-multuim de urari
crestem mare si frumoasa avem 8 lunite
Micio-sper ca se va obisnui cit de repede,acum a plins din nou daca nu l-ai dus atitea zile s-a invatat din nou cu programul de prima
Raluk-sper ca vei suporta bine nasterea,sa nasti usor si repede
Alex-si la noi e asa si asa timpul
azi am fost in ambasada sa scot certificatul am avut de asteptat ca sint tare comozi
de la 8-11:30 am lasat-o pe Giulia la prietena mea sa nu o mai car dupa mine,e prima data cind am stat fara ea,abia asteptam sa o iau in brate si sa o pup,eram linistita ca e pe maini f bune dar nu aveam rabdare sa o vad si cind vb la telefon cu prietena mea si auzeam cum gingureste imi venea sa zbor la ea s-o umplu de bacetti
va pup

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Raluca, cam aiurea faza cu anestezistii...sper sa nu ai nevoie de ei, sa vina repede Anais.
Katia, cum e cu programarile la ambasada, in cat iti da, vreau sa fac si eu pt sfarsitul lui martie...
Io's cam dispe ca Eduard nu vrea sa manance mai nimic, imi cere toata ziua "ghis"-gris, dar altceva nu vrea, l-am lasat sa flamanzeasca pana la 4 intr-o zi, fara nici un rezultat, nici nu gusta...protesteaza cred...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Micio-te cred,si eu daca are zile cind nu vrea ma preocup dar bine ca nu dureaza ma gindesc ca au si ei zie cind nu au pofta de mincare
acum vezi sa nu dureze prea mult,intreaba pediatrul poate ii da ceva vitamine
daca scri un mail la ambasada si scri ca pt certificat de nastere si ai vrea la sfirsitul lui martie poate iti fac de pe acum programare
daca mergi in tara ai nevoie de cerificatul de nastere romanesc 2 poze si ambii parinti cind faci titlul de calalorie
trebuie sa ies pina la magazin,trebuie sa fac ordine si nu am chef,baita fetitei,gatit,maine avem din nou vizita la spital pt inima si tot asa cu treburi

ticker
mamicąde GIULIA
mai dire mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Fetele..si eu sper!
Oana,nu stiu ce sa zic de Eduard..la ce sa protesteze?Si daca printr-o minune s-ar termina grisul?!
Katia,asa deci cu asteptatul pe la portile statului...hm,si eu vreau sa merg la consulat cand e mama aici si am intrebam oare cand sa le scriu ca sa se potri..Dar pana la urma,asa fac,zic cand as putea eu si gata!

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput